Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Με το θέμα της σύνδεσης (log in) κάθε φορά που επισκέπτομαι το site δεν βλέπω να ασχολείτε κάποιος τελικά.
Έχουν αναφερθεί και άλλοι χρήστες στο πρόβλημα, συνεπώς δεν είναι κάποια λάθος ρύθμιση δική μου.
Σημειωτέον οτι συμβαίνει μόνο σε αυτό το Forum ενώ στα άλλα sites, forums κ.λ.π κάθε φορά που τα επισκέπτομαι είμαι συνδεμένος κανονικά.
Πρίν την αναβάθμιση/''ανακαίνιση'' του site το 2008(?) δεν υπήρχε πρόβλημα.

Sorry για την αγανάκτηση αλλά είναι εκνευριστικό για κάποιον που επισκέπτεται το airliners.gr τουλάχιστον 10 φορές τη μέρα να πρέπει συνεχώς να κάνει log in.

sotisdiv":2m8ozlci said:
Sorry για την αγανάκτηση αλλά είναι εκνευριστικό για κάποιον που επισκέπτεται το airliners.gr τουλάχιστον 10 φορές τη μέρα να πρέπει συνεχώς να κάνει log in.
Σε καταλαβαίνω απολύτως, όμως δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια λύση. Το παράλογο είναι ότι σε κάποιους λειτουργεί και σε κάποιους δεν λειτουργεί. Αυτή η συμπεριφορά δεν μου δίνει και πολλές ελπίδες να βρω κάποια λύση στο κοντινό μέλλον.

Sorry και πάλι, αλλά δεν μπορώ να παρουσιάσω κάποια λύση για την ώρα. :with:

Αυτό που ίσως πιάσει είναι :
Log out από το Α.gr , σε blanc Page , Εκκαθάριση των cookies , του Cash του browser.
Κλείσιμο και επανεκκίνηση του , login A.gr
Δοκίμασε και πές μας...........

@ Akis
Δεν πειράζει αφεντικό. Ίσως σε μια μελλοντική αναβάθμιση να στρώσει.

@ aas59
Το δοκίμασα σε Chrome και Firefox. Τα ίδια και στους δύο. :(
Στην αρχή φάνηκε να δουλεύει ακόμη και σε restart του υπολογιστή, τον έκλεισα όμως για 4 ώρες και όταν ξαναμπήκα στο φόρουμ ζητούσε log in.

Τέλος πάντων. Το αφήνουμε ώς έχει και συνεχίζουμε κανονικά :great:

sotisdiv":3c11brnz said:
Στην αρχή φάνηκε να δουλεύει ακόμη και σε restart του υπολογιστή, τον έκλεισα όμως για 4 ώρες και όταν ξαναμπήκα στο φόρουμ ζητούσε log in.
Υποψιάζομαι πώς έχεις κάποιο πρόγραμμα που κάνει αυτόματη εκκαθάριση στα cookies.
Αυτό μπορεί να είναι κάποιο memory cleaner η κάτι σχετικό (ΠΧ History Cleaner , Space creator , Defragmenter κλπ).
Επίσης να κοιτάξεις τα settings των browsers μήπως έχουν ρυθμιστεί να εκκαθαρίζουν μόνοι τους τα cookies (History , session κλπ) μόλις κλείσουν.
Μία ακόμα ρύθμιση είναι να δείς ότι οι browsers έχουν ρυθμιστεί να κρατούν τα autologins user/pass .
Αυτό που περιγράφεις είναι σίγουρα κάτι από τα παραπάνω.
Εναλλακτικά μπορείς να τσεκάρεις από άλλο PC με τους ίδιους browsers την είσοδό σου στο Forum και θα διαπιστώσεις ότι δεν έχεις πρόβλημα με τα user/pass σου αλλά τα διατηρούν.
Αντέγραψε τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις στον δικό σου browser.

Οι ρυθμίσεις στους browsers είναι Ok. Άλλωστε στα υπόλοιπα sites δεν τίθεται θέμα, μπαίνω κανονικότατα με αυτόματο log in.
Στο airliners.gr παρουσιάστηκε μόνο και αυτό αμέσως μετά την τελευταία αναβάθμιση.
Πρίν δεν υπήρχε πρόβλημα.
Anyway....σημασία έχει ότι οι διαχειριστές είναι γνώστες του προβλήματος και ευελπιστούμε σε μελλοντική του διόρθωση.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :great:

OK.
Σου έγραψα τα παραπάνω γιατί και εγώ με Chrome και Firefox μπαίνω και δεν έχω πρόβλημα (αν και μπαίνω από πολλά PC).

Re: Macedonian Airlines: θυγατρική της ΟΑ (και πάλι;)

Κύριοι Δ/στές δεν αντιλαμβάνομαι γιατί λογοκρίνετε τοποθετήσεις μελών που ίσως δεν σας αρέσουν και τα μεταφέρετε στα trash δήθεν ως λάθος ποστς. Πιστεύω ότι οι συζητήσεις πρέπει να είναι ελεύθερες όταν δεν προσβάλουν άλλα μέλη ,θεσμούς και πολίτες . Νομίζω ότι είναι χρήσιμο και επικοδομητικό να εμπεριέχουν ελεύθερη διακίνηση απόψεων με ουσιαστικότερους προβληματισμούς και πολιτικές προεκτάσεις, διότι πολλά θέματα που αναπτύσσονται στο φόρουμ απαιτούν ανάλογες τοποθετήσεις, χρησιμότατες για όλους μας και ιδιαίτερα των νέων. Διαφορετικά το φόρουμ σιγά - σιγά θα μετατραπεί σε ταξιδιωτικό γραφείο με trip reports όπου θα συζητάμε περί των livery των εταιριών και τα καθίσματα των αεροπλάνων!

Re: Macedonian Airlines: θυγατρική της ΟΑ (και πάλι;)

Αγαπητέ AOA,

οι δημοσιεύσεις που σβήστηκαν (για όσους δεν είδαν την δημοσίευση του AOA υπάρχει εδώ) δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα της νέας θυγατρικής εταιρίας της ΟΑ. Για να μην σου σβήνουμε λοιπόν δημοσιεύσεις καλύτερα στο μέλλον να τις δημοσιεύεις στα σωστά θέματα. :great:

Που να το βαλω, που να το βαλω. Μαλλον καποιος εδω μπορει να μας πει τι εστι.. ΑΥΤΟ! Και πως μπορει να το κανει κανεις.. :mrgreen: