Πρόγραμμα Icarus

• Thread starter Thread starter sv8fmz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μια ερωτησει εχω και εγω, ποσο καιρο κανει για την ολυμπιακη να σου στειλει την καρτα, γιατι περιμενω εδω και δυο μηνες και οτι ενα τηλεφωνο δεν με εχουν παρει τουλαχιστον να μου πουν αν υπαρχει καποιο προβλημα!!

Αργούν αρκετά... κανένα εξάμηνο και βλέπουμε... Εσύ κράτα τη χάρτινη και κάνε υπομονή.

Για καλό και για κακό στείλε τους κανένα e-mail ή μπες έλεγξε το από το wap αν έχουν πιστωθεί τα μίλια στο λογιαριασμό σου. Αντί για wap μπορείς να δοκιμάσεις και το http://www.olympic-airways.gr/wap

Δημητρης Χατζηκυριακος":1w3u5hog said:
Μια ερωτησει εχω και εγω, ποσο καιρο κανει για την ολυμπιακη να σου στειλει την καρτα, γιατι περιμενω εδω και δυο μηνες και οτι ενα τηλεφωνο δεν με εχουν παρει τουλαχιστον να μου πουν αν υπαρχει καποιο προβλημα!!

Προσωπικά την έλαβα μέσα σε ένα μήνα. Θυμάμαι μάλιστα ότι είχα εκπλαγεί με την ταχύτητα της διαδικασίας.
Παρ' ολ' αυτά η χαρά δεν κράτησε για πολύ μια και συνειδητοποίησα ότι τα μίλια τα περνάνε κατά βούληση καθώς έχω χάσει τα μίλια 6 πτήσεων παρά το γεγονός ότι φροντίζω να δίνω το νούμερο του IFFP τόσο κατά την κράτηση όσο και στο check in. Το αστείο είναι ότι κάθε φορά μου λέει ο υπάλληλος ότι δε χρειάζεται να ξαναδώσω την κάρτα δεύτερη φορά...
Μιά φορά μόνο έκατσα και φωτοτύπησα τα boarding passes και τα έστειλα στις ΟΑ αλλά ειλικρινά δεν έχω ούτε τη διάθεση ούτε το χρόνο να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. +μετά σου λέει η χιλιετία της νανοτεχνολογίας, των νευρονικών δικτύων,κλπ.... Έλεος δλδ!

Ενημέρωση για τα μέλη του Icarus και κρατήσεις από το olympicairlines.com :

Olympic Airlines":2p5bgaj5 said:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όταν κάνετε κράτηση μέσω internet κερδίζετε 500 μίλια bonus για ταξίδια εσωτερικού και 1000 μίλια bonus για ταξίδια εξωτερικού. Σημείωση: Σε περίπτωση που ξεχάσετε να δηλώσετε τον αριθμό της κάρτας σας στην κράτηση ή κάνετε αλλαγή στην κράτηση τηλεφωνικώς δεν κερδίζετε τα bonus μίλια.

Διευκρίνιση:

Τα bonus μίλια προστίθενται για κάθε σκέλος του ταξιδιού (π.χ. Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι 500+500 μίλια).

Δεν είναι καθόλου κακή προσφορά. Το περίεργο είναι ότι την κρατάνε "μυστική" (μόνο αν ρωτήσεις το μαθαίνεις, ενώ θα μπορούσαν να το διαφημίζουν).

ariadgr":ds7i1vjf said:
Ενημέρωση για τα μέλη του Icarus και κρατήσεις από το olympicairlines.com :

Olympic Airlines":ds7i1vjf said:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όταν κάνετε κράτηση μέσω internet κερδίζετε 500 μίλια bonus για ταξίδια εσωτερικού και 1000 μίλια bonus για ταξίδια εξωτερικού. Σημείωση: Σε περίπτωση που ξεχάσετε να δηλώσετε τον αριθμό της κάρτας σας στην κράτηση ή κάνετε αλλαγή στην κράτηση τηλεφωνικώς δεν κερδίζετε τα bonus μίλια.

