Overfly-Spotting

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
seven4seven":95lnmulq said:
captainjumbo":95lnmulq said:
Σήμερα το απίογευμα στις 19:47 πάνω από τους Δελφούς.
Θέλω να το ακούσω τώρα ή θα σιωπήσω για πάντα.... :shock:
https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=10920

Eκ μερους εμου και του κου.ansarigi (που εκεινη την ωρα εψαχναν για επιπλα :shock: ) :
:rant: :wall: :bash: :rant: :wall: :bash: :rant: :wall: :bash:

...αλλα τελικα: :thx:

Για την ακριβεια απο τις 5 ,εγω,ο seven4seven και ο ansarigi,πιναμε τον καφε μας και κοιταγαμε τον ουρανο (κλασικα).Κυριως μεταξυ 6 με 7:30 ειχε ενα υπεροχο χρωμα ο ουρανος και εκαναν φοβερη αντιθεση τα contrails.
Απιστευτος εισαι captain και εμεις λεμε να παιξουμε ενα λοττο! :rant:
Καταραμενη neoset! :evil:

Παρεμπιπτοντως,μια απορια : πηγαινε mumbai-toulouse η αναποδα;

https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=10975

Σημερα το μεσημερι πανω απο το Βενιζελο. Μπορει κανεις να καταλαβει τι 747 ειναι αυτο? Πρωτες σκεψεις ηταν ex-Korean φορτηγα (9G-MKR και -S) που πετανε για την ΜΚ, αλλα ειδα οτι εχουν βαφτει με χρωματα ΜΚ και τα δυο. Καμια ιδεα?

@seven4seven

Cargo Air Lines ισως?

747 SOS

Μολις τωρα καθως ημουν στην αυλη μου, ερχοταν απο νοτια ενα 747 προς Σητεια. Εκανε μια τεραστια ανοιχτη στροφη 180 μοιρων και επεστρεψε παλι προς τα πισω παραλληλα προς το course που ερχοταν. Mηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο προβλημα και εγινε αυτο? Πρωτη φορα το βλεπω και μου εκανε τρομερη εντυπωση.

Άμα μας έλεγες και που ειναι η αυλή σου... :doubt:

Η αυλη μου ειναι εξω απο το σπιτι μου, lol.
Στην πολη της Σητειας στην Κρητη 20 χιλιομετρα απο το Σητεια VOR.

Εχτες το απόγευμα είδα ένα 717(μαλλον) να περνάει πάνω από το σπίτι μου με πρεία το LGAV για να προσγειωθεί και να πετά σε ασυνίθιστα χαμηλό ύψος.Μήπως πρόκειται για τον BOB της Spanair?

Re: 747 SOS

pilot767":2h79vghe said:
Μολις τωρα καθως ημουν στην αυλη μου, ερχοταν απο νοτια ενα 747 προς Σητεια. Εκανε μια τεραστια ανοιχτη στροφη 180 μοιρων και επεστρεψε παλι προς τα πισω παραλληλα προς το course που ερχοταν. Mηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο προβλημα και εγινε αυτο? Πρωτη φορα το βλεπω και μου εκανε τρομερη εντυπωση.
Το πιο πιθανό είναι να είχε αρκετή κίνηση το Κάιρο και να έδωσαν οδηγίες στη συγκεκριμένη πτήση για μεγάλο κύκλο πριν πάρει πάλι heading προς Κάιρο.

re

gp707 το α/φος ερχοταν απο καιρο προς κρητη,δεν πηγαινε προς καιρο εκανε τον κυκλο και μετα ξαναγυρισε.Ερχοταν καρφωτος απο μακρια και λιγο πριν την πολη εκανε μια 180 μοιρες ανοικτη και γυρισε πισω.
ΜΕτα απο περιπου 2 ωρες κατα τις 2 το μεσημερι,ερχοταν απο την ιδια πορεια ενα 747 αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ηταν το ιδιο.
Το αεροπλανο ηταν κατασπρο και ειχε σκουροχρωμη ουρα.Παιζει να ηταν lufthansa?