Olympic Kalokairina

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προς το οφφ βαδίζουμε, αλλά το online booking λειτουργεί και με Firefox. Απλά το έτος που γράφει στα αριστερά το δίνει λάθος. Στο σύστημα κράτησης το γράφει πάλι σωστά.

edit: Μόλις τώρα που πέρασα στη σελίδα των ΟΑ, το έτος μου το βγάζει σωστά αλλά το booking δεν λειτουργεί :roll:

Τα δρομολόγια όντως φαίνονται ότι δεν έχουν διαθέσιμες θέσεις στο σύστημα κρατήσεων. Αν δείτε στα "δρομολόγια της εταιρείας και γρήγορη διαθεσιμότητα" :
http://195.167.49.239/

σου βγάζει ένα μεγαλοπρεπές κόκκινο ΝΟ όταν προσπαθείς να δεις πτήσεις για DUS/STR... :roll: Προφανώς δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα τελείως μιας και το εαρινό πρόγραμμα πρέπει να είναι υπό κατάρτιση... Anyway, από "βαριά" δρομολόγια αρχίζουν τις περικοπές... Ποιος ξέρει τι έπεται...

Akis":3mcvto7z said:
edit: Μόλις τώρα που πέρασα στη σελίδα των ΟΑ, το έτος μου το βγάζει σωστά αλλά το booking δεν λειτουργεί :roll:

Εμένα πάλι γιατί μου λειτουργεί πάντα καταπλητικά με firefox :?: όπως και τώρα :?: Αυτό το 106 που λέει ο makedonas δεν το έχω δει ποτέ...

Το 106 το έχω δει κι εγώ. Το σύστημα κράτησης λειτουργει κανονικά και σε μένα στο firefox, απλά τη στιγμή που έγραψα το παραπάνω ποστ δεν λειτουργούσε και μου έβγαζε error! Τώρα λειτουργεί

SkyHawk":2e8serr3 said:
vasika exw akousei oti poulise kai ta 3 apla to ena to kratise me leasing.

Δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν είναι δικό σου. Το SX-BEM ήταν και είναι με leasing. Δεν άλλαξε λοιπόν τίποτε σχετικά με αυτό.

Sorry για το offtopic,απλά να σχολιάσω κάτι που είδα στο πρώτο πόστ.
Ποτέ δεν καταργήθηκαν τα jets της ΟΑ για τα νησιά LXS MJT.Απλά σχεδόν ΚΑΘΕ καλοκαίρι,βάζουν ΕΚΤΑΚΤΕΣ πτήσεις με (συνήθως) 737-200 λόγω αιχμής,και μια φορά είχα πετύχει και 737-400 σε LXS-ATH(!!!) (έχω κάτσει εγώ freetzis να περιμένω πότε θα βάλουν μεγάλο αεροπλάνο να με πάρει)

SuperTrunksZ":2idlhzml said:
Απλά σχεδόν ΚΑΘΕ καλοκαίρι,βάζουν ΕΚΤΑΚΤΕΣ πτήσεις με (συνήθως) 737-200 λόγω αιχμής,και μια φορά είχα πετύχει και 737-400 σε LXS-ATH(!!!) (έχω κάτσει εγώ freetzis να περιμένω πότε θα βάλουν μεγάλο αεροπλάνο να με πάρει)

737-200 :?: :?: :shock: Μάλλον το μπέρδεψες με το 2001...
Είναι γεγονός ότι ειδικά η LXS (και ιδίως η γαλατάδικη) αρκετά-συχνά γίνεται με jet "Μπόινγκ" απλά σχεδόν ποτέ αυτό δεν είναι scheduled throughout the season. Και στην Κεφαλονιά όταν υπάρχει κίνηση η ΟΑ στέλνει 717,734 αλλά είναι περιστασιακό και λόγω στιγμιαίου traffic :wink:

Bασικά,ναι,λάθος μου(τυπογραφικό) το Β737-300 ήθελα να γράψω...
Δηλαδή οι αλλαγές που γράφονται στο πρώτο πόστ (να μπαίνουν τζέτ σε LXS-MJT) είναι sceduled? :shock: :shock: :shock:

SuperTrunksZ":1opb4bbf said:
Bασικά,ναι,λάθος μου(τυπογραφικό) το Β737-300 ήθελα να γράψω...
Δηλαδή οι αλλαγές που γράφονται στο πρώτο πόστ (να μπαίνουν τζέτ σε LXS-MJT) είναι sceduled? :shock: :shock: :shock:

