Εγώ δέν είμαι πιλότος αλλά θα κάνω μιά μικρή off-topic παρεμβασούλα γιά να πώ ότι άν μιά οποιαδήποτε εταιρεία δέν θέλη να "τόν πίνη" από τους υπαλλήλους της,οφείλει να τους συμπεριφέρεται και να τους σέβεται αναλόγως.Διαφορετικά,οι άνθρωποι κάνουν υπομονή μέχρι να βρούν κάτι καλύτερο και όταν το βρούν κουνάνε το μανδηλάκιον.Προκειμένου μάλιστα περί πιλότων,που έχουν ειδικά βιβλία και γράφουν τίς ώρες που βρίσκονται στο "γραφείο" τους-δηλαδή στο κόκπιτ-δέν βρίσκω τίποτε το μεμπτόν άν,ελλείψει δουλειάς σε καλή εταιρεία,ξεκινήσουν από μιά που τους "ξεζουμίζει" μέν αλλά τους δίνει την ευκαιρία να προσθέτουν ώρες εμπειρίας και όταν κρίνουν ότι μάζεψαν αρκετή από αυτήν ώστε πλέον να μήν χρειάζεται να "ξεζουμιστούν" άλλο,να δεχτούν μιά καλύτερη θέση αλλού.Ο "ξεζουμίζων" εργοδότης,άς πρόσεχε....
ΥΓ.Δέν παραβλέπω το γεγονός ότι ακόμα και σε μιά "δύσκολη" εταιρεία να δουλεύης,"ανδρώνεσαι" επαγγελματικά και αυτό είναι πρός όφελός σου-αλλά υπάρχουν και τα όρια αντοχής μας που δέν πρέπει να υπερβαίνουμε.Και όσο κι'άν η λαϊκή ρήση λέει να μήν καταφρονάμε τα κάτω σκαλοπάτια,γιατί σ'αυτά πρωτοπατάμε γιά να ανέβουμε στα παλάτια,άν κάτσουμε επί πολύ χρόνο σ'ένα χαλασμένο σκαλοπάτι,κινδυνεύουμε να σπάσουμε κανένα χέρι ή πόδι αντί ν'ανέβουμε ψηλότερα...
Σάς αφήνω να επιστρέψετε στο θέμα και πάω να φάω το τζατζικάκι μου (που ρίχνει και την πίεση).