Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
lewton δεν το καταλαβα;Θα μου απαγορευσεις να πω την γνωμη μου;Ποτε θα μαθετε να μην κανετε παρατηρησεις στον αλλο .Δεν το καταλαβενω αυτο η νομιζετε οτι το φορουμ ειναι προσωπικα δικο σας;Ολοι εδω εχετε γινει συντονιστες .
Και χιλιες φορες να μην εχω δικιο ποτε μην μου κανεις παρατηρηση .
Ευγενικα πες την αποψη σου.

είναι εισηγμένη σε Χρηματιστήριο.
οπου και να ειναι για μενα θα ειναι παντα ξενη .

Επική απάντηση.
"Εισηγμένη στο Χρηματιστήριο" σου λέω, "για εμένα είναι ξένη" μου απαντάς. :banana:

Βλεπω την υποστηριζεις για αυτο και σου απαντησα ετσι :D

Μα και συ ντε και καλα να την κλεισεις θελεις επειδη ειναι ξενη.... :roll:

πιο ευκολα μπορει να κλεισει η Αιγαιου παρα η Ραιαναιρ :wink:

gigibol":hfsslsfy said:
μη μου λες τέτοια κι έχω κλείσει ήδη για Μπορντώ και Εδιμβούργο!!! :wall:
Ρε λες ο Ολίρις να γίνει ξαφνικά Οραλάκις;;;; :banana:

Εγώ τι να πω που κάθε εβδομάδα κλείνω εισιτήρια για άλλους, πέρα από εμένα..Λες να πάρουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο σακί με... :banana: ... ( πατάτες ) ??
Α ρε Ελληνάρα με τις απόψεις σου και τις κριτικές σου...Τίποτα δεν μπορεί να σου ξεφύγει..Σε όλα μέσα είσαι..
Αλλά μάλλον ο Μιχαλάκης είναι πιο ξύπνιος και ξέρει πολύ καλά το τι κάνει..
Όσο για τον αν γίνει Οραλάκις ή Μιραλάκης, αυτά τα κούφια και στημένα παιχνίδια μόνο στην Ελλάδα γίνονται..πάει ο άλλος με μπάτζετ 4500e να μου ανοίξει εταιρεία..
Εγώ που διαθέτω αρκετά παραπάνω και δεν κάνω αυτή την κίνηση...ή μήπως?? :twisted: Υπόσχομαι ότι θα φέρω Α380 ( μόνο σε bussiness class and first class θέσεις ) :roll:

πιο ευκολα μπορει να κλεισει η Αιγαιου παρα η Ραιαναιρ :wink:

Αφου η νεολαια την αγαπαει εγω δεν εχω καμια αντιρρηση,απλως προσωπικα δεν την θελω μεσα στην Ελλαδα .Απο το εξωτερικο ας μας φερει οσους θελει τουριστες.Τωρα αν θα κλεισουν δεν νομιζω,γιατι και η δυο εταιρειες καλα τα πανε.

Georgi1964":6ezpymaq said:
Βλεπω την υποστηριζεις για αυτο και σου απαντησα ετσι :D
Δεν την υποστηρίζω και δεν υπάρχει κανένα post μου όπου να γράφω θετικά για τη Ryanair.
Το ότι εσύ δε μπορείς να γράψεις μια αντικειμενική άποψη και αφήνεις πάντα τις προσωπικές σου συμπάθειες να υπαγορεύουν τι θα γράψεις, δε σημαίνει ότι το κάνουμε όλοι αυτό.

"Λογική" Georgi1964: αντιπαθώ τη Ryanair => θα μπω να γράψω ότι πάει για κλείσιμο. Και αν μου πουν ότι λέω αστήριχτες ασυναρτησίες θα βάλω τα κλάματα ότι με φιμώνουν.
Λογική Lewton (και κάθε ανθρώπου που δεν έχει τσακωθεί με τα εγκεφαλικά του κύτταρα): αντιπαθώ τη Ryanair => δεν πετάω με Ryanair. Τόσο απλά. Τα οικονομικά αποτελέσματα είναι αντικειμενικά νούμερα. Λυπάμαι. Θα ήθελα να τη δω να κλείνει. Αλλά δε θα κλείσει ούτε το 2013 (για πιο πέρα δεν ξέρω γιατί δεν έχω μαγική σφαίρα).

ΥΓ. Αλλά αν κλείσει θα χαρώ. Και ας φάω δούλεμα στο airliners.gr.
YΓ2. Αλλά δε θα κλείσει.

Ακόμα δεν το έχετε πάρει χαμπάρι πως η Ryanair είναι το πρότυπο της αεροπορικής εταιρείας του μέλλοντος; Ακόμη κι αν έκλεινε -που δεν υπάρχει περίπτωση- όλες οι υπόλοιπες είναι καταδικασμένες να μετατραπούν σε Ryanair, ολόκληρες ή τμηματικά.

Δηλαδή αν γλιτώσετε από τον Ο'λίρι, θα τη φάτε από κάποιον κλώνο του.

Andreasl σε ποιους απευθύνεσαι;

Σε αυτούς που διασπείρουν τις φήμες ότι θα κλείσει και σε όσους "δεν τη θέλουν στην Ελλάδα".