Διευκρίνιση:

Τα bonus μίλια προστίθενται για κάθε σκέλος του ταξιδιού (π.χ. Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι 500+500 μίλια).

Δεν είναι καθόλου κακή προσφορά. Το περίεργο είναι ότι την κρατάνε "μυστική" (μόνο αν ρωτήσεις το μαθαίνεις, ενώ θα μπορούσαν να το διαφημίζουν).

θεμα κακου marketing ;

Το ωραίο με το Icarus είναι ότι όντως κερδίζεις δωρεάν εισιτήρια αλλά υπάρχουν και γεγονότα που χαλάνε το πρόγραμμα! Το καλοκαίρι του 2004 δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν εισιτήριο που κέρδισες λόγου των Ολυμπιακών Αγώνων! Όταν πήγε ο φίλος μου στο Ελ. Βενιζέλος για να κλείσει για να ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι του είπαν ότι λόγο των αγώνων θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Σεπτέμβριο για να πάρει το εισιτήριο διότι έχει σταματήσει προσωρινά! Ετσι λοιπον δεν πηγε τελικα πουθενα παρολο που ειχε κανει μεχρι εκεινει τη στιγμη περιπου 35,000 μιλια Αθηνα-Νεα Υορκη, Νεα Υορκη-Αθηνα!:D

Αυτές τις black out periods τις έχουνε όλες οι εταιρίες και λογικό είναι....Παράδειγμα η AEGEAΝ:
Τα εισιτήρια δεν μπορούν να εκδοθούν για τις παρακάτω χρονικές περιόδους (black out periods): από 1/1 έως και 8/1 εκάστου έτους, την Καθαρή Δευτέρα εκάστου έτους, την Μεγάλη Εβδομάδα του Ορθόδοξου και Καθολικού Πάσχα εκάστου έτους, την 1η Μαΐου εκάστου έτους, την εορτή του Αγίου Πνεύματος και το προηγούμενο από αυτή Σαββατοκύριακο εκάστου έτους, από 12/8 έως και 18/8 εκάστου έτους, από 25/10 έως και 28/10 εκάστου έτους και από 23/12 έως και 31/12 εκάστου έτους.

Άλλωστε, η Ολυμπιακή είχε ενημερώσει από πολύ πριν τα μέλη του Ίκαρος ότι δε θα εκδίδονταν award εισιτήρια την περίοδο των Αγώνων. Προσωπικά, μου είχε έρθει e-mail κανονικότατα.

Μίλια 15070
Ημ/νία Λήξης 12/2008

Εκανα μια ερώτηση μέσω wap για μίλια μου και πρωτη φορά είδα ότι έχει ημερομηνία λήξης....Είναι ημερομηνία λήξης της κάρτας ή λήξης της προσφοράς του εισητηρίου;
Επίσης γνωρίζετε αν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για το δωρεάν εισητήριο;
ΚΑι τέλος σε περίπτωση που "αλλάξει χέρια" η Ολυμπιακή χάνονται τα μίλια και τα προνόμια;

milou":18dvo0on said:
Μίλια 15070
Ημ/νία Λήξης 12/2008

Εκανα μια ερώτηση μέσω wap για μίλια μου και πρωτη φορά είδα ότι έχει ημερομηνία λήξης....Είναι ημερομηνία λήξης της κάρτας ή λήξης της προσφοράς του εισητηρίου;

Τα μίλια στο Ιcarus δεν λήγουν. Δε γνωρίζω για ποιό λόγο αναφέρει αυτή την ημερομηνία.

Επίσης γνωρίζετε αν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για το δωρεάν εισητήριο;

Οχι. Μπορείς να βγάλεις όποτε θέλεις, εκτός και αν ανακοινωθεί διαφορετικά.

ΚΑι τέλος σε περίπτωση που "αλλάξει χέρια" η Ολυμπιακή χάνονται τα μίλια και τα προνόμια;

Αυτό νομίζω ότι ούτε οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν.