Επειδή μου αρέσει η Αεροπορία γενικώτερα και ειδικότερα ,γι αυτό συμμετέχω στο φόρουμ, εκφέροντας κι εγώ τις απόψεις μου, πραγματικά με ξεκουράζει η συμμετοχή μου όταν έχω το χρόνο είτε από το σπίτι μου είτε από το γραφείο μου.
Φίλε Hastaroth , επειδή ανέφερες προσωπική σου άποψη ως προς τις πιθανές αιτίες ζημίας του δρομολογίου και πιθανές διορθώσεις που θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση με το Boss σου , στην αρνητική εκτίμηση του στελέχους της εταιρίας για την ΣΗΜΕΡΙΝΗ κατάσταση της ΟΑ , απαντώ τα εξής :
1)Αν επιθυμείς να συζητήσουμε τα περί κόστους προϊόντος / υπηρεσίας και τρόπου επιμερισμού , αναμένων πωλήσεων και εσόδων, κερδών κλπ. και το γιατί το Κάϊρο ή το Ισραήλ μπορεί να είναι κερδοφόροι προορισμοί και η ΝΥ όχι , μπορούμε να τα πούμε σε π μ , για να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους συνομιλητές και βγούμε εκτός τόπικ, αλλά με οικονομικούς όρους υγιούς εταιρίας που έχει την δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων, σε περίπτωση που ένα προϊόν/υπηρεσία της για Χ λόγους δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία.
2)Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε καθαρά και αντικειμενικά με όικονομικούς όρους και διαπιστώσεις ( ανεξαρτήτως αιτιών και πώς δημιουργήθηκαν στη διαχρονική εξέλιξη στην ΟΑ/ για να μην ξεστρατήσουμε την κουβέντα και καταλήξουμε σε Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό και μας κλείσουν το τόπικ ) , για μια ΟΑ της οποίας η ΑΥΤΟΝΟΜΗ συνέχεια είναι απόλυτα μη αναστρέψιμη ( άλλωστε γι αυτό τόσα χρόνια δεν απέδωσαν τα όποια σενάρια εξυγίανσης ), οπότε όπως καταλαβαίνεις ό,τι και να λέμε εμείς ………. χωρίς πλήρωμα να πετάνε τα αεροπλάνα, χωρίς κανένα service , πλήρες επιβατών κλπ. σε αντικειμενικά κερδοφόρους προορισμούς , σήμερα τα όποια οικονομικά στελέχη όπως του Κυρίου εν προκειμένω «δίκαιο έχουν », διότι πιστοποιούν το μη αναστρέψιμο, εξυπηρετώντας βέβαια και άλλους πολιτικούς και μή λόγους καθότι ο κύριος μέτοχος της ΟΑ είναι το Δημόσιο!!