Sky wings

Να ΚΑΘΗΛΩΘΕΙ. STORAGE. Νομιζω το εγραψε σαφως ο 707 :wink:

:lol: :lol: :lol:

Ελεος!!! Μηπως τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα βρε παιδια? :stupid:

Το SX-BTG δεν εχει φυγει ακομα απο Κων/λη. Το τσεκαρα με εναν φιλο.

Και ποιος λογικος ανθρωπος θα εβαζε το αεροπλανο για καθηλωση και αποθηκευση σε ενα απο τα πιο υγρα και βροχερα μερη του πλανητη? Και μαλιστα μετα απο μια πανακριβη stage 4 μετατροπη!!! :shock:

Τη λεξη corrosion δεν σας την μαθανε? :3:

Δεν γνωριζω γιατι ανεβαινει Arlanda, αλλα δεν βγαζει νοημα να πηγαινει για αποθηκευση!

Μαλλον τα εχετε μπερδεψει με το MD της Euroair SX-BEV που εχει "παρκαρει" σχεδον μονιμα στην Στοκχολμη!!! :wall:

Captain Jack":szdy1p14 said:
Ελεος!!! Μηπως τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα βρε παιδια? :stupid:
Όχι δεν τα έχουμε μπερδέψει καθόλου.

Το SX-BTG δεν εχει φυγει ακομα απο Κων/λη. Το τσεκαρα με εναν φιλο.
Σύμφωνα και με πηγή μου από IST αλλά και σύμφωνα με το Skyliners (με αντίστοιχη πηγή του απο IST) το BTG ήταν να φύγει χθες για τον προορισμό και τον σκοπό που προανέφερα. Τελικά για άγνωστο λόγο, η αναχώρησή του αναβλήθηκε μάλλον για σήμερα.
Code:
MD Douglas  MD-83  49856  1675  SX-BTG  Sky Wings Airlines  ferried 21nov08 IST-ARN for storage   ex SE-RDG
Και ποιος λογικος ανθρωπος θα εβαζε το αεροπλανο για καθηλωση και αποθηκευση σε ενα απο τα πιο υγρα και βροχερα μερη του πλανητη? Και μαλιστα μετα απο μια πανακριβη stage 4 μετατροπη!!! :shock:
:arrow: Η Arlanda είναι σύνηθες αεροδρόμιο για προσωρινό storage (και όχι για εκτενές). Εγώ δεν μίλησα για πολύμηνο ή μόνιμο storage.
Τη λεξη corrosion δεν σας την μαθανε? :3:
Τη λέξη corrosion μας την μάθανε. Αυτό που δεν μας μάθανε ήταν να έχουμε αυτό το ειρωνικό ύφος όταν απεθυνόμαστε σε κάποιον για κάποιο θέμα που δεν είμαστε σίγουροι!
Δεν γνωριζω γιατι ανεβαινει Arlanda, αλλα δεν βγαζει νοημα να πηγαινει για αποθηκευση!
Εγώ παρέθεσα τη σχετική πληροφορία, χωρίς να εξετάσω ή να αναφερθώ στο κατά πόσο είναι λογική ή όχι η κίνηση αυτή!
Μαλλον τα εχετε μπερδεψει με το MD της Euroair SX-BEV που εχει "παρκαρει" σχεδον μονιμα στην Στοκχολμη!!! :wall:
Άλλο το BEV και άλλο το BTG και άλλη η Euro Air και άλλη η Sky wings. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα μπερδέματος :doubt: . Το σχεδόν μόνιμα παρακρισμένο BEV στη Στοκχόλμη είναι ένα είδος short term storage μέχρι να έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσουν και πάλι. Εξ' άλλου δεν νομίζω ότι από τη μια είναι φυσιολογικό το σχεδόν μόνιμο parking του BEV ενώ του BTG εντελώς αφύσικο στην ίδια πόλη.

Κατ αρχην συγνωμμη αν ακουστηκα ειρωνικος..... :4:
Ακομα ομως δεν ειμαι πεπεισμενος για την ορθοτητα των πηγων σου..... :doubt:

Για ποιο λογο καποιος αφου τελειωσει μια μετατροπη stage 4 που κοστιζει κανα εκατομυριο δολλαρια να παει το ιδιο αεροσκαφος για αποθηκευση?
Οσο και να προσπαθω σαν ΕΠΕ (Εγκεφαλος Περιορισμενης Ευθηνης) δεν εχει νοημα η λογικη μια τετοια κινηση. :stupid:

Σημερα παντως εμαθα απο μια φιλη που μενει στην Κρητη οτι συντομα μερικες κοπελες που δουλευαν στην viking φευγουν για Arlanda...... συμπτωση??? :?:

Οσον αφορα το BEV αυτο απ οτι εμαθα ειναι "καθηλωμενο" λογο οφειλων της Euroair στην Priority!!! :bash:
Οποτε ο ορος προσωρινη αποθηκευση για το συγκεκριμενο αερπλανο ειναι σωστος!

