coronado":2urhc71j said:
αγαπητε foxtrot
Δεν ξερω αν ειχες γεννηθει καν ,την εποχη του δυστυχηματος και καλο θα ειναι να μην κανεις τοσο ευκολα κριτικη
χωρις να γνωριζεις.τι στοιχεια εχει ο αλλος και αναφερεται σε αυτο το γεγονος,το μονο που μπορω να σου πω,ειναι οτι εκτος απο τους ανθρωπους του αεροπλανου,που χαθηκαν,υπηρχαν ανθρωποι στο εδαφος που εζησαν και βεβαια τα συντριμια του αεροπλανου δεν εξαφανιστηκαν,αλλα ηταν στο βουνο και ελεχθηκαν απο ειδικους.
οταν εγραψα αυτα που γνωριζα ειμουν σιγουρος το θα υπηρχε καποιος που θα μου απαντουσε με αυτον τον τροπο.
Φίλε coronado,
Ειλικρινά, αδυνατώ να σε καταλάβω.
Τι σημασία έχει αν ήμουν γεννημένος τότε που έγινε το δυστύχημα ?. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, αν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις το profile μου (φαίνεται η ηλικία μου), θα σου λυθεί η απορία.
Αν σε ενόχλησε το ύφος της απάντησής μου, θα σου ζητήσω συγγνώμη. Οταν όμως ποστάρεις, σε ένα δημόσιο forum, είναι λογικό να δεχτείς κριτική γιά όσα γράφεις.
Τι γράφεις λοιπόν, στο αρχικό σου ποστ.
Οτι, πετούσε χαμηλά γιά να πετάξει ένα δέμα που μετέφερε από Κρήτη με ύποπτο περιεχόμενο.
Δηλαδή, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, επαγγεματίας χειριστής, με ευθύνη γιά 90 ψυχές, αποφάσισε να διακινδυνεύσει τη ζωή του, αλλά και αυτή των συνανθρώπων του, στη φάση της τελικής προσέγγισης, βράδυ και με πολύ άσχημο καιρό, γιά να πετάξει ένα δέμα. Γιά να το πετάξει, ή θα έπρεπε να ανοίξει παράθυρο στο πιλοτήριο, η να απασφαλίσει και ανοίξει κάποια από τις πόρτες του α/φ (αν κάνω λάθος στον τρόπο, ας με διορθώσουν οι ιπτάμενοι του forum), πράγμα ακόμα πιό επικίνδυνο γιά την πτήση.
Αρα, ο κυβερνήτης με πρόθεση, πλέον και όχι κατά λάθος, διακινδυνεύει 90 ζωές που τελικά χάνονται.
Σοβαρότατη κατηγορία, θα την έλεγα. Ο άνθρωπος, αυτός είναι νεκρός και δεν μπορεί να απαντήσει.
Αυτό που εισέπραξα, διαβάζοντας το αρχικό σου ποστ είναι ότι αναπαράγεις, έναν urban legend.
Εκτός και αν έχεις στοιχεία και τα παραθέσεις, ώστε να μας πείσεις γιά το αντίθετο.