προς cpt Jack
μαλλον και εσενα σε τρωει να τα ακουσεις μιας και μεγαλωσες αλλα παραμενεις "αδης"(οπως λες)(εγω δεν ειμαι μικρη)
1)μαλλον εκει στην sw που τοσο σθεναρα υπερασπιζεσαι, λες και εισαι στελεχος της εταιριας (πληρωνει καλα????για 15 χρονια καμπινα) ειχαν 10 εκατομυριακια να παρουν 2 αεροπλανα αλλα δανειστηκαν και απο τους εργαζομενους αλλιως πως και δεν τους πληρωνει οπως πρεπει(θα τους τα δωσει με τοκο μετα????)
2)εισαι σιγουρος πως εκανα παρτυ με ιταλους?????(κοιτα να δεις τι μαθαινεις στην αραπια!!!!!!)
3)και φυσικα θα επρεπε να ξερεις οτι αν ξενυχτας ολο το βραδυ, δεν μπορεις να πεταξεις το πρωι για λογους ασφαλειας(flight safety-τι σου εμαθαν εσενα δεν ξερω-CRM εκανες, flight safety δεν σου εκαναν?????)και μετα πολυ απλα θα μπορουσε να με απολυσει....ετσι και αλλιως δεν θα τα επαιρνα τα λεφτα μου....αλλα δυστυχως η SAFA που ελπιζω να ξερεις τι ειναι...ελεγχει μονο χαρτια!!!
4)οντως το προβλημα με τις πληρωμες ειναι χρονιο-αλλα το καλοκαιρι αργουν και το χειμωνα αργουν, οσο για τα επιδοματα, χαχαχαχα-διαβαζω το φορουμ αλλα δεν ειναι μονο για να βλεπω φωτο απο τα αεροπλανα αλλα να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε για το τι γινεται κ φυσικα οποιος θελει τα πιστευει η οχι(αυτο ειναι το internet)
5)μακαρι να παρουν ακομα 100 αεροπλανα αρκει να πληρωνουν σωστα(αυτο ειναι το δεντρο οπως λες, για εμας που εχουμε να πληρωσουμε νοικι φαγητο τσιγαρα να ντυθουμε και πολλα αλλα που μαλλον εσυ δεν τα στερηθηκες ποτε για να θεωρεις οτι αυτα ειναι το δεντρο-μαλλον εσυ εισαι σε πεδιαδα και δεν εχει δεντρα, μονο θαμνους κ χαλικια)
6)με χαλικια πληρωσανε καποιους εργαζομενους
7)παρα πολλες εταιριες πηρανε αεροπλανα με την μορφη συνεργασιας με αλλες εταιριες(skyexpress-eurocypria)-δεν μιλαω για athens-aegean-OA

ποσες εχεις καει δεν το γνωριζω αλλα μαλλον τις ξεχασες ολες(αν υπαρχουν, που πιστευω πως υπαρχουν, γιατι ετσι ειναι ο χωρος)
9)οσο για το τι ξερω εγω και τι εσυ, δεν με ξερεις δεν σε ξερω-αλλα ποτε μην υποτιμας-που κατα προσωπικη αποψη, μου φαινεσαι καρεκλατος (και με το attitude που εχεις, ανεβηκες ψηλα), και φυσικα ενδιαφερεσαι για το κεντρικο κεφαλαιο και την θεσουλα σου.
οσο για την αραπια τα ξενοδοχεια τις μπουρκες τα τηλεφωνα και την συγκριση τους με ελληνικες εταιριες υπαρχουν και αλλες οι λεγομενες ευρωπαικες εταιριες και οι αναλογες συνθηκες εργασιας.που μαλλον δεν βολευουν τους υψηλα υσταμενους και θελουν να τους λεμε και ευχαριστω....εγω σε αντιθεση με εσενα δεν θα παρω-εζησα ελλαδα, εμεινα χρονια στο εξωτερικο σε ευρωπαικες και αλλες χωρες - οποτε οποιαδηποτε εταιρια που θελει δουλους, τις θεωρω ανηθικες και πρεπει να τους αντισταθουμε-Θυμασαι το comment (του airlaw πρεπει να ηταν)ευτυχως η δυστυχως δεν ειμαι μονος/η.