seven4seven
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Airside
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- KLM
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- VHHH
Να ΚΑΘΗΛΩΘΕΙ. STORAGE. Νομιζω το εγραψε σαφως ο 707 

Όχι δεν τα έχουμε μπερδέψει καθόλου.Captain Jack":szdy1p14 said:Ελεος!!! Μηπως τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα βρε παιδια?![]()
Σύμφωνα και με πηγή μου από IST αλλά και σύμφωνα με το Skyliners (με αντίστοιχη πηγή του απο IST) το BTG ήταν να φύγει χθες για τον προορισμό και τον σκοπό που προανέφερα. Τελικά για άγνωστο λόγο, η αναχώρησή του αναβλήθηκε μάλλον για σήμερα.Captain Jack":szdy1p14 said:Το SX-BTG δεν εχει φυγει ακομα απο Κων/λη. Το τσεκαρα με εναν φιλο.
MD Douglas MD-83 49856 1675 SX-BTG Sky Wings Airlines ferried 21nov08 IST-ARN for storage ex SE-RDG
Captain Jack":szdy1p14 said:Και ποιος λογικος ανθρωπος θα εβαζε το αεροπλανο για καθηλωση και αποθηκευση σε ενα απο τα πιο υγρα και βροχερα μερη του πλανητη? Και μαλιστα μετα απο μια πανακριβη stage 4 μετατροπη!!! :shock:
Τη λέξη corrosion μας την μάθανε. Αυτό που δεν μας μάθανε ήταν να έχουμε αυτό το ειρωνικό ύφος όταν απεθυνόμαστε σε κάποιον για κάποιο θέμα που δεν είμαστε σίγουροι!Captain Jack":szdy1p14 said:Τη λεξη corrosion δεν σας την μαθανε?![]()
Εγώ παρέθεσα τη σχετική πληροφορία, χωρίς να εξετάσω ή να αναφερθώ στο κατά πόσο είναι λογική ή όχι η κίνηση αυτή!Captain Jack":szdy1p14 said:Δεν γνωριζω γιατι ανεβαινει Arlanda, αλλα δεν βγαζει νοημα να πηγαινει για αποθηκευση!
Άλλο το BEV και άλλο το BTG και άλλη η Euro Air και άλλη η Sky wings. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα μπερδέματοςCaptain Jack":szdy1p14 said:Μαλλον τα εχετε μπερδεψει με το MD της Euroair SX-BEV που εχει "παρκαρει" σχεδον μονιμα στην Στοκχολμη!!!![]()
GP707":bo6qlac9 said:Σύμφωνα και με πηγή μου από IST αλλά και σύμφωνα με το Skyliners (με αντίστοιχη πηγή του απο IST) το BTG ήταν να φύγει χθες για τον προορισμό και τον σκοπό που προανέφερα. Τελικά για άγνωστο λόγο, η αναχώρησή του αναβλήθηκε μάλλον για σήμερα.