Προσληψεις στην Ολυμπιακή

• Thread starter Thread starter thanos777
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ενδιαφέρομαι για τη πρόσληψη διοικητικού προσωπικού&δεν ισχυρίζομαι οτι είναι το βασικό κίνητρο για να δημιουργήσω σχέση εργασίας με την ΟΑ τα free εισιτήρια,ισως να το διατύπωσα αρχικά λάθος,αλλα σίγουρα προσωπικά αποτελεί ένα ικανό δέλεαρ και μπόνους που συμπληρώνει το ισχνό κατα τ'αλλα πακέτο αποδοχών της ΟΑ.
Το βέλτιστο βεβαίως θα ήταν να απασχοληθώ στη νομική υπηρεσιά της ΟΑ για να είναι κοντα σε κάτι που έχω σπουδάσει , αλλά σε οποιονδήποτε διοικητικό τομέα ασχοληθώ νομιζω (κάτι) μπορώ να προσφέρω.

Δεν θα χαρακτήριζα το πακέτο αποδοχών ισχνό φίλτατε σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα. Πάντως το εύχομαι να μπείς... Με το καλό!

Tarig, αν κρινω από την ηλικία σου, πρέπει να είσαι μετα βιας ενα χρόνο στην ΟΑ, ως μαθητευόμενος μηχ.αεροσκαφων. Καλή σταδιοδρομία, αλλά δεν σημαινει κάτι αν δεν χρησιμοποιησες φρι εισιτηριο στον πρωτο χρονο μαθητειας!!! Γιατι ακούστηκε σαν μετα από τοσα χρονια υπηρεσίας να μην έχεις κάνει χρηση του δικαιώματός σου...

Μαλλον και εγω δεν καταλαβα το "νοημα" του κειμενου...οποτε ζητω και εγω συγνωμη, για την λανθασμενη μου κριση!

A300":yovjggwo said:
Tarig, αν κρινω από την ηλικία σου, πρέπει να είσαι μετα βιας ενα χρόνο στην ΟΑ, ως μαθητευόμενος μηχ.αεροσκαφων. Καλή σταδιοδρομία, αλλά δεν σημαινει κάτι αν δεν χρησιμοποιησες φρι εισιτηριο στον πρωτο χρονο μαθητειας!!! Γιατι ακούστηκε σαν μετα από τοσα χρονια υπηρεσίας να μην έχεις κάνει χρηση του δικαιώματός σου...

Όντως δεν σημαίνει κάτι. Απλά είναι μέσα στο πακέτο παροχών. Και μένα μ'αρέσει να ταξιδεύω αλλα σε ένα ταξίδι σήμερα το πιο φθηνό είναι το εισητήριο.

Παγώνει» ο διαγωνισμός Ο.Α

Για τον προσεχή Μάρτιο και... βλέπουμε, μετατίθεται ο διαγωνισμός της Ολυμπιακής Αεροπορίας-Υπηρεσίες ΑΕ, που αφορά την πρόσληψη 609 διοικητικών υπαλλήλων και 105 υπαλλήλων τεχνικής βάσης.

Λεπτομέρειες : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5585&subid=2&pubid=139007

Πακετο...

tarig_gr":1jxsyy6s said:
Δεν θα χαρακτήριζα το πακέτο αποδοχών ισχνό φίλτατε σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα. Πάντως το εύχομαι να μπείς... Με το καλό!

Το να χαρακτηρίζεται ο βασικος μισθός 700 Ε για 8μηνη συμβαση <πακέτο αποδοχών> μου ακούγεται too much. Χαλαρώστε ρε παιδια.

[rumor] Olympic and A330;

Γεια χαρα σε ολους! Πρωτα πρωτα να ξεκαθαρισω οτι συχαινομαι τετοιου ειδους ''rumor'' topics αλλα θεωρησα καλο να σας πω τι ακουσα - ασχετως η οχι- οτι μετα απο την φυγη του Α306 SX-BEMακι η ΟΑ εχει πλησιασει την scAIRBUS για Α330 (τωρα 200-300 δεν ξερω ) επισης το ειδα και εδω ενας user του forum το ειχε γραψει καπου ( o chrispilot μου φενεται). Anyway δεν υπαρχει αλλο τοπικ οποτε το ανοιξα. Εχει ακουσει καποιος αλλος τπτ τετοιο?

Χωρίς να θέλω να προσβάλω το φίλο skyhawk και μιλώντας γενικότερα… θα πρέπει να σταματήσουμε κάποια στιγμή αυτό το σύστημα.

Μιλάω για το σύστημα «άκουσα»… χωρίς άλλες πληροφορίες. Μου θυμίζει δημοσιογράφους που επειδή τρέχουν να πουν πρώτη την είδηση επικαλούνται «κύκλους του υπουργείου» ενώ στη πραγματικότητα δεν ξέρουν τη τυφλά τους.

Όποιος έχει πληροφορίες διασταυρωμένες να μας λέει και τις πηγές του. Γιατί το «άκουσα» δεν είναι αξιόπιστη πηγή.

Sorry για το off-topic :) :) :)

plekkas και εγω συμφωνω 100% και αν παρατηρισεις δεν το λεω πολλες φορες το ''ακουσα'' αλλοι το εχουν ψωμοτυρι. Οι πηγες μου ειναι μεσα απο ΟΑ αλλα προσωπικα και εγς δεν τις πιστευω. Απλα το ακουσα απο σοβαρο ατομο. Το εγραψα καθαρα να το μοιραστω μαζι με τα μελη του φορουμ και τπτ παραπανω αν οντως ισχυει ο χρονος θα το δειξει.

Hail with pride and Boeing rules :D