sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι και εγώ Jerry. Και θεωρώ λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, να υπάρξουν κυρώσεις εννοώ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο λοιπόν, λογικά δεν θα έπρεπε να ακούσουμε κάτι, δεδομενου οτι το δρόμολόγιο σύμφωνα με τη σύμβαση θα έπρεπε να ξεκινήσει 1η Ιουνίου?

Από καλά πληροφορημένες πηγές έμαθα ότι η Sky Express ξεκινάει άυριο στις 12 το μεσημέρι, το πρώτο δρομολόγιο για Κοζάνη-Καστοριά το οποίο θα γίνεται έξι φορές την εβδομάδα(εκτός Δευτέρας).Επίσης ,για όσους κάνουν εικασίες για το jetstream που περιμένει η εταιρεία,θα έρθει πολύ σύντομα από Αγγλία καθώς επίσης και 4 αεροσκάφη μεγαλύτερης χωρητικότητας!

Πράγματι το real-time του ΑΙΑ εμφανίζει αύριο πτήση για Κοζάνη.

Κοζάνη SKY EXPRESS SEH020 01/07/2010 12:00

Η εταιρεία φαίνεται πως αναδιαρθρώνει το πρόγραμμά της ώστε το αεροσκάφος να φτάνει στην Αθήνα το πρωί από Ηράκλειο, να εκτελεί το ATH-SKU-SKG-ATH και μετά ATH-KZI-ATH και επιστροφή στο Ηράκλειο.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία είναι "φάουλ" και μάλιστα αρκετά. Κάποιος δηλαδή που θέλει να πετάξει για Καστοριά / Κοζάνη, από τη στιγμή που οι πτήσεις δεν εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας, πως πρέπει να το κλείσει εισιτήριο; Από το τεράστιο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας; [εδώ γελάμε].

marian":3ume3web said:
Από καλά πληροφορημένες πηγές έμαθα ότι η Sky Express ξεκινάει άυριο στις 12 το μεσημέρι, το πρώτο δρομολόγιο για Κοζάνη-Καστοριά το οποίο θα γίνεται έξι φορές την εβδομάδα(εκτός Δευτέρας).Επίσης ,για όσους κάνουν εικασίες για το jetstream που περιμένει η εταιρεία,θα έρθει πολύ σύντομα από Αγγλία καθώς επίσης και 4 αεροσκάφη μεγαλύτερης χωρητικότητας!

Οι πηγές σας είναι πολύ καλά πληροφορημένες, μιας και τα απαραίτητα έγγραφα έφτασαν εκεί που έπρεπε λίγο πριν κλείσει το αεροδρομίο!!! Οπότε οι πηγές σας προέρχονται απο την εταιρεία. Με το καλό να έρθετε! Και δεν αμφισβητούμε κάτι! Απλά παραθέτουμε γεγονοτα! Μη θίγεστε! :D

Jerry, έχω στείλει mail στην εταιρία απο το τέλος του Μαη. Σε όλα τα τμήματα κι ολας!!!! Απάντηση;;; Όσο είδες εσύ είδα κι εγώ!

Με το handling στα δυο αεροδρόμια Καστοριάς-Κοζάνης τι γίνεται όμως? ΠΟιος θα εξυπηρετήσει τις πτήσεις? Απ' οτι ξέρω το προσωπικό που υπήρχε,έχει απολυθεί απο καιρό.

Θα μάθουμε αύριο το μεσημέρι! Βασικά δοκιμαστική θα είναι αφού χωρίς κρατήσεις το πλήρωμα θα έρθει μόνο :lol:

Αντε παλι παπαδες, αγιασμοι, ομιλίες, φωτογραφιες των βολευτων και κατα σεπεμβρη θα την κανει και αυτη...μακαρι να βγω ψευτης μακαρι διοτι αλλιως θα λιωσω το δρομολογιο...

Μη ξεχνάς πως είναι άγονο. Οπότε 4 χρονακια, θέλει δε θέλει θα πετάει. :great:

Η Sky ήρθε σήμερα, μόνο με πλήρωμα και πέταξε και Καστοριά. Φωτογραφίες και κείμενο εντός των επομένων ωρών. Προς το παρον σας γράφω τα δρομολόγια:

THURSDAY - TUESDAY - FRIDAY - SUNDAY
12:00 ATH 13:00 KZI
13:20 KZI 13:40 KSO
14:00 KSO 14:20 KZI :arrow: Ξέρω οτι εδώ έχετε απορία αλλά έτσι είναι :mrgreen:
14:45 KZI 15:55 ATH

WEDNESDAY
16:30 ATH 17:40 KSO
18:00 KSO 19:10 ATH

SATURDAY
09:30 ATH 10:40 KSO
11:00 KSO 12:10 ATH

Από πότε πόσο και που αγοράζω?