Overfly-Spotting

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A380 και μη σιωπησεις ποτε.. ;)

Η συγκίνηση της στιγμής είναι μεγάλη...
Ο αγαπητός CJ απαθανάτισε το 380...
Τίποτα δεν είναι τυχαίο... αλλά ήταν μοιραίο...
Την επόμενη φορά που θα το δεις, δε θα χρειαστείς ζουμ, θα χρειαστείς απλά ευρυγώνιο... :wink:

makedonas":33lyzhyg said:
A380 και μη σιωπησεις ποτε.. ;)

:3: :6: Ο Στέφος έχει πάντα δίκιο!
Οντως,είναι ενα Α380 αλλά τη δουλειά θέλει στα χωριά? :lol:
Captain,κάθε μέρα αυτό περναει η εκεινη την μέρα ήταν εξαίρεση?
Αν περνάει κάθε μέρα,lol,είναι απίστευτο!:shock:Τις φωτογραφικές στο χέρι και βουρ για Δελφούς :P

Σήμερα το απόγευμα, κατά τις 16:30 τοπική ώρα, ένα λευκό δικινητήριο έκανε γύρους πάνω από την Τανάγρα. Μάλλον ήταν το YS-11 της Π.Α. (4143) γιά έλεγχο ραδιοβοηθημάτων.

Δάκρυα συγκίνησης διατρέχουν το σποτερικό μου πρόσωπο :D

Ήταν η πρώτη φορά που το είδα και μάλιστα στο αριστερό routing του αεροδιαδρόμου, τουτέστιν σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων. Το παρανοϊκό που δεν σας είπα είναι ότι το εν λόγω αεροσκάφος συνοδευόταν στο ίδιο ύψος, αλλά προπορευόμενο από ένα...ολόιδιο αεροσκάφος :shock: Το τελευταίο δεν κατάφερα να το έχω καθαρά αλλά θα σας το παραθέσω έτσι για το ονόρε....
...Απλά σας το/τα αφιερώνω :D

Σωστά το είδες μεγάλε και να σηκώνεις τα κινητά!!!!
Όταν χτύπησαν Alert τα ACARS και είδα το route εσένα θυμήθηκα...
Συγχαρητήρια πάντως για τον εντοπισμό :great: . Απεδείχθη ότι το «σύστημα» είναι σε ετοιμότητα!!!

captainjumbo":2vs4ginz said:
Δάκρυα συγκίνησης διατρέχουν το σποτερικό μου πρόσωπο :D

Ήταν η πρώτη φορά που το είδα και μάλιστα στο αριστερό routing του αεροδιαδρόμου, τουτέστιν σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων. Το παρανοϊκό που δεν σας είπα είναι ότι το εν λόγω αεροσκάφος συνοδευόταν στο ίδιο ύψος, αλλά προπορευόμενο από ένα...ολόιδιο αεροσκάφος :shock: Το τελευταίο δεν κατάφερα να το έχω καθαρά αλλά θα σας το παραθέσω έτσι για το ονόρε....
...Απλά σας το/τα αφιερώνω :D

@elt
Το έχουμε ξαναπεί. Τίποτα δεν είναι τελικά τυχαίο σε αυτή τη ζωή. :wink:
Μεταφέρω και την πληροφορία όπως μου την έδωσες:
MUMBAI-TOULOUSE / Α380 / F-WWJB (cn:007),
:great: