Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όχι και συγγνώμη. Το είδα και νωρίτερα το θέμα, απλά το άφησα ανοιχτό ώστε να διαβάσει o spaceman1 και τις απόψεις των άλλων μελών περί της ορθογραφίας τους. Σε ΠΜ μου, μου απάντησε "ένα παιδί 15 χρονών δεν μπορεί να έχει και την καλύτερη ορθογραφία". Πιστεύω πως δεν ζητάμε όλα να είναι perfect, αλλά τα λάθη του κάνουν μπαμ.

Και επειδή πιστεύω ότι το "είμαι 15 χρονών" είναι μια φτηνή δικαιολογία (προσοχή, δεν λέω ότι είναι ψέμα) έχω και ένα παράδειγμα από μια νέα εγγραφή, που το μέλος είναι επίσης 15 ετών. Οι διαφορές στην ορθογραφία τρομερές. Για δείτε: viewtopic.php?p=105935#p105935 :great:

Οπότε το "είμαι 15 χρονών" δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα τραγικά ορθογραφικά λάθη του και επειδή δεν το καταλαβαίνει πάει και αυτός ο λογαριασμός. Να μπλοκάρω την IP δεν λειτουργεί, γιατί μπαίνει κάθε φορά με νέα. Οπότε ... μπόρα είναι θα περάσει (ή μάλλον: διακοπές είναι, θα περάσουν) :mrgreen:

Συγμωμη, αλλα, αν καποιος εχει φτασει τα 15 (δεκαπεντε) και δεν εχει μαθει ορθογραφια, ε, τοτε, τι καθομαστε και μιλαμε? Τι δικαιολογια ειναι αυτη?

Για να μην παρεξηγηθω, δεν το "παιζω" κατι, ουτε εχω διδακτορικο στη γλωσσολογια, αλλα απλα (οπως ολοι) δεν θελω να μου βγαινουν τα ματια οταν διαβαζω κατι...

Μια αποριούλα...
Γιατί κατέληξε στον κάλαθο αυτό?

Σχετικα με την ορθογραφια , αν καποιος δεν τα παει καλα σιγουρα δεν θα καθησει να μαθει για να ποσταρει στο φορουμ , αλλα δεν αποτελει και δικαιολογια αυτο τη στιγμη που υπαρχουν λυσεις οπως τα εργαλεια ορθογραφικου ελεγχου , αν καποιος είναι καλοπροαίρετος και τον ενδιαφερει οι αναρτησεις του να διαβαζονται ευκολα απο τους υπολοιπους καλο ειναι να στραφει προς τετοιες λυσεις.
Προηγουμενως διαβασα και για το τρολιγκ απο το γιατρο , γιατρε δυστυχως αυτο το φαινομενο αντιμετωπιζεται μονο αν εκδηλωθει , το μονο που μπορεις να κανεις εσυ και οποιος ενδιαφερεται για σοβαρη κουβεντα είναι :
1) Nα μην το "ταϊζεις" ( ουτε καν απαντησεις " σταματα να τρολαρεις " η αναλογες )
2) Να χρησιμοποιησεις το κουμπι της αναφορας για να ειδοποιηθει ο συντονιστης η ο διαχειριστης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Κυριοι και φιλοι του φορουμ καλησπερα σας,

Θα ηθελα να μαθω απο την διοικηση χωρις να εχω τιποτα προσωπικο με τον paynfull_tales κατα ποσο ειναι εφικτο να δειχνει μια φωτογραφια που να εκφραζει τετοιες λεξεις μια προταση αεροσυνοδου σε εναν επιβατη.
Ισος ειμαι οφ τοπικ αλλα επειδη ειναι ενα φορουμ το οποιο αγαπησα με τις πολλες ιδεες και συζητησεις που εχετε αναπτυξει εδω ειναι πραγματικα κριμα να εκφραζει ενα μερος ιπταμενου προσωπικου με τεοιο τροπο και χυδαιο ταυτοχρονα και μαλιστα να λεει χρονια πολλα!!!
Ως μελος λοιπον αυτου του φορουμ μπορειτε να με διαγραψετε αλλα δεν με εκφραζει μια τετοια αναρτηση επεξεργασιας φωτογραφιας
Και παλι σας ζητω συγνωμη και επαναλβανω δεν εχω τιποτα προσωπικα με τον φιλο του φορουμ που την ανεβασε αλλα υπαρχει καποιο οριο που πρεπει να υπαρχει νομιζω
Καλες γιορτες

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Νομίζω το παρεξήγησες..δεν ξέρω τι πιστεύει η διοίκηση του φορουμ, αλλα νομίζω το παιδί ήθελε να σατιρίσει το τελευταίο κουλό μέτρο των αεροπορικών εταιριών για τις πτήσεις προς ΗΠΑ που λεει την τελευταία μια ώρα της πτήσης δεν πρέπει να σηκωνόμαστε..και αν σε πιάσει να πας τι κάνεις;δεν προγραμματίζεις τι ώρα θα ουρήσεις..οπότε και η "γελοιογραφία"..γνώμη μου...

Οπως ειπα και πριν φιλε spotterakis ολες οι γνωμες ειναι δεκτες-

Απλα το θεμα δεν μου αρεσε και τοσο διοτι το θεωρησα απαραδεκτο οπως και να εχει

Τι λεξη και αυτη,ντροπης πραγματα...... :with:

Δεν θα ασχοληθώ με τα λόγια που γράφτηκαν, μιας και είμαι ουδέτερος και ξέρω ότι αυτός που το έγραψε δεν είχε κακό σκοπό. Θα σταθώ όμως στο ότι στην φωτογραφία διακρίνουμε πρόσωπα ατόμων που μάλλον δεν έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους να δημοσιευτούν τα πρόσωπά τους στο internet. Αυτός και ο λόγος που διέγραψα την συγκεκριμένη φωτογραφία. Και εγώ δεν θα χαρώ να δω την φάτσα μου σε κάποιο ξένο φόρουμ, του οποίου καν την γλώσσα δεν γνωρίζω.

SX-Petros, δεν μπορώ παρόλα αυτά να καταλάβω τον λόγο που η συγκεκριμένη φωτογραφία σε ώθησε στην απόφαση «μπορείτε να με διαγράψετε αλλά δεν με εκφράζει μια τέτοια ανάρτηση επεξεργασίας φωτογραφίας». Όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο φόρουμ σε εκφράζουν; Μάλλον όχι, ε; Το ότι σε πείραξε η φωτογραφία είναι άλλο καπέλο, αλλά πιστεύω ότι μια δημοσίευση από τρίτο άτομο που δεν με εκφράζει δεν μπορεί να με οδηγήσει στην φυγή από αυτό που τόσο αγάπησα.

Χρόνια Πολλά και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους. :great:

OA701":2mtqrk4j said:
Μια αποριούλα...
Γιατί κατέληξε στον κάλαθο αυτό?
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.
Όπως ανέφερες κι εσύ, έγραψες ένα μήνυμα εκτός θέματος σε ένα topic το οποίο αφορούσε νέα της αεροπορικής εταιρίας επειδή... δεν είχες που αλλού να το γράψεις και (φαντάζομαι) επειδή θεώρησες ότι το πιο "κοντινό" topic ήταν αυτό.
Δυστυχώς όμως, και φαντάζομαι ότι κι εσύ το έχεις καταλάβει εν μέρει, το μήνυμα δεν έχει σχέση με το topic και εφ' όσον το αρχικό topic κλειδώθηκε για λόγους που είναι ολοφάνεροι, σημαίνει ότι κάπου εδώ σταματάει και η συζήτηση για το εν λόγω περιστατικό.
Δεν είναι λοιπόν σωστό να συνεχίζουμε ένα κλειδωμένο topic σε ένα άλλο, μόνο και μόνο επειδή θέλουμε να συνεχίσουμε μια συζήτηση που έχει καταλήξει σε... αδιέξοδο.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
------------------------------------------------------------
Όσο για το ερώτημα του SX Petros, θα ήθελα να επισημάνω για πολλοστή φορά ότι όταν θέλετε να απευθυνθείτε δημόσια στους Συντονιστές για ένα θέμα, αρκεί να γράψετε στο υπάρχον topic (Προς τους Admin) και όχι να ανοίγετε κάθε φορά νέο θέμα για κάθε ερώτηση-παρατήρηση. Όσο για την ουσία, με κάλυψε απόλυτα ο Άκης.