επειχειρησα να βγαλω κι εγω Icarus, μιας και με βολευει ενα συγγεκριμενο δρομολογιο της ΟΑ που κανω συχνα τελευταια.
αφου λοιπον διαπιστωσα οτι ειναι αδυνατον να τη βγαλεις μεσω της ιστοσελιδας, επκοινωνησα τηλεφωνικα και με εκπληξη μου ειπαν οτι θα πρεπει να περασω απο τα γραφεια, το αργοτερο μεχρι τις 4μμ εργασιμες ημερες. δήλαδη, για καποιον που δουλευει ειναι κατα καποιο τροπο αδυνατο να βγαλει καρτα αν δεν παρει αδεια απο τη δουλεια του...
αφου λοιπον τα καταφερα ενα μεσημερι, περασα απο τη Φιλλεληνων για να ακουσω τον υπαλληλο να μου λεει "λυπαμαι αλλα εδω και λιγες μερες μας τελειωσαν οι αιτησεις". Στην ερωτηση μου τι μπορω να κανω κι αν υπαρχει αλλος τροπος μου απαντησε και παλι οτι λυπαται και οτι δεν προλαβαινα να παω ουτε στη Συγγρου γιατι σε λιγο κλεινουν κι εκει. αφου εκανα το μηχανακι πυραυλο, πηγα τελικα και βρηκα την πολυποθητη αιτηση και αφου παρακαλεσα την υπαλληλο που σε 10 λεπτα εκλεινε να την περασει στο συστημα, απεκτησα το μαγικο καρτακι.
ολα αυτα για μια διαδικασια που μπορει να γινει απο το ιντερνετ σε 5 λεπτα....το ολο συστημα φαινεται οτι μπαζει απο παντου, ειναι αρχαιο και μυριζει αναξιοπιστο. ειχα και στην Αιγαιου προβληματα με τα μιλια παλιοτερα, αλλα εδω ξεκιναω με μια πολυ ασχημη γευση απο την αρχη...