Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

• Thread starter Thread starter pana1908
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τιποτα φιλε ευχαριστηση μου! τα εχω περασει κι εγω αυτα και με βοηθησαν!Αληθεια αποφασισες κατι απο τα δυο?

Μάλλον για ελεγκτής το βλέπω φίλε...

Γεια σας εγω 23 και σπουδαζω οικονομικα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι με απο λειζερ δεν σε δεχονται? Παντα ειχα ονειρο να πιλοταρω ενα δυλιτρο και βλεπω βιντεο και τρελλενομαι!!!
Τουλαχιστον ξεσπαω σε σιμιουλειτορς οσο μπορω...
Το θεμα με τις στρατιωτηκες σχολες και τις πανελλαδικες ειναι πιστευω ακρως αντιθετα. Υπαρχουν ατομα που μπαινουν και φαινονται εξοψεως οτι δεν κανουν για κατι τετοιο!!

RE:ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΚΑΡΩΝ

Πολυ Καλησπερα Σε Ολους Σας...Θα Ηθελα Να Κανω Καποιες Ερωτησεις Σχετικα Με Την Σχολη Ικαρων Ιπταμενοι Σειρα..Ειμαι 16 Χρονων Και Εχω Σαν Ονειρο Ζωης Να Μπω Στην Σχολη Αυτη..!!!Αυτο Που Θα Ηθελα Να Ρωτησω Ειναι Τα Εξης..

1:ποσα μορια χρειαζονται για την ενταξη μου σε αυτην την σχολη??
2:απο τεχνολογικη η θετικη κατευθηνση (σχολειου) ειναι καλυτερο για την Σχολη Αυτη.!!!
Ευχαριστω Πολυ Και Παλι Την Καλησπερα μου Σε Ολους..!!!!!

Γεια σας και απο μενα! Ειμαι μαθητρια γ λυκειου, και εκτος απο τις εξετασεις εχω να αντιμετωπισω και τον ψυχολογικο πολεμο γονεων συγγενων και 'φιλων' απο τη στιγμη που τους ειπα πως εχω ως στοχο τη σχολη ικαρων και συγγεκριμενα το τμημα ιπταμενων. Αποφασισα λοιπον να προετοιμαστω μονη μου και γι αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω Αν και Που μπορω να πληρωσω για μια πτηση με εκπαιδευτικο αεροπλανο. Διαβασα πιο πανω πως ειναι περιπου 80 ευρω το μισαωρο, αλλα δεν ξερω που ακριβως ν απευθυνθω. (Μενω στην Θεσσαλονικη -περιοχη Θερμη. )

Κοπελιά μην μασάς προχώρα!Είχα κάνει μία πτήση εθισμού πριν απο τρία χρόνια με την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης και μου κόστισε ( για 2 επιβαίνοντες) 140 Ευρώ.Η πτήση λίγο πάνω απο μία ωρα.Αν θες το λινκ στειλε μου πμ!

Σ ευχαριστω πολυ για τν αμεση απαντηση! Τωρα επειδη ειναι η 1η φορα που γραφω σε φορουμ να ξες πως θελω πολυ να μου στειλεις τις περαιτερω πληροφοριες αλλα δε νομιζω να καταφερα να σου στειλω πμ.. :oops: 8)

salonikia_93":1puhtgeh said:
Γεια σας και απο μενα! Ειμαι μαθητρια γ λυκειου, και εκτος απο τις εξετασεις εχω να αντιμετωπισω και τον ψυχολογικο πολεμο γονεων συγγενων και 'φιλων' απο τη στιγμη που τους ειπα πως εχω ως στοχο τη σχολη ικαρων και συγγεκριμενα το τμημα ιπταμενων. Αποφασισα λοιπον να προετοιμαστω μονη μου και γι αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω Αν και Που μπορω να πληρωσω για μια πτηση με εκπαιδευτικο αεροπλανο. Διαβασα πιο πανω πως ειναι περιπου 80 ευρω το μισαωρο, αλλα δεν ξερω που ακριβως ν απευθυνθω. (Μενω στην Θεσσαλονικη -περιοχη Θερμη. )
Γεια σου συμπατριώτισα :D

Αερολέσχη Θεσσαλονίκης
2310 476000
Εργάσιμες 10:00-16:00
http://www.aeroclub-tsl.gr/

Το θέμα είναι να είσαι σίγουρη ότι θέλεις να γίνεις πιλότος στην πολεμική ή στη πολιτική αεροπορία.Αν είσαι σίγουρη ότι η πολεμική αεροπορία σου ταιριάζει(πρώτα στρατιωτικός και μετά πιλότος) ή αν απλά θες να κάνεις ταξίδια με επιβατικά αεροπλάνα ;)

Σας ευχαριστω πολυ και τους 2! Μολις επικοινωνησα με την αερολεσχη (170-230 η ωρα τελικα) και ανυπομονω! :!:
Συμπατριωτη να σαι σιγουρος πως το σκεφτομαι πολυ καλα! Ευχαριστω και παλι! :great:

Καλησπέρα.. είμαι 18 χρονων και ξαναδίνω πανελλήνιες για την ικάρων..εχω κανει μια επέμβαση διαφράγματος στην μύτη αλλα κατα τ άλλα ειμαι αρτιος σωματικα και δεν εχω κανενα πρόβλημα με την όραση..μπορεί να μου απαντήσεις κάποιος αν υπαρχει περίπτωση να κοπω?..ευχαριστώ εκ των προτέρων..