Συρρίκνωση δρομολογίων της ΟΑ

• Thread starter Thread starter ivan_the_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Εξαφανίστηκε η πτήση...

fotis":ydfk9mi1 said:
Σήμερα το μεσημέρι έκλεισα (και αγόρασα) εισητήριο από Αθήνα για Ηράκλειο. Η επιστροφή είναι με την πτήση ΟΑ 503 της 17ης Οκτώβρη (τουλάχιστον έτσι γράφει το χαρτί που μου έδωσαν).
Κάνοντας ηλεκτρονικό check in για την αυρίανή αναχώρηση (ATH-HER) έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα των ΟΑ και συνειδητοποίησα ότι η πτήση της επιστροφής (ΟΑ 503 17/10/2008) δεν υπάρχει... :shock:
Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να γίνεται;
Κι εγώ (μόλις) έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αερογραμμών και στις 17/10/2008 η ΟΑ503 υπάρχει κανονικότατα. Προφανώς η δική σου ματιά ήταν πρόχειρη.

Βασικά τώρα που η ΟΑ παρέλαβε και άλλο Β734 και πιστεύω τα δρομολόγια θα βγαίνουν άνετα, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα εκεί που πετάει στην Κω με τρία καθημερινά δρομολόγια και Atr-72 (Εκτώς Σαββάτου που η μία γίνετε με Β734) να προστέσει Β734 και Παρασκευή και Κυριακή βράδυ..
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα..! Νομίζω πως το δρομολόγιο πάει..(Κάτι ξέρει και η Α3 που μας έβαλε φέτος το χειμώνα Β737!!! :banana: !!)

Η Α3 στη Κω πεταει με 2 αβρο τη μερα το χειμωνα.
Για τις ΟΑ το χειμερινο προγραμμα θα πραγματοποιηθει λογικα χωρις προβλημα εξαιτιας του οτι 2 πολυ σπουδαιοι εσωτερικοι προορισμοι πεφτουν κατακορυφα το καλοκαιρι.
Μειωνονται δραματικα καθε χειμωνα οι πτησεις για Σαντορινη και Μυκονο και ετσι εχει περισσοτερα διαθεσιμα αεροπλανα για αλλους προορισμους.

jetflight":3q8b8nw7 said:
και ετσι εχει περισσοτερα διαθεσιμα αεροπλανα για αλλους προορισμους.

Και ειδικά τώρα που κόβουν και τη Γενεύη.. :(

Τώρα δεν ξέρω τι έγινε πάλι και έχουμε πάλι αλλαγές αλλα από τι βλέπω στο δρομολόγιο για Κω βλέπω όλο σχεδον το Νοεμβριο με Β734 όλες οι πτήσεις :great: και μετά από μέσα Δεκεμβριου και πάλι δυναμικά με Atr :rant: :wall: !!

Cross":28pa240e said:
fotis":28pa240e said:
Σήμερα το μεσημέρι έκλεισα (και αγόρασα) εισητήριο από Αθήνα για Ηράκλειο. Η επιστροφή είναι με την πτήση ΟΑ 503 της 17ης Οκτώβρη (τουλάχιστον έτσι γράφει το χαρτί που μου έδωσαν).
Κάνοντας ηλεκτρονικό check in για την αυρίανή αναχώρηση (ATH-HER) έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα των ΟΑ και συνειδητοποίησα ότι η πτήση της επιστροφής (ΟΑ 503 17/10/2008) δεν υπάρχει... :shock:
Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να γίνεται;
Κι εγώ (μόλις) έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αερογραμμών και στις 17/10/2008 η ΟΑ503 υπάρχει κανονικότατα. Προφανώς η δική σου ματιά ήταν πρόχειρη.

Έχετε και οι δύο δίκιο. Είχα χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη πτήση το Σεπτέμβρη, πριν τα μέσα Σεπτέμβρη. Όταν χρειάστηκα την ίδια πτήση τον Οκτώβριο, είχε όντως εξαφανιστεί μαζί με μία από Χανιά προς Αθήνα. Τώρα υπάρχει πάλι. Για ένα μήνα περίπου είχαν καταργήσει μερικές πτήσεις μεταξύ των οποίων και τη συγκεκριμένη, και τις έχουν επαναφέρει στα τέλη Οκτώβρη που ξανακοίταξα...

Όχι ακριβώς... Απλά το ψάχνουμε με διαφορετικό τρόπο.

manos_p":2scn2tmc said:
Τώρα δεν ξέρω τι έγινε πάλι και έχουμε πάλι αλλαγές αλλα από τι βλέπω στο δρομολόγιο για Κω βλέπω όλο σχεδον το Νοεμβριο με Β734 όλες οι πτήσεις :great: και μετά από μέσα Δεκεμβριου και πάλι δυναμικά με Atr :rant: :wall: !!

Είναι η περίοδος που θα εκτελούνται έργα στο διάδρομο της Ρόδου και η ΟΑ θα επιχειρεί μόνο με ATR. Οπότε τα 737 που ήταν δρομολογημένα στη Ρόδο μάλλον τώρα θα κάνουν της πτήσης της Κω.

@Mr. D,
@Cross,
τελικά η ΟΑ503 στις 17.10.2008 έγινε κανονικά, άρα μάλλον δεν την "έδινε" η ιστοσελίδα των ΟΑ λόγω πληρότητας (και όντως η πτήση ήταν πλήρης).

Σου έστειλα ΠΜ στις 15/10/2008, αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Ας το γράψω κι εδώ, κι ας είναι εκτός θέματος. Προφανώς έψαξες την εν λόγω πτήση μέσω του "booking tool". Αν όμως έψαχνες μέσω Services>Online Services>Schedules & Availability, θα ενημερωνόσουν ότι η πτήση ήταν προγραμματισμένη κανονικότατα κι ότι δεν είχε διαθέσιμες θέσεις προς πώληση. ΟΚ? Πίσω στο θέμα μας παρακαλώ.