Προσληψεις στην Ολυμπιακή

• Thread starter Thread starter thanos777
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν υπάρχει η προκήρυξη στο ιντερνετ
Τα δικαιολογητικά είναι αυτά που ζητάει κάθε φορά η Ολυμπιακή
Εάν θες κάτι μπορείς να με ρωτήσεις

Ξέχασα να αναφέρω ότι μιλάμε για συμβάσεις 8 μηνο Όχι μόνιμο προσωπικό

Στο ένθετο "Εργασία" της εφημερίδας "Έθνος" μπορείτε σήμερα 25/09/2007 να βρείτε σημαντικές πληροφορίες για τον επικείμενο διαγωνισμό πρόσληψης προσωπικού.
Η προκύρηξη αφορά στην πρόσληψη 609 διοικητικών υπαλλήλων και 105 τεχνικών υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα από τις 609 θέσεις ειδικοτήτων εδάφους οι 223 είναι ΔΕ Διοικητικών, οι 92 ΔΕ Χειριστών Ανυψωτικών Μηχανημάτων, οι 64 ΔΕ Οδηγοί Α/Κ και οι υπόλοιποι 230 ΥΕ Εργάτες.
Λεπτομέρειες (ΦΕΚ, προθεσμίες υποβολής αιτήσεων) προσεχώς!

Edited: Μεταφέρθηκε στο κατάλληλο topic.

πωπω διοίκηση που πέφτει στην ολυμπιακή και χρειάζονται κιάλλους!!!!

Οποιος 'εχει κάποια σχετική πληροφορία σχετικά με τις νέες προσληψεις διοικητικού προσωπικού στην ΟΑ ας την καταθέσει,γιατι η σκέψη των δωρεάν εισιτηρίων και μόνο με ιντριγκάρει απίστευτα!

Πολυ επαγγελματικη σκεψη! Μπραβο! Μακαρι ολοι σαν και εσενα να σκεφτοντουσαν! :with:

SkyHawk, ολοι σαν κ αυτον σκεφτονται, Γι αυτο η ΟΑ ειναι αυτο που ειναι. :wink:

Σκέψεις νέου Έλληνα, γεματού όρεξη για δουλειά και προσφορά-παραγωγή έργου:

"Θα πιάσω δουλειά στην Ολυμπιακή, θα έχω τα τσαμπέ εισητηριάκια μου, θα λείπω συχνά και δε θα πολυσκοτώνομαι στη δουλειά (έχουμε άλλωστε τους συμβασιούχους-είλωτες για να δουλεύουν).
Είναι μεν λίγα τα λεφτά, αλλά ίσως βρω και καμιά part time δουλίτσα αλλού να συμπληρώνω το μισθό μου με μαύρα χρήματα.
Α, όλα και όλα. Μια χαρά θα είναι.
Τελικά το αποφάσισα, θα κάνω αίτηση στην ΟΑ. Σιγά μην κλείσει. Άλλωστε και να κλείσει κάπου αλλού θα μας χώσουν. Σιγά μη μας διώξουν"

Σημείωση:
Τα παραπάνω αποτελούν φανταστική ιστορία και είναι προιόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινές καταστάσεις και πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική

Απ' ότι έχω ακούσει πάντως οι θέσεις αυτές ουσιαστικά προορίζονται να καλυφθούν από συμβασιούχους της ΟΑ που δουλεύουν στην εταιρεία 10 και 15 χρόνια. Οπότε ουσιαστικά δεν πρόκειται για νέες θέσεις εργασίας.