Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

• Thread starter Thread starter eagle1
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συγγνώμη!!! Δεν κατάλαβα καλώς! Τι θα πεί θέλουν μικρούς; Δεν το εννόησα αυτό! Το site είναι ξεκάθαρο:Have a date of birth of no later than 30th March 1994.Αυτό νομίζω τα λέει όλα
και καλά θα κάνουμε να μην σπέρνουμε κακές ή κακοπροαίρετες ειδήσεις ή πληροφορίες.Αν ήθελαν υποψηφίους νεαρής ή νεαρότερης ηλικίας θα το έγραφαν ξεκάθαρα.Δεν τους εμποδίζει τίποτα.Το μόνο
άσχημο είναι ότι η εκπαίδευση ξεκινά Απρίλη του 2012,σχετικά αργά αντί για αρχές του '12.Τέλος πάντων αυτό είναι άλλο θέμα.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ προς κάθε ενδιαφερόμενο!!! :great:

Παρομοιο scheme ειχε κανει πριν 1-2 μηνες και η british, αλλα πολυ πιο απαιτητικο και νομιζω οτι εψαχνε στην πλοιονοτητα για
αγγλους.
Το θεμα ειναι οτι εφοσον δεχτουν την αιτηση ,σου εξασφαλιζουν συμβολαιο 100% με την easy?

Σωστή ερώτηση-απορία! Έφόσον μιλάμε για MPL το οποίο είναι ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα που δεν έχει καμμία σχέση με το κλασσικό CPL τότε να περιμένεις όχι 100% αλλά 1000% πρόσληψη από την easyjet,εκτός βέβαια κι αν αποτύχεις στα standards της παρεχόμενης εκπαίδευσης,οπότε αυτόματα το όνειρο γίνεται τραγωδία.Έχω ακούσει ποικίλες ιστορίες και μεταξύ άλλων και αποπομπές μαθητών από την Οξφόρδη επειδή δεν ανταποκρίθηκαν επιτυχώς σε κάποια φάση της εκπαίδευσης.Σε τέτοια προγράμματα δεν αστειεύονται!!Είναι πολύ αυστηροί,και καλά κάνουν βέβαια.

Στην αεροπορία θέση έχουν μόνο οι άριστοι ή τουλάχιστον οι άριστα προετοιμασμένοι.Τώρα σε προγράμματα τύπου INTEGRATED όπως αυτό που τρέχει για την BRITISH AIRWAYS εκεί σου λένε για παράδειγμα ότι αν έρθεις για την αξιολόγηση υποψηφίων του συγκεκριμένου προγράμματος και αποτύχεις για παράδειγμα στην τελική φάση επιλογής τότε σου λένε κύριε υπάρχει και το απλό INTEGRATED το οποίο έχει τα καλύτερα connections με τις συνεργαζόμενες εταιρίες του ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και άλλα σχετικά.

Άμα θέλουν να σε παίξουν και να πάρουν τους δικούς τους βρίσκουν τρόπο.Έχουν ξεπεράσει και τους αρχαίους Αθηναίους στο ρατσισμό.Το μόνο καλό είναι ότι η εκπαίδευση που θα λάβεις θα είναι μακράν η καλύτερη και η σχολαστικότερη στον κόσμο.Για αυτό έχουν και σχολάρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση.Τίποτα τυχαίο!! :great:

Με το θεμα χρηματοδοτηση και τα bond τι γινεται ομως?
εκει υπαρχουν καποια παραθυρακια και καποιο σημειο επισφαλειας..

Και βέβαια η easyjet σε προσλαμβάνει με το αζημίωτο .... Αφού πρώτα έχεις δώσει περισσότερα από $80000, αυτά μόνο για το MPL και φυσικά στην τιμή δεν περιλαμβάνονται διαμονές και τα σχετικά κρυφά έξοδα...

Παρακολουθώ το θέμα εδώ και καιρό και αυτό που μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το πόσο κακία προς συναδέλφους υπάρχει στο κόσμο της αεροπορίας.Καταρχήν δε μπορώ να καταλάβω από πότε το να προσπαθείς με νόμιμα μέσα να εξασφαλίσεις μία θέση είναι κακό και δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος που παίρνει τύπο χαλάει τη πιάτσα και παίρνει τη δουλειά κάποιου με πιο πολλές ώρες όπως ένας εκπαιδευτής.Ο εκπαιδευτής δεν έδωσε χρήματα για να πάρει το πτυχίο του εκπαιδευτή όταν κάποιος άλλος δεν τα είχε??ας έδινε λίγα ακόμα κι ας έκανε ένα τύπο.Άλλωστε δεν γνωρίζουμε οτι όποιος έχει βίσμα δεν κάνει τύπο?Έτσι όταν κρίνετε εσείς οι κριτές όλο το κόσμο και ειδικά συναδέλφους σας θα σας έλεγα οτι από όσους ξέρω εγώ όσοι έχουν τύπο στην Ελλαδα είναι παιδιά τα οποία στερήθηκαν για να το κάνουν και χρεώθηκαν.Πολύ λίγοι είναι αυτοί που τα είχαν στην τράπεζα και τώρα το καναν και κάθονται σύγουροι οτι θα μπούν.Γενικά οι εποχές αλλάζουν και οι κανόνες για να παίξεις έχουν αλλάξει.Μερικοί είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα.

