Πρόγραμμα Icarus

• Thread starter Thread starter sv8fmz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Re:

donald":3hikxzm6 said:
Για να καταλάβεις, μου βγάζει error page κατευθείαν. Δεν μου βγάζει καθόλου το σημείο ''Μέλη στο Ίκαρος''. Thanx!

Και σε μένα κανονικά δουλεύει.
Δοκίμασε το παρακάτω link:
http://mobile.olympicairlines.com/wap/
(αυτό που δίνεις εσύ έχει και κάτι άλλα μετά που μπορεί να είναι expired session)

Μια ερώτηση.
Την Παρασκευή που πήγαινα στην Γενεύη,πέρασαν τα μίλια στην κάρτα.Πέρασαν ταυτόχρονα και της επιστροφής,ή έπρεπε να το κάνω εχθές στη Γενεύη;

imaginas":14mg96eo said:
Μια ερώτηση.
Την Παρασκευή που πήγαινα στην Γενεύη,πέρασαν τα μίλια στην κάρτα.Πέρασαν ταυτόχρονα και της επιστροφής,ή έπρεπε να το κάνω εχθές στη Γενεύη;

Έλεγξε το μετά από μια εβδομάδα στο http://mobile.olympicairlines.com/wap

Ευχαριστώ για την απάντηση.Πάντως τώρα που το δοκίμασα έγραφε "λάθος κωδικός"...Έχω την προσωρινή κάρτα,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό..

imaginas":3unjvku0 said:
Μια ερώτηση.

πρεπει στην επιστροφη να τους ξαναδειξεις την καρτα σου(φανταζομαι για το ενδεχομενο ακυρωσης της πτησης-'η αναβαθμισης σε αλλη θεση κλπ.)οποτε καλο θα ηταν να επικοινωνησεις μαζι τους!το πολυ πολυ να σου ζητησουν τo boarding pass της επιστροφης...

Ευχαριστώ θα επικοινωνήσω με την Ο.Α.Νομίζω έχω κρατήσει το απόκομμα της κάρτας επιβίβασης.

Όταν βάζω τον κωδικό της προσωρινής κάρτας,μου βγάζει "λανθασμένος κωδικός".Είχα επικοινωνήσει μέσω mail με κάποια κυρία από την Ο.Α αλλά μετά τις απεργίες δεν πήρα απάντηση...
Μου είχαν ζητήσει τον αριθμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου,τον έστειλα αλλά δεν ξέρω τελικά αν περάστηκαν ή όχι τα μίλια...

imaginas":3ngufkiu said:
δεν ξέρω τελικά αν περάστηκαν ή όχι τα μίλια...

Μπορείς να στείλεις email στο icarus @ olympic-airways.gr ζητώντας να σου στείλουν μια ανάλυση του λογαριασμού σου.

Δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία.Αν τα πέρασαν καλώς αλλιώς ας φύγουν με την ίδια ταχύτητα που τα διάνυσα με το 737-400!Αν βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους,δε θα τους παρακαλάω.Όταν θα ξαναπάρω εισιτήριο,θα δούμε αν τα πέρασαν.Στην τελική ανάλυση,δε βλέπω να προλαβαίνω να συμπληρώσω τα μίλια για εισιτήριο,διότι ο Χατζηδάκης και οι εντολείς του,την πάνε για φούντο την εταιρεία...

Έλαβα ένα newsletter από τις ΟΑ, βάσει του οποίου πληροφορούν τα μέλη του προγράμματος, ότι μπορούν να αυξήσουν τους πόντους που έχουν στο πρόγραμμα, μεταφέροντας πόντους από το πρόγραμμα Membership Rewards των καρτών της American Express (μόνο για τις κάρτες Πράσινη, Χρυσή και Blue, εκδοσης Alpha Bank).

Το ωραίο της υπόθεσης είναι βέβαια ότι η ίδια τράπεζα έχει ανάλογο πρόγραμμα επιβράβευσης που δίνει πόντους για δωρεάν εισιτήρια στην Α3 (δεν έχει σχέση με το Miles&Bonus και Miles&More)