Sky wings

Επισης και οι πληρωμες καθυστερουν....μισα μισα

Τι εννοείς?
Δεν πληρώνεται το προσωπικό?

Και για αλλη μια φορα αρχισανε τα βιολια στην εμπιστη SW....Φρεσκα νεα με παλιο περιτυλιγμα ομως...Οπως και περυσι σουταρουν τις καμπινες αλλα και τους πιλοτους με το προσχημα της οικονομικης κρισης (ναι μονο εσας χτυπησε αυτη η κριση και φαινεται οτι σας χτυπαει εδω και χρονια την ιδια παντα εποχη...) και τι αλλο.....μα φυσικα την παλια ΟΑ που τους εδινε πτησεις αβερτα....Χρυσωνει το χαπι η εργοδοσια κρατοντας τους σε ροτεισιον μονο που θα πληρωνονται (δωρα και επιδοματα θα περνουν αραγε η...παλια στο Τεξας????) οσοι ειναι ενεργοι, οι υπολοιποι ας παρουν κανα κομπολογακι να μετρανε τις μερες μεχρι να πεταξουν παλι...Με λιγα λογια κατι σαν part-time εργασια.Και τους πετανε και την καραμελα οτι στα αμεσα σχεδια τους ειναι να κλειστουν πτησεις σε Μεση Ανατολη στα τελη Οκτ. στην βαση του 2/1 (2 μερες εργασια/1 μερα οφ) και οποιος γουσταρει συνεχιζει αλλιως σπιτακι του!.Πολυ ωραια τα εχουν κανει εκει στην SW.Μου θελανε και 4 a/c τρομαρα τους...Ε,ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν μερικοι, μερικοι....

Αν θέλουν λέει !!!! Σαν στημένες λεμονόκουπες μας πέταξαν :evil:

Οτι εκαναν και περυσι, οτι θα κανουν και του χρονου, οτι κανουν παντα...Και φανταζομε οτι κανεις σας δεν θα εχει παρει τα οφειλωμενα δωρα και επιδοματα ε?

Κανείς δυστυχώς

να πω και εγω 2 -3 πραγματα
1ο
προς captain jack
fit to fly δεν ειναι παντα ιατρικα
και κουρασμενος να εισαι η να νυσταζεις εισαι unfit(και δεν ειναι τιποτα παθολογικο αυτο)
θα επρεπε να το ξερεις αφου πετας 15 χρονια κοντα(safety)
μαλλον γυρισες ελλαδιτσα μιας και απο την αραπια μας ελεγες περισσοτερα νεα για την sw
και πλεον ολοι βλεπουμε οτι η κριση χτυπαει μονο τους εργαζομενους-μα καλα δεν ειχε καθολου δουλεια η sw το καλοκαιρι και δεν πληρωνουν τους παντες σε αυτη την εταιρια- που συμφωνα με τα λεγομενα σου ειχαν σκιστει το καλοκαιρι(ειδικα απο ροδο και εφεραν και 2 νεα αεροπλανα)!!!!!!!!
2ο
μαλιστα ακουστηκε στην γυρα οτι ισως δωσουν επιδοματα του 2007 - οι τυχεροι -
και ευτυχως που εδωσαν ψωμι σε μερικους συναδελφους, πρεπει να τους ευχαριστουμε(αλλα ξεχασα δεν πρεπει να ειμαστε ρατσιστες-τα ιδια γινονται και σε χωρες του παλιου ανατολικου μπλοκ)
τουλαχιστον οσοι πληρωνεστε απο την εν λογο εταιρια κρατηστε και μια πισινη(οχι οπως μερικοι εδω μεσα!!!!!)

ναι οποια καει με τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι!!!!

Ειπα να παρακολουθησω τις εξελιξεις αυτη τη φορα..... αλλα σε τρωει :rant: να τα ακουσεις μου φαινεται!!!
Και επειδη εισαι μαλλον μικρη και αδης, σε συγχωρω...... :4:

Fly-rho":3upn2152 said:
fit to fly δεν ειναι παντα ιατρικα και κουρασμενος να εισαι η να νυσταζεις εισαι unfit(και δεν ειναι τιποτα παθολογικο αυτο)
Σου ειπε κανενας κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης σου οτι το μονο που θα κανεις θα ειναι να λιμαρεις τα νυχακια σου? :2: Η στο ξενοδοχειο που εισασταν το καλοκαιρι, με τα μπανακια και τα παρτακια σας με τους Ιταλους συγκυβερνητες θα επρεπε την αλλη μερα να σας δωσει ρεπο η εταιρια επειδη νυσταζατε η ειχατε σπαριλες :stupid: ???

θα επρεπε να το ξερεις αφου πετας 15 χρονια κοντα(safety)
Ξερω πολλα περρισοτερα απ οσα θα μαθεις εσυ με το "Attitude" που εχεις :5: !!!!! και να πει κανεις οτι δεν σας κανανε CRM :stupid: !!!

μαλλον γυρισες ελλαδιτσα μιας και απο την αραπια μας ελεγες περισσοτερα νεα για την sw
οντως γυρισα Ελλαδιτσα :great:

και πλεον ολοι βλεπουμε οτι η κριση χτυπαει μονο τους εργαζομενους-μα καλα δεν ειχε καθολου δουλεια η sw το καλοκαιρι και δεν πληρωνουν τους παντες σε αυτη την εταιρια- που συμφωνα με τα λεγομενα σου ειχαν σκιστει το καλοκαιρι(ειδικα απο ροδο και εφεραν και 2 νεα αεροπλανα)!!!!!!!!

1. Απ οτι ξερω το προβλημα ειναι χρονιο :? ..... το καλοκαιρι πληρωνονται ολοι κανονικα, το χειμωνα αργουν..... :( Αντι να διαβαζεις τι εχουμε γραψει οι διαφοροι, στο φορουμ ολα αυτα τα χρονια, :cry: γκρινιαζεις σαν κακομαθημενο 10 χρονο που του πηραν την καραμελα!...... :bash: Grow UP!!!

2. Φυσικα και ειχαν σκισει το καλοκαιρι...... με χαλικια πληρωσανε τα 2 νεα αεροπλανα? :!:

3. 2 νεα αεροπλανα = κατι εκατομυρια ευρωπουλα! (εκτιμω πανω απο 10). :party: Ποιες αλλες εταιριες (πλην ρεστη) πηρανε δικα τους αεροπλανα φετος :great: ?

τουλαχιστον οσοι πληρωνεστε απο την εν λογο εταιρια κρατηστε και μια πισινη(οχι οπως μερικοι εδω μεσα!!!!!)
Επειδη εισαι μικρη και βλεπεις ακομα το δεντρο και οχι το δασος, :roll: αν γενικα στην ζωη σου δεν κρατας πισινες, :rant: μια ζωη στα φορουμ θα σε βλεπουμε να διαμαρτηρεσαι :rant: !!!!

ναι οποια καει με τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι!!!!
Εσυ "καηκες" 1η....εγω με 15 χρονια στον χωρο ποσες φορες λες να εχω καει :idea: ?

Ε ρε συμβολαιο στην Αραπια που σας χρειαζεται σε μερικες και μερικους..... να βγαινετε με την μπουρκα μονο, να πηγαινεται κεντρικη αφρικη χωμενοι για μερες σε ρημαδια ξενοδοχεια, να μενετε βδομαδες καπου οπου δεν εχει καν τηλεφωνο!!!!!
Ελατε να μου πειτε μετα για τις Ελληνικες εταιριες..... :with:

προς cpt Jack
μαλλον και εσενα σε τρωει να τα ακουσεις μιας και μεγαλωσες αλλα παραμενεις "αδης"(οπως λες)(εγω δεν ειμαι μικρη)
1)μαλλον εκει στην sw που τοσο σθεναρα υπερασπιζεσαι, λες και εισαι στελεχος της εταιριας (πληρωνει καλα????για 15 χρονια καμπινα) ειχαν 10 εκατομυριακια να παρουν 2 αεροπλανα αλλα δανειστηκαν και απο τους εργαζομενους αλλιως πως και δεν τους πληρωνει οπως πρεπει(θα τους τα δωσει με τοκο μετα????)
2)εισαι σιγουρος πως εκανα παρτυ με ιταλους?????(κοιτα να δεις τι μαθαινεις στην αραπια!!!!!!)
3)και φυσικα θα επρεπε να ξερεις οτι αν ξενυχτας ολο το βραδυ, δεν μπορεις να πεταξεις το πρωι για λογους ασφαλειας(flight safety-τι σου εμαθαν εσενα δεν ξερω-CRM εκανες, flight safety δεν σου εκαναν?????)και μετα πολυ απλα θα μπορουσε να με απολυσει....ετσι και αλλιως δεν θα τα επαιρνα τα λεφτα μου....αλλα δυστυχως η SAFA που ελπιζω να ξερεις τι ειναι...ελεγχει μονο χαρτια!!! :P
4)οντως το προβλημα με τις πληρωμες ειναι χρονιο-αλλα το καλοκαιρι αργουν και το χειμωνα αργουν, οσο για τα επιδοματα, χαχαχαχα-διαβαζω το φορουμ αλλα δεν ειναι μονο για να βλεπω φωτο απο τα αεροπλανα αλλα να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε για το τι γινεται κ φυσικα οποιος θελει τα πιστευει η οχι(αυτο ειναι το internet)
5)μακαρι να παρουν ακομα 100 αεροπλανα αρκει να πληρωνουν σωστα(αυτο ειναι το δεντρο οπως λες, για εμας που εχουμε να πληρωσουμε νοικι φαγητο τσιγαρα να ντυθουμε και πολλα αλλα που μαλλον εσυ δεν τα στερηθηκες ποτε για να θεωρεις οτι αυτα ειναι το δεντρο-μαλλον εσυ εισαι σε πεδιαδα και δεν εχει δεντρα, μονο θαμνους κ χαλικια)
6)με χαλικια πληρωσανε καποιους εργαζομενους
7)παρα πολλες εταιριες πηρανε αεροπλανα με την μορφη συνεργασιας με αλλες εταιριες(skyexpress-eurocypria)-δεν μιλαω για athens-aegean-OA
8)ποσες εχεις καει δεν το γνωριζω αλλα μαλλον τις ξεχασες ολες(αν υπαρχουν, που πιστευω πως υπαρχουν, γιατι ετσι ειναι ο χωρος)
9)οσο για το τι ξερω εγω και τι εσυ, δεν με ξερεις δεν σε ξερω-αλλα ποτε μην υποτιμας-που κατα προσωπικη αποψη, μου φαινεσαι καρεκλατος (και με το attitude που εχεις, ανεβηκες ψηλα), και φυσικα ενδιαφερεσαι για το κεντρικο κεφαλαιο και την θεσουλα σου.

οσο για την αραπια τα ξενοδοχεια τις μπουρκες τα τηλεφωνα και την συγκριση τους με ελληνικες εταιριες υπαρχουν και αλλες οι λεγομενες ευρωπαικες εταιριες και οι αναλογες συνθηκες εργασιας.που μαλλον δεν βολευουν τους υψηλα υσταμενους και θελουν να τους λεμε και ευχαριστω....εγω σε αντιθεση με εσενα δεν θα παρω-εζησα ελλαδα, εμεινα χρονια στο εξωτερικο σε ευρωπαικες και αλλες χωρες - οποτε οποιαδηποτε εταιρια που θελει δουλους, τις θεωρω ανηθικες και πρεπει να τους αντισταθουμε-Θυμασαι το comment (του airlaw πρεπει να ηταν)ευτυχως η δυστυχως δεν ειμαι μονος/η.