Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και στο http://www.start.de όπου έχω αγοράσει αρκετές φορές μου γράφει 1191 ευρώ. Παρόλα αυτα το 24hours δίνει ναύλο 839 συν φόρους και παντού αλλού βλέπω μόνο 969 συν φόρους. :roll:

Πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με την εμφάνιση των inventories από το σύστημα της ΑΖ στο σύστημα κρατήσεων μέσω του οποίου πραγματοποιούνται οι κρατήσεις από την ιστοσελίδα του εν λόγω γραφείου. Σαν αποτέλεσμα αυτού του προβλήματος, το σύστημα της ΑΖ δέιχνει σαν διαθέσιμες περισσότερες θέσεις από αυτές που πραγματικά υπάρχουν και μάλιστα σε χαμηλούς ναύλους. Όταν περνάμε στο δεύτερο βήμα της κράτησης, δηλαδή τη ζήτηση θέσης βάσει της διαθειμότητας τότε τα flight segments αντί να πάρουν status HS (have sold) ή SS (secure sell), παίρνουν status UC (unable to confirm) και η κράτηση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

να μαι και γω με ένα κουιζάκι μικρό... :oops:

Λοιπόν, για σκέλη(μέχρι 3) στο route ΑΤΗ-χ-LΑΧ κατά Φλεβάρη μεριά, ό,τι βρείτε κάτω από €600, θα γίνει ενθέρμως δεκτόν. Μέχρι στιγμής είμαι στα €613, οπότε ελπίζω... 8)
Στην άνωθεν τιμή συμπερολαμβάνεται loco :wink: οπότε είμαστε ανοιχτοί και σε τέτοιου είδους σχεδιασμό...(προσοχή στα σκέλη μόνο) :D
Να ευχαριστήσω προκαταβολικά.

Με easy μέχρι Gatwick και BA για LAX(Β744) από Heathrow στα 572 euro
Θα πρότεινα και μια διανυκτέρευση δίπλα στο Heathrow (έχει καλέσ τιμές) :wink:

Ligo pio fthina bgainei me easy + united (85 euro + 338pounds)
episis h american exei 342 pounds kai h virgin 349pounds
UA kai AA exoun 777 eno sthn Virgin 'paizei' metaksi 744 kai A346! Distixos h Air New Zealand 'ksefeugei'

Apo LGW ta xrimata einai sxedon ta idia, oi ptiseis einai me CO, AA kai US alla oi ptiseis den einai direct kai th dianiktereush sto londino den th glitoneis

Είχα δει ότι ξεφεύγει η ΑΝΖ, αλλά τώρα πράγματι βλέπω ότι βγαίνει περί τις 350 λίρες. Άκρως δελεαστικόν...χμχμμμμμμ
Εγώ σκεπτόμουν όμως να αποφύγω το Λονδίνο. Είχα επίλέξει easy μέσω MΧΡ και μετά USAirways μέσω PHL. Έπαιξε για μεγάλο διάστημα και η AirTahitiNui από CDG, αλλά ένα ασανσέρ τιμών τελικά μάλλον την βγάζει νοκ άουτ...
Σας ευχαριστώ όλους. Εάν δε σας κάτσει κάτι άλλο κουφόν, να ξέρετε...είμαι open... :D

PROSFORA APO SKYEUROPE

ATHINA KRAKOVIA ME 49 EURO ALLER RETOUR MAZI ME FOROUS SE ARKETES HMEROMHNIES EOS TO MARTIO !