Θα δουμε τις επομενες μερες, αν ανεβουν τα παιδια απο κρητη τι παιζει! :laola:

GP707":bo6qlac9 said:
Σύμφωνα και με πηγή μου από IST αλλά και σύμφωνα με το Skyliners (με αντίστοιχη πηγή του απο IST) το BTG ήταν να φύγει χθες για τον προορισμό και τον σκοπό που προανέφερα. Τελικά για άγνωστο λόγο, η αναχώρησή του αναβλήθηκε μάλλον για σήμερα.

Αυτο το Skyliners ποιο περιοδικο ειναι? δεν το βρισκω στο Google εχει καποιος link?

Συγνωμμη παιδια αλλα οι πηγες μου βγηκαν για αλλη μια φορα σωστες. :banana:

Ασχετα με το τι λεγαν οι τουρκοι, και οι γερμανοι, το BTG βρισκεται στη στοκχολμη απο οπου θα επιχειρει απο εκει για αγνωστο χρονικο διαστημα. Ηδη 1 φιλος απο Κρητη μου επιβεβαιωσε οτι μερικοι πρωην συναδελφοι του απο την Viking βρισκονται στη σουηδια, για να πεταξουν την ερχομενη εβδομαδα. :laola:

Υποθετω οτι μετα το κλεισιμο της sterling (28 737-800) δημιουργηθηκε μεγαλο κενο. :7:

Χαιρομαι ομως που τουλαχιστον το ελληνικο επιχειριματικο δαιμονιο εκμεταλευεται τετοιες ευκαιριες!!!
Ναι το ξερω ο χωρος ειναι γεματος "ασχετους" και "δηθεν", αλλα εχω καιρο να δω τοσο στρατηγικα εξυπνη κινηση. :great:

ενα απο τα παιδια που δουλευουν στην εταιρια αυτη υποσχεθηκε να μου στειλει μια φωτο απο το τροποποιημενο α/φος (SX-BTG). Οταν την λαβω θα την ποσταρω.

Επισημα το SX-BTG βρισκεται στην αρλαντα, για πτησεις, βαμενο και με νεα σηματα! :party:
Ο φιλος δεν μου εστειλε ακομα φωτο :( αλλα βρηκα κατι εξ ισου ομορφο στο νετ. :wink: Δικο σας!

http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 75&nseq=10

Καλησπέρα σε όλους παιδιά και καλώς σας βρήκα

Σχετικά με την sky wings τα νέα είναι πολύ ευχάριστα καθώς τώρα κάνει άνοιγμα και προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής και συγκεκριμένα θα φύγει πλήρωμα στις 07/12 για την Δαμασκό της Συρίας το οποίο ενδέχεται να μείνει εκεί αρκετό καιρό εκτελόντας πτήσεις προς Sarm el seih και προς άλλους προορισμούς .Αν όλα πάνε καλά και ίσως και αυτή την ώρα που μιλάμε να κλειστεί συμβόλαιο για μόνιμη βάση εκεί :laola:

Αυτά προς το παρόν ευχόμαστε όλα να πάνε κατ'ευχήν :great:

Επιβεβαιωμενη η πληροφορια. :banana:

Απ οτι φαινετε το "μαγαζι" δουλευει, και εχει και εργο! :great:

Ειναι πολλες οι εταιριες που τον χειμωνα καθονται, και υπαρχει δυσκολια, δυστοκια, και γκρινια στον κοσμο που απασχολειτε :bash:
Το γεγονος οτι σε τετοιες εποχες υπαρχει Ελληνικη εταιρια που απασχολει προσωπικο, το πληρωνει και γενικα συνεχιζουν ειναι αξιοπροσεκτο και επιβραβευσιμο :great:

Μην ξεχνατε οτι περυσι τετοια εποχη η εταιρια αυτη ηταν στα προθυρα του κλεισιματος, και η ΥΠΑ τους ειχε σταματησει προσωρινα!!!

Οι postholders ξερει κανενας ποιοι ειναι / τι ειναι? :?: