Coach_tou_Kanape
Low-Cost-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Αν όλοι οι επιβάτες έχουν βαλίτσα, τότε παίρνουν δωρεάν βαλίτσες στο αμπάρι ως priority. Ανέκαθεν αυτό συνέβαινε, και πριν περίπου 10 μέρες που ταξίδεψα σε γεμάτη πτήση, πάλι το ίδιο έκαναν. Μου έχει τύχει να παίρνουν σχεδόν υποχρεωτικά. Δε υπάρχει αρκετός χώρος στα ντουλάπια για όλους τους επιβάτες, ειδικά όσο προστίθεται χωρητικότητα με τα καινούρια configurations.Μάλλον δε κατάλαβες τι γράφω, ούτε αγχώνομαι ούτε έχω πρόβλημα. Ναι λογικό είναι να υπάρχει πρόβλημα αν ο καθένας κουβαλάει 3 βαλίτσες, αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι μάλλον τι έγραψα. Δηλαδή αν όλοι οι επιβάτες έχουν βαλίτσα; Λέω απλά το ποσό βλακώδες είναι η κατάσταση.
Δηλαδή αν έχω βαλιτσούλα ολα οκ πάνω, αν δεν έχω υποχρεωτικά η τσάντα κάτω από τα πόδια; Κόσμος από Αθήνα που ταξιδεύει Βέλγιο, Γερμανία, Αγγλία πλέον έχεις μαζί του βαλίτσα μικρή αντί για σακίδιο για να ταξιδεύει πιο άνετα.
Και ξαναλέω γιατί να βάλω στο μπροστινό κάθισμα την τσάντα μου. Εγείρει σίγουρα θέματα ασφαλείας αλλά θέλω την άνεση μου. Δεν ταξιδεύω με εισιτήριο που έχει προσωπικό αντικείμενο αλλά 8κιλη βαλίτσα 56cm...
Να τονίσω οτι οικονομικά επίσης δεν έχουν καμία σχέση. Αυτή είναι η βλακεία του πράγματος. Συνήθως comfort flex έχω αλλά θέλω το backpack πάνω.
Επίσης μάλλον δεν έχεις ταξιδέψει σε γεμάτες πτήσεις Α3 τελευταία...
Το εισιτήριο σου έχει είτε προσωπικό αντικείμενο, είτε βαλίτσα. Δεν έχει "χώρο στο ντουλάπι". Πραγματικά με εκνευρίζει πάρα πολύ όταν σε γεμάτες πτήσεις που με το ζόρι βρίσκεις να βάλεις τη βαλίτσα σου και έχει σακιδιάκια ή γυναικείες τσάντες στο ντουλάπι και μάλιστα παράλληλα τοποθετημένα ώστε να κλείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο. Κάνε μια μικρή παραχώρηση ώστε να κυλήσει η πτήση πιο ομαλά για σένα και τους συνεπιβάτες σου. Δεν είναι και τόσο μεγάλη θυσία. Και αν έχει χώρο στο ντουλάπι, κανένας δε θα σου αρνηθεί να βάλεις ούτε το σακίδιό σου ούτε το μπουφάν σου...