Πρόγραμμα Icarus

Milia apo to Icarus.......

exo mazepsi yiro sta 60000 mila sto programma Icarus....einai kairos na ta exargiroso?yparxi periptosi me ti polisi ton OA na '''akirothoun''''?doste mou kammia gmomi..........

Εγώ στη θέση σου με τόσα πολλά μίλια δε θα το ρίσκαρα. Φυσικά υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν νεα εταιρεία και να μην κρατήσουν το Ικαρος (να βγάλουν άλλο πρόγραμμα ή να πουν ότι δεν ισχύουν παλιά μίλια). Μόνο υποθέσεις κάνω... Στη μετάβαση από Olympic Airways σε Olympic Airlines δεν το πείραξαν. Τώρα όμως κανείς δεν ξέρει...

ariadgr":1jpla8wr said:
Εγώ στη θέση σου με τόσα πολλά μίλια δε θα το ρίσκαρα. Φυσικά υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν νεα εταιρεία και να μην κρατήσουν το Ικαρος (να βγάλουν άλλο πρόγραμμα ή να πουν ότι δεν ισχύουν παλιά μίλια). Μόνο υποθέσεις κάνω... Στη μετάβαση από Olympic Airways σε Olympic Airlines δεν το πείραξαν. Τώρα όμως κανείς δεν ξέρει...

.....Thanks file mou....elega na eftana sta 80000 kai na katevena S.Africa...kai apo ekei me kapia alli eteria os ti magadaskari alla to vlepo poli episfales...kai vevea ta milia iparxoun ante kai ta xrimata....alla o xronos pou na vre8i pou trexo sa to veggo......pantos eyxaristo....an kapios filos exei kapia pliroforis yia to programma ICARUS as pei kati

maxim

Μόλις έκλεισα εισητήριο για το καλοκαίρι. Λονδίνο - Θεσσαλονίκη (LGW - SKG) Έβαλα και την Icarus κάρτα μου στη σελίδα και μου λέει στο τέλος οτι τα μίλια που κερδίζω για αυτη τη πτήση είναι:Your Olympic Airlines flight has been confirmed.

700 miles earned.

Από τη σελίδα τους ο mile calculator δίνει την πτήση για 1337 μίλια.Κάποιος κλέβει η μου φαίνετε :!: :?:

Επίσης, έχω μαζέψει 32,000 μίλια όλα αυτά τα χρόνια. Νόμιζα ότι τα μίλια λήγουν κάθε χρόνο :? Την επιστροφή για Λονδίνο την βλέπω δωρεάν...

thanosp":1nphp984 said:
Μόλις έκλεισα εισητήριο για το καλοκαίρι. Λονδίνο - Θεσσαλονίκη (LGW - SKG) Έβαλα και την Icarus κάρτα μου στη σελίδα και μου λέει στο τέλος οτι τα μίλια που κερδίζω για αυτη τη πτήση είναι:Your Olympic Airlines flight has been confirmed.

700 miles earned.

Από τη σελίδα τους ο mile calculator δίνει την πτήση για 1337 μίλια.Κάποιος κλέβει η μου φαίνετε :!: :?:

Επίσης, έχω μαζέψει 32,000 μίλια όλα αυτά τα χρόνια. Νόμιζα ότι τα μίλια λήγουν κάθε χρόνο :? Την επιστροφή για Λονδίνο την βλέπω δωρεάν...

Μετά την κράτηση όντως εμφανίζει λάθος αριθμό μιλίων το σύστημα. Μου έχει συμβεί και εμένα πρόσφατα. Καταχωρούνται όμως τα σωστά μίλια (με επιφύλαξη, ελέγξτε το καλού κακού).

Τα μίλια στο Icarus δεν λήγουν ποτέ. :!:
Σε αυτόν τον τομέα είναι το καλύτερο Frequent Flyer Program :D

Επίσης για ηλεκτρονικές κρατήσεις (μέσω olympicairlines.com) και μόνο αν καταχωρηθεί ο αριθμός της κάρτας στο πρώτο βήμα, υπάρχει bonus 1000 μίλια άνα σκέλος πτήσης εξωτερικού και 500 μίλια άνα σκέλος πτήσης εσωτερικού. :cool:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάτι ακόμη. Για να μπορέσεις να πάρεις την silver card πρέπει να συμπληρώσεις 30,000 μίλια σε ένα χρόνο μέσα?

thanosp":609j6jfb said:
Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάτι ακόμη. Για να μπορέσεις να πάρεις την silver card πρέπει να συμπληρώσεις 30,000 μίλια σε ένα χρόνο μέσα?

Να σου πω αυτό δεν το ήξερα. Από το site προκύπτουν τα παρακάτω:

> Icarus info:

Αυτόματη μετάβαση στη Silver Icarus μετά από 30.000 μίλια ή στην Gold Icarus μετά από 60.000 μίλια

> Join & fly:

Αυτόματη μετάβαση στη Silver Icarus μετά από 30.000 μίλια σε 12 μήνες* ή στην Gold Icarus μετά από 60.000 μίλια σε 12 μήνες*
(*) Μόνο με πτήσεις των ΟΑ και με έναρξη την ημερομηνία αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα.

> Ελληνική σελίδα silver card:

Αυτήν την κάρτα αποκτάτε, με τη συμπλήρωση 30.000 μιλίων, μόνο με υπηρεσίες των Ο.Α., με ημερομηνία έναρξης αυτή της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα.

> Αγγλική σελίδα silver card:

You will receive this card, if you accumulate 30,000 miles, over a period of 12 months, on Olympic Airlines SA services only, with effect from the member's application date to join the Icarus Program.

Ωστόσο, έστω ότι την αποκτάς τη Silver (κάνοντας 30.000 μίλια σε 1 χρόνο). Μετά την κρατάς για πάντα; (Μάλλον όχι). Ή πρέπει να κάνεις κάθε χρόνο 30.000 μίλια για να την κρατήσεις; :?:

Anyway, εαν θέλεις σίγουρες πληροφορίες, μπορείς να τους στείλεις ένα e-mail στο icarus <παπί> olympic-airways.gr

ariadgr":2j0l28tb said:
Ωστόσο, έστω ότι την αποκτάς τη Silver (κάνοντας 30.000 μίλια σε 1 χρόνο). Μετά την κρατάς για πάντα; (Μάλλον όχι). Ή πρέπει να κάνεις κάθε χρόνο 30.000 μίλια για να την κρατήσεις; :?:
Κάνεις 30.000 μίλια σε ένα χρόνο, σου δίνουν τη Silver και την κρατάς για ένα χρόνο. Αν στο χρόνο αυτό κάνεις πάλι 30.000, παραμένεις Silver. Αλλιώς, επανέρχεσαι στο Icarus Blue.

Επαναφέρω αυτό το θέμα επειδή έχω ένα πρόβλημα με το γνωστό wap site του Icarus. Στην σελίδα που μπορεί να δει κάποιος τα μίλια, δεν μου αναγνωρίζει τον αριθμό της Icarus κάρτας μου. Έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ? :rolleyes:

Η σελίδα είναι: http://195.167.49.238/wap/(o5xs1i45043ifti3xnsodr55)/wapLang.aspx

Σε κανέναν νομίζω δεν τα αναγνωρίζει...

Ας όψεται η αναβάθμιση :rolleyes: