Sky wings

Απορια..

Τωρα που αλλαξε το καθεστος στην ΟΑ,ποιος θα "ταΐζει" τις διαφορες αεροπορικες εταιριες,που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?Οεοοο? :lol:

Σχετικά με τον FOM της εταιρείας τίθεται θέμα ηθικό γιατί οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν σε Post holder να δηλώνει και να καταγράφεται σαν FOM και σε άλλη εταιρεία.Σε ότι αφορά δε την EASA τα αποτελέσματα είναι θετικά γιατί αποκλειστικά και μόνο οφείλονται στην δουλειά συναδέλφου που τώρα εργάζεται σε άλλη υπό ίδρυση εταιρεία ο οποίος διακρίνεται για την δουλειά του και τις γνώσεις του.

NFEEFE":3jpmst42 said:
Απορια..

Τωρα που αλλαξε το καθεστος στην ΟΑ,ποιος θα "ταΐζει" τις διαφορες αεροπορικες εταιριες,που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?Οεοοο? :lol:
Ελπίζω όχι ο κρατικός προϋπολογισμός που ταΐζε την ΟΑ και μέσω αυτής έγλειφαν και κανα κόκκαλο οι υπόλοιπες.

james anagnostou":2hrb5op1 said:
Σχετικά με τον FOM της εταιρείας τίθεται θέμα ηθικό γιατί οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν σε Post holder να δηλώνει και να καταγράφεται σαν FOM και σε άλλη εταιρεία.Σε ότι αφορά δε την EASA τα αποτελέσματα είναι θετικά γιατί αποκλειστικά και μόνο οφείλονται στην δουλειά συναδέλφου που τώρα εργάζεται σε άλλη υπό ίδρυση εταιρεία ο οποίος διακρίνεται για την δουλειά του και τις γνώσεις του.

Eπειδη επιμενεις :rant: να εισαι λασπο-βαλτος.... και επιπλεον μας δειχνεις και ποσο ανεξαντλητα αδιαβαστος εισαι, :stupid: αποφασισα να σου κανω 1 δωρο.

Διαβασε προσεκτικα το Β5 (iii) και θα δεις οτι τα λογια ειναι περιτα. :wall:

Τωρα οσο αφορα τα αποτελεσματα της ΕΑSA, πεσμου (ονομαστικα) :7: ποιος ειναι ο περιβοητος εγκεφαλος πισω απο αυτη την κατα παραδοχη ολων οσων εχω ρωτησει επιτυχια τους, και εγω θα το κανω σκοπο μου να μαθω ακριβως τι παιζει..... αν εχεις δικιο θα σου ζητησω συγνωμμη, αν εχεις αδικο θα πρεπει να ζητησεις εσυ. :4:

Μεχρι τοτε ομως (if you rise to the challenge) μη μιλας για ηθικη σε ενα επαγγελμα που προκειμενου να εξασφαλισουν μερικοι/ μερικες δουλεια θα σε σχολιαζαν πισω απο την πλατη σου, :puke: και αν ειχαν ευκαιρια θα σε παταγαν στο λαιμο χωρις να χασουν δευτερολεπτο υπνου γι'αυτο.

Attachments

• B5.JPG
    B5.JPG
    111 KB · Προβολές: 1.281
MerNion":1l7d0928 said:
Το SX-BTG επέστρεψε στην Αθήνα.. Πέταγε από Στοκχολμη προς διάφορα μέρη (και μια εβδομαδιαία πτηση για Ιρακ) για λογαριασμό μιας νεας εταιριας, της MCA Airlines. Περισσοτερες λεπτομέριες:
