Overfly-Spotting

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λοιπόν, ένα αίνιγμα για δυνατούς λύτες.
Είναι jumbo, περνάει κάθε μέρα πάνω από τους Δελφούς (UL995) περι τις 18:40-18-55 με κατεύθυνση ανατολική. Κάθε βοήθεια εκτιμητέα. να δω πότε θα καταφέρω να το φωτογραφήσω.. :D

Θα ελεγα καποιο υπερατλαντικο της LY, αλλα θεωρω οτι θα ειχες δει τις ταινιες κατω απ την κοιλια, οποτε κ δεν θα ειχαμε προβλημα αναγνωρισης.
Για καθημερινη βαση δεν ξερω, αλλα περνουν παααρα πολυ συχνα freighters της AF απο τον συγκεκριμενο αεροδιαδρομο. :wink:

Δεν κάνω πλάκα. Δεν το έχω δει στις λεπτομέρειες. Δεν ξέρω ποιό είναι. Είναι καθημερινή πτήση σίγουρα. Σκάει μύτη εκεί γύρω στις 18:45. Και γω υποθέτω πολλά αλλά με έχει φάει να μάθω... :x

captainjumbo":53z92upx said:
Δεν κάνω πλάκα. Δεν το έχω δει στις λεπτομέρειες. Δεν ξέρω ποιό είναι. Είναι καθημερινή πτήση σίγουρα. Σκάει μύτη εκεί γύρω στις 18:45. Και γω υποθέτω πολλά αλλά με έχει φάει να μάθω... :x

Ακου τι θα κάνεις.. Αύριο το απόγευμα κατά τις 18:40 θα φροντίσεις να είσαι σε υπαίθριο χώρο με την μηχανή σου.. θα το βγάλεις και θα μας το δείξεις :P :P
Δεν είναι φοβερή σκέψη;;; :)

captainjumbo":41r0vvlg said:
Δεν κάνω πλάκα. Δεν το έχω δει στις λεπτομέρειες. Δεν ξέρω ποιό είναι. Είναι καθημερινή πτήση σίγουρα. Σκάει μύτη εκεί γύρω στις 18:45. Και γω υποθέτω πολλά αλλά με έχει φάει να μάθω...
Δυστυχώς δεν δίνει Mode-S στο radar, λογικό για παλιό αεροπλάνο. Κοίταξα μερικά logs στους χρόνους που έδωσε αλλά δεν βρήκα κάτι να ταιριάζει.

Έχει και χάλια καιρό εδώ και 3-4 μέρες. Ελαφριά συννεφιά που όμως κάνει ζημιές. Και μέχρι πρόσφατα η ώρα δεν βοηθούσε σε φωτογραφικές καταγραφές. Δεν θα ηρεμήσω μέχρι να το βρώ. Μετά θα το γιορτάσουμε. Θα σας κάλέσω στους Δελφούς να το δούμε μαζί και να το ρίξουμε μετά στα κοψίδια. (Πιό δελεαστικός δεν μπορώ να γίνω :D )

Και ένα overfly, οι τύποι είναι υποθετικοί, τουλάχιστον για το CRJ!!!

h

Το αεροπλανο στη φωυο του μακεδονα,οχι το 747,το αλλο τι αεροσκαφος μπορει να εινα? επιχειρηματικο ισως ?ΕΧω δει πολλεες φορες μαλιστα μου εχει κανει εντυπωση γιατι μονο με τα κυαλια ξεχωριζεις οτι ειναι 2 λωριδες τα κοντρειλσ αλλιως το περνας για μια!!!

CRJ200 με 99% πιθανότητα: Στην original φωτό φαίνεται και πιο καθαρά το dark blue tail της LH (μονο που άμα ο κόψω θά είναι τόσο μικρό που δεν θα το δεχτεί το πρόγραμμα!!!)