Πέρυσι βάσει των θερινών schedule της ΟΑ:

:arrow: ATH-LXS-ATH OA770/1 -2--5-- 734, -----6- 733, 1-34--7 ATR
:arrow: ATH-MJT-ATH OA570/1 -----6- 717, 12345-7 ATR

Αλλά ας μη βγούμε πολύ off-topic :roll:

Έκτακτες πτήσεις με 737-200 έχουν να γίνουν εδώ και ερκετά χρόνια μια και έχουν αποσυρθεί πλέον. Για Λήμνο, πέρα από τις έκτακτες το καλοκαίρι, υπήρχαν στο περσινό θερινό πρόγραμμα και 3 ή 4 προγραμματισμένες πτήσεις με 737-400 και 717.

Φαίνεται και κάποιοι άλλοι έχουν τις πληροφορίες τους για κατάργηση STR/DUS από ΟΑ...

από το TDN.gr
Την ανησυχία της για το ενδεχόμενο να βγουν αληθινές οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για κατάργηση ή περικοπή πτήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών από και προς τη συμπρωτεύουσα εξέφρασε πρόσφατα σε ψήφισμα της προς τη διοίκηση της εταιρίας η Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Το Ψήφισμα-Διαμαρτυρία, το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το νομαρχιακό συμβούλιο και το οποίο απεστάλη στη διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών αναφέρει τα εξής:

"Μετά τις πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μας και οι οποίες ουσιαστικά φέρουν τον τίτλο `Κατάργηση πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τη Θεσσαλονίκη`, εξέλιξη την οποία δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί ούτε στον πιο κακό εφιάλτη μας θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές πως αυτού του είδους οι σχεδιασμοί δεν πρόκειται να περάσουν.

Όπως λοιπόν λένε οι πληροφορίες μας, οι οποίες ελπίζουμε να διαψευστούν στην πράξη, σχεδιάζεται από κάποιους οικονομικούς εγκεφάλους της Εθνικής Αεροπορικής Εταιρίας της χώρας μας, η κατάργηση ή ο περιορισμός των δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τη Θεσσαλονίκη: Στουτγάρδη, Ντίσελντορφ, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Ηράκλειο και Ρόδο.

Θεωρούμε, αν και εφόσον ευσταθούν και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι συγκεκριμένες πληροφορίες, απαράδεκτο κάθε τέτοιο σχεδιασμό.

Ο πρωθυπουργός της χώρας και βουλευτής Θεσσαλονίκης, καθώς και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επίσης βουλευτής Θεσσαλονίκης, έχουν, κυρίως το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναφερθεί δημόσια σε όλους τους τόνους, σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε ευκαιρία για τον στρατηγικό ρόλο της Θεσσαλονίκης, τη Θεσσαλονίκη - πύλη στα Βαλκάνια, στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Θεσσαλονίκη - διαμετακομιστικό κέντρο σύνδεσης της Ασίας με την Ευρώπη.

Προφανώς οι παραπάνω διαπιστώσεις των δύο κορυφαίων πολιτικών θεσμών της χώρας συγκροτούν το πολιτικό υπόβαθρο της βούλησης και της σαφώς εκπεφρασμένης, μέσα και έξω από τη Βουλή, θέλησης της συγκροτημένης Πολιτείας να αναβαθμίσει και όχι να υποβαθμίσει το ρόλο της Θεσσαλονίκης.

Θέτουμε το σαφές ερώτημα: Παραβλέπετε τις παραπάνω σαφείς στοχεύσεις της Πολιτείας; Κινείστε ως δημόσιος φορέας σε διαφορετική ή και αντίθετη κατεύθυνση από τις κατευθύνσεις του Πρωθυπουργού της χώρας;

Έχετε λάβει υπόψη στην υποθετική περίπτωση που εφαρμοστούν οι παραπάνω σχεδιασμοί τις επιπτώσεις τους στον τουρισμό της Μακεδονίας, στα προβλήματα που θα προκύψουν για την απρόσκοπτη μετακίνηση των αποδήμων συμπατριωτών μας, τη μεταφορά των εμπορευμάτων, στην αγορά εργασίας, αφού η περικοπή των δρομολογίων θα επιφέρει μοιραία και την περικοπή θέσεων εργασίας στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης;

Συμπερασματικά:

Κάθε σκέψη σας ή σχεδιασμό σας προς την κατεύθυνση της μείωσης ή της κατάργησης δρομολογίων θα μας βρει κάθετα αντίθετους, με κάθε πρόσφορο μέσο".