Προσληψεις στην Ολυμπιακή

• Thread starter Thread starter thanos777
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όχι ακριβώς.
Απλά θα μοριοδοτείται η προϋπηρεσία.
Διευκολύνονται οι παλιοί συμβασιούχοι, αλλά απλά διευκολύνονται.
Υπήρχε σκέψη να είναι ο διαγωνισμός "φωτογραφικός" για να είναι βέβαιο ότι θα προσληφθούν οι συμβασιούχοι αλλά (σωστά κατά τη γνώμη μου) οι διοικούντες της ΟΑ "έφαγαν" πόρτα από το ΑΣΕΠ σε αυτό το αίτημα και απλά θα μοριοδοτηθεί πιθανή προϋπηρεσία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται (τυπικάκαι ουσιαστικά) άλλοι υποψήφιοι.

Ναι βέβαια. Προσωπικά απαντούσα κυρίως σε αυτό:

flight_instructor":5w6o0z8g said:
πωπω διοίκηση που πέφτει στην ολυμπιακή και χρειάζονται κιάλλους!!!!

Δεν είναι απαραίτητο ότι με τις προσλήψεις αυτές η ΟΑ ανοίγει νέες θέσεις. Απλώς καλύπτει με μόνιμους υπάλληλους (που θα είναι είτε πρώην συμβασιούχοι ή νέοι υπαλληλοι) θέσεις συμβασιούχων.

Τα off topic (και οι αλληλοκατηγορίες) διαγράφηκαν! Θα παρακαλέσω να μην αρχίσουν πάλι τα OA vs A3!!!

Το Έθνος στο ένθετο "Εργασία" έχει και σήμερα κάποιες (γενικές) πληροφορίες σχετικά με τον επικείμενο διαγωνισμό πρόσληψης προσωπικού.
Η ουσιαστική πληροφορία είναι ότι θα "πάρει" ΦΕΚ περίπου τέλος του μήνα.
Δεν βρίσκω κάποιο link στην ιστοσελίδα τους για να παραθέσω.
Νεότερα προσεχώς.

seven4seven":zcsiba0c said:
SkyHawk, ολοι σαν κ αυτον σκεφτονται, Γι αυτο η ΟΑ ειναι αυτο που ειναι. :wink:

Agent provocateur!
Σιγα ρε "μεγαλε" μην σκεπτομαστε ετσι για την εταιρια.....Αδικος εισαι! Αν υπαρχουν μερικοι τετοιοι, δεν κανουν τον κανονα! Στην ΑΙΓΑΙΟΥ πιστευεις οτι δεν υπαρχουν?

Δεν είπε κ τιποτα τραγικό ο καημένος...Ότι γουσταρει να πετάει και να ταξιδευει είπε. Τσαμπα ναι! Τι θα πρεπε να πει δηλαδή, πόσο ανυπομονεί να δει τις κρατήσεις από το μισθό του να στηριζουν τα σωματεία και την εταιρεία; Ή πόσο δεν κρατιέται να δουλεψει για ψιχουλα, πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά του για να πάει στο Βενιζέλος; Δεν νομίζω ότι καποιος λάτρης της αεροπορίας έχει τέτοια κίνητρα ή οτι δεν έχει κινητρο (και) να πετάει free. Όσοι εδώ μέσα οντως εκαναν ή κάνουν αυτή τη δουλειά, μάλλον να πετάνε ήθελαν,να βρισκονται σε αεροπλανο πασει θυσία, και πόσο μάλλον τσάμπα. Από βίδα. Για λίγο να μην ξεχνιόμαστε. Στην τελική, στο χέρι κάθε εταιρίας είναι, να ελέγχει τα πληρώματα και το προσωπικο εν γένει ως προς το motivation τους, κ πριν την προσληψη και μετά. Κ με τις πενιχρές πλέον αμοιβές, κάτι είναι κ το free (αν και δεν είναι κ τοσο free πια, ούτε αυτο). Καληνύχτα σε όλους τους αναμάρτητους...

