Δηλ.η ολυμπιακή κόβει δρομολόγια γιατι χάνει επιβάτες επειδή δεν κάνει codesharing με μεγάλες εταιρίες στο εξωτερικό όπως η Α3? αυτός είναι ο μόνος λόγος? Γιατί αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να κόψει, πέρα από τα δρομολόγια της Γερμανίας, και αυτά της Ιταλίας, της Γαλλίας, του Λονδίνου, της Μαδρίτης κτλ. επειδή δεν έχει αρκετούς μετεπιβιβαζόμενους επιβάτες, τουλάχιστον το χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι η ανταποκρίσεις με τα νησιά που την σώζουν(?)..
Μήπως χάνει επιβάτες επειδή έχουμε έναν φαυλο κύκλο που δεν σταματάει ποτέ;κακοδιαχείριση, αγενές πλήρωμα,απεργίες (τεχνικοί,μηχανικοί,ιπτάμενο προσωπικό, και σε αυτούς προσθέτουμε και τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίες για τους οποίους δεν ευθύνεται η ΟΑ αλλά πληρώνει τα σπασμένα λογω πρότερης κακής φήμης), γερασμένα α/φη, ατέλειωτες καθυστερήσεις, ακυρώσεις δρομολογίων για..τεχνικούς λόγους, απουσία μάρκετινγκ κτλ...
Εγώ δεν λέω ότι έτσι είναι συνέχεια..λέω ότι το κακό έχει ρίζες πολύ βαθιές στο παρελθόν, και τώρα είναι σαν τον βοσκό που φώναζε κάποια στιγμή αλήθεια για τον λύκο και δεν τον πίστευαν..δυστυχώς όμως πάλι ήρθε φέτος να επαληθεύσει την κακή της φήμη με τις ακυρώσεις δρομολογίων και την ταλαιπωρία των επιβατών λόγω έλειψης α/φων και προσωπικού, με αποτέλεσμα η διαρροή προς άλλες εταιρίες να γιγαντώνεται συνεχώς..άρα ποιος μου λέει ότι τα τώρα ζημιογόνα δρομολόγια που ισχυρίζεται η διοίκηση, δεν ήταν κερδοφόρα αλλά βάλανε τα χέρια τους και βγάλανε τα μάτια μόνοι τους..π.χ. το δρομολόγιο Θεσ/νίκη-Λονδίνο, έχει από τις πιο βολικές ώρες και πολλές φορές καλύτερες τιμές από τα αστρονομικά εισιτήρια της ΒΑ. Μέχρι πρότινος η αγορά έδειχνε ότι οι Έλληνες πετούσαν με ΟΑ και οι Άγγλοι με ΒΑ..και όσες φορές έκανα το δρομολόγιο αυτό από το 99 και ύστερα, κάθε χρόνο σχεδόν, η Ολυμπιακή είχε καλές πληρότητες..και μετά ήρθε η U2....Δεν ξέρω τελικά αν πρέπει να πιστέψω τις δημοσιεύσεις ζημιογόνων δρομολογίων ή να πιστέψω όσους λένε ότι πλασματικά είναι αυτά για να απαξιώσουν και να ξεπουλήσουν την εταιρία όσο όσο..που βρίσκεται η αλήθεια;..
και πάλι έχει κρατήσει στα θετικά της η εταιρεία το κέτερινγκ,την άνεση στα α/φη,την ασφάλεια στις πτήσεις-και το πλήρωμα καμπίνας δεν πάντα αγενές ή αδιαφόρο..ίσα ίσα που τα τελευταία χρόνια έχω δει μεγάλη βελτίωση στη συμπεριφορά..αλλά μάλλον είναι αργά..