Γι αυτην την καταντια δεν φταινε οι αποφοιτοι, που ψαχνουν για μια θεση στον ηλιο μετα τη σχολη κανοντας αλλοι μεγαλες και αλλοι μικρες (αναλογως την τσεπη) θυσιες, αλλα οι εταιριες σε συνεργασια με καποιες σχολες οι οποιες για να κρατησουν τα κοστη χαμηλα πετανε το μπαλακι στους υποψηφιους , οι οποιοι δυστηχως ειναι σαν προβατα στο μαντρι οπως και σε πολλες αλλες περιπτωσεις περαν της αεροποριας.

Αυτο που θα ηταν εντιμο εκ μερους των αεροπορικων εταιριων ειναι, εφοσον η οικονομια διεθνως σχεδον βρισκεται σε υφεση και τα οικονομικα μεγεθη των αεροπορικων εταιριων , ιδιαιτερα των ελληνικων καταγραφουν ζημιες καθε χρονο τελευταια, ειναι να παρεχει τον τυπο χωρις κοστος απο τους υποψηφιους, αλλα να σε δεμευει με ενα contract και να τον αφαιρει επειτα απο τον μισθο σε ισοποσες δοσεις μεχρι το τελος του contract. Ουσιαστικα θα τους εβγενε παλι δωρεαν αφου δεν θα πληρωνανε δραχμη (ευρω?) για αυτο υστερα απο λιγους μηνες.

Eπισης μιλωντας και ποιοτικα, θα ηταν πολυ καλυτερο απο αποψη εκπαιδευσης να πηγαινε ενα γρουπακι υποψηφιους μαζι για εκπαιδευση εκει οπου εχει επιλεξει η εταιρια, με τα καταλληλα προτυπα, παρα να περνει μεμονωμενους που ο ενας εχει κανει ενα τυπο στην Jetstream π.χ και ο αλλος στην OAA και στο τελος θα υπαρχει προβλημα στο co-operation και θα αναγκαστει να κανει επιπλεον εκπαιδευσεις.

ΛΟΙΠΟΝ τι σας ελεγα πριν το interview της aegean??? που εδω πηγατε να με φατε ???? :banana:

Εχει πολυ γελιο που κοπηκαν πολλα παιδια με τυπο ,οι οποιοι χαλουν την πιατσα και ενθαρρυνουν τις εταιριες να σας εχουν προβατα!!
Τωρα λοιπον που αρκετοι ελληνες σκασατε 20.000 ευρουλακια και μεινατε ετσι, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!!
Οπως επισης και μερικοι που σκασατε 1000 ευρουλακια για να περασετε τα test του γερμανου και αναγκαστηκατε να τα ξαναπερασετε!!!
Λυπαμαι απο την μια που μερικοι εχουν παρει δανειο, αλλα απο την αλλη ο αλλος που δεν εχει αλλα λεφτα τι σας φταιει???
Θα μου πειτε τωρα ``εγω εχω και τα εδωσα`` , ναι θα σου πω και εγω τωρα να το βαλεις κορνιζα στον τοιχο και να βρεις αλλες 500 ωρες
ΜΠΑΣ και βρεις καπου δουλεια.... :wall:

Ετυχε να γνωριζω τον αριθμο που θα παρει η aegean ,τον γνωριζετε??? οποιος τον γνωριζε δεν θα εσκαγε 20.000 για τυπο!!
ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ....

geosioz":3w3pszke said:
Και βέβαια η easyjet σε προσλαμβάνει με το αζημίωτο .... Αφού πρώτα έχεις δώσει περισσότερα από $80000, αυτά μόνο για το MPL και φυσικά στην τιμή δεν περιλαμβάνονται διαμονές και τα σχετικά κρυφά έξοδα...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ MPL ,ο τυπος παιρνει μονο αγγλους!!!!!!! και δεν παιρνεις cpl atpl!!!