ΤΗΑΝΧ για την υποστήριξη Α300!
Απλά για να εξηγούμαστε,μόλις τέλειωσα το Πανεπιστήμιο&θέλω ν'ασχοληθώ με κάτι που αγαπάω πολύ.
[Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη στενότης μυαλού ακόμα και σε ανθρώπους πολυταξιδεμένους και μορφωμένους.Το σύνδρομο "μου πήρες τη δουλειά στο δημόσιο μέσα απο τα χέρια μου" πλήττει πολλούς ΄Ελληνες...(το έχω ξανα- βιώσει και το ξέρω)]
Κίνητρο για εργασία σε 1 εταιρία όπως οι αεροπορικές είναι μεταξύ άλλων ΚΑΙ τα δωρεάν εισιτήρια (δεν είπα οτι δεν θέλω να δουλεύω όπως κάποιος υπενύχθηκε ανωτέρω) απο τι στιγμή μάλιστα που οι μισθοί στην ΟΑ είναι επιεικώς πενιχροί.
Αγαπάω τα αεροπλάνα καθώς και την ΟΑ όσο και αν κάποιοι διαστρέβλωσαν τα λόγια και τα κίνητρα μου .
Γι'αυτο λοιπόν ζητώ :
1.αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικο για την προκύρηξη να το καταθέσει
2.οι "καλόβουλοι" σχολιαστές μου να μην ερμηνεύουν τα λεγομένα μου με βάση τα δικα τους κίνητρα και προσλαμβάνουσες παραστάσεις
3.να διατηρήσουν το παρόν ποστ οι διαχειριστές ως ένα μέτρο αντιμετώπισης της παραπάνω επίθεσης εις βάρος μου.

CONFIG2":3760xdnh said:
seven4seven":3760xdnh said:
SkyHawk, ολοι σαν κ αυτον σκεφτονται, Γι αυτο η ΟΑ ειναι αυτο που ειναι. :wink:

Agent provocateur!
Σιγα ρε "μεγαλε" μην σκεπτομαστε ετσι για την εταιρια.....Αδικος εισαι! Αν υπαρχουν μερικοι τετοιοι, δεν κανουν τον κανονα! Στην ΑΙΓΑΙΟΥ πιστευεις οτι δεν υπαρχουν?

Εκει κι αν υπαρχουν! Δεν ηθελα να προβω σε (αλλη μια) συγκριση ΟΑ-Α3. Και ισως ειμαι λιγο αδικος γιατι το γενικευσα. Αλλα (εχοντας θητευσει κ εγω στην ΟΑ) ειδα μια πλειοψηφια που το μονο που τους ενοιαζε ηταν να παρακαλεσουν "κανεναν γνωστο" για το free μιας και η πτηση ειναι γεματη.
Δεν λεω ομως οτι μονο στην ΟΑ γινονται αυτα. :wink:

JFK":19nj2n7c said:
ΤΗΑΝΧ για την υποστήριξη Α300!
Απλά για να εξηγούμαστε,μόλις τέλειωσα το Πανεπιστήμιο&θέλω ν'ασχοληθώ με κάτι που αγαπάω πολύ.
[Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη στενότης μυαλού ακόμα και σε ανθρώπους πολυταξιδεμένους και μορφωμένους.Το σύνδρομο "μου πήρες τη δουλειά στο δημόσιο μέσα απο τα χέρια μου" πλήττει πολλούς ΄Ελληνες...(το έχω ξανα- βιώσει και το ξέρω)]
Κίνητρο για εργασία σε 1 εταιρία όπως οι αεροπορικές είναι μεταξύ άλλων ΚΑΙ τα δωρεάν εισιτήρια (δεν είπα οτι δεν θέλω να δουλεύω όπως κάποιος υπενύχθηκε ανωτέρω) απο τι στιγμή μάλιστα που οι μισθοί στην ΟΑ είναι επιεικώς πενιχροί.
Αγαπάω τα αεροπλάνα καθώς και την ΟΑ όσο και αν κάποιοι διαστρέβλωσαν τα λόγια και τα κίνητρα μου .
Γι'αυτο λοιπόν ζητώ :
1.αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικο για την προκύρηξη να το καταθέσει
2.οι "καλόβουλοι" σχολιαστές μου να μην ερμηνεύουν τα λεγομένα μου με βάση τα δικα τους κίνητρα και προσλαμβάνουσες παραστάσεις
3.να διατηρήσουν το παρόν ποστ οι διαχειριστές ως ένα μέτρο αντιμετώπισης της παραπάνω επίθεσης εις βάρος μου.

Σαν τι θέλεις να προσληφθείς στην ΟΑ; Σαν μηχανικός; (Τα free εισητήρια είναι μια παροχή της εταιρίας πρός τους εργαζομένους της. Δεν πρέπει όμως κατα την γνώμη μου να είναι βασικό κίνητρο για να γίνει κάποιος στέλεχος της εταιρίας. Και προς θεού δεν μπήκαμε όλοι με αυτόν τον σκοπό. Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα free μέχρι στιγμής.)