Πρόγραμμα Icarus

Άμεση η απάντηση του προγράμματος πάντως. Έστειλαν απαντητικό e-mail με αναλυτική κατάσταση. Έχω δυο ερωτήσεις:
1) Τα μίλια της επιστροφής κάθε ταξιδιού συμπεριλαμβάνονται; Γιατί όπως βλέπω σε αυτό που μου έστειλαν η επιστροφή δεν αναγράφεται εκτός και αν υπολογίζται και
2) Έχω συγκεντρώσει 14.375 μίλια! Τι τα κάνω τώρα αυτα????

Socrates":3v0so1i0 said:
1) Τα μίλια της επιστροφής κάθε ταξιδιού συμπεριλαμβάνονται; Γιατί όπως βλέπω σε αυτό που μου έστειλαν η επιστροφή δεν αναγράφεται εκτός και αν υπολογίζται και

Κανονικά πρέπει να αναγράφεται κάθε σκέλος ξεχωριστά. Σε μένα παρόλα που στο JFK είχα δώσει την Icarus τα μίλια δεν τα είχαν περάσει. Τους έστειλα με fax το boarding pass και τα πέρασαν αμέσως.

OAL260 Ξεχωριστά οταν λες τι εννοεις?
Παράδειγμα: ΑΤΗ - JFK = Χ μιλια
και JFK - ATH = Υ μίλια?

Εγω όταν έδωσα την καρτα στο jfk μου είπαν πως είναι περασμένα απο την Αθήνα!

Socrates":369e2jm7 said:
Άμεση η απάντηση του προγράμματος πάντως. Έστειλαν απαντητικό e-mail με αναλυτική κατάσταση. Έχω δυο ερωτήσεις:
1) Τα μίλια της επιστροφής κάθε ταξιδιού συμπεριλαμβάνονται; Γιατί όπως βλέπω σε αυτό που μου έστειλαν η επιστροφή δεν αναγράφεται εκτός και αν υπολογίζται

Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά.
ATH-JFK ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΙΛΙΑ
JFK-ATH ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΙΛΙΑ

Αν σου λείπουν σκέλη στείλε τα boarding passes για να στα καταχωρήσουν.

Socrates":369e2jm7 said:
2) Έχω συγκεντρώσει 14.375 μίλια! Τι τα κάνω τώρα αυτα????

Ζήτησε να σου στείλουν με email τη λίστα που γράφει πόσα μίλια χρειάζονται για να πάρεις award ταξίδι, και τη λίστα που αναφέρει πόσα μίλια κερδίζεις ανα διαδρομή.

Δε μου έχουν περάσει τα μίλια απο JFK για Αθήνα! Και είναι αρκετά δεν είναι ATH - SKG!

jerry":yotv4hiq said:
Για να δείτε Online τα μίλια σας δοκιμάστε αυτή τη σελίδα :

http://mobile.olympicairlines.com/wap/

Εμένα λειτουργεί κανονικά.

Πράγματι, η νέα διεύθυνση λειτουργεί κανονικά. Που σημαίνει ότι την παλιά την ξεχνάμε διότι ακόμα δεν λειτουργεί.

Παιδιά μερικές ερωτησούλες σχετικά με το Icarus FFP:

Θυμάτε κανείς πότε ξεκίνησε το πρόγραμμα ΙΚΑΡΟΣ;

Αληθεύει ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2002 τα μίλια έληγαν; Αν ναι, μετά από πόσο καιρό έληγαν μέχρι τότε;

Αν κάποιος γραφτεί σήμερα στο πρόγραμμα, για πόσο καιρό πίσω αναδρομικά μπορεί να πιστωθεί μίλια για ταξίδια που έχει κάνει;

Το bonus για κρατήσεις μέσω του site ισχύει ακόμα; Υπάρχει κάποιο άλλο bonus γενικά;

Wii":2xs98z2e said:
Αν κάποιος γραφτεί σήμερα στο πρόγραμμα, για πόσο καιρό πίσω αναδρομικά μπορεί να πιστωθεί μίλια για ταξίδια που έχει κάνει;
Το μόνο που γνωρίζω και μπορώ να σε βοηθήσω είναι πως αν είσαι νέο μέλος του προγράμματος μπορούν να σου υπολογίσουν τα μίλια από ταξίδι που έχεις κάνει περίπου το τελευταίο μήνα.Και αuτό ψιλοκαταχρηστικά απότι μου είπαν.Αν είσαι ήδη μέλος φαντάζομαι οτι το χρονικό διάστημα ειναι πολύ ευρύτερο από τον 1 ένα μήνα που προανέφερα.Προσωπικά πριν 1 εβδομάδα είδα οτι δεν μου είχαν περάσει κάποιες πτήσεις Μάιος&Ιούνιος 2007 και ενημερώθηκε ο λογαριασμός μου.
Εννοείται πως σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις κρατήσει τα εισιτήρια και το boarding pass.
Πάντως μην περιμένεις να εξυπηρετηθείς από "τέρατα" ευγένειας , ακόμα και αν το λάθος είναι δικό τους...Είναι ταλαιπωρία η συναλλαγή σου με το τμήμα του ΙΚΑΡΟΣ, οπως μου έλεγε και μια κοπέλα στο check in της business class ΟΑ , γίνονται συχνά λάθη στο ΙΚΑΡΟΣ λόγω έλλειψης (εκπαιδευμένου/ευγενικου/ικανού) προσωπικού...

Το Πρόγραμμα Ίκαρος ξεκίνησε το 1998. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό για τη λήξη των μιλίων, τώρα πάντως τα μίλια λήγουν το 2015.
To bonus που υπήρχε για αγορά εισιτηρίων μέσω της σελίδας, δεν ισχύει πλέον. Η Ο.Α. λέει ότι: "Αυτή τη στιγμή τα προνόμια που παρείχαμε στους επιβάτες μέλη του ICARUS έχουν ανασταλεί και θα επανέλθουμε πάλι με σχετικές προσφορές". Η Ο.Α. έχει πάντως συνεργασία με την Avis.

Νομίζω ότι πρόσφατα έγινε μια κίνηση για συνεργασία με την American Express:
http://oageneral.olympicairlines.com/testnew/oapr240904gr.htm#%D3%F0%DC%F4%E1%2005.7.2007

Μάλιστα, όπως λέει το άρθρο, υπήρχε συνεργασία με τη Cyprus και την TAP Air Portugal καθώς και με τη Hertz. Περισσότερα σε ένα άρθρο του 1998 επ' ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος: http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=12503&m=E04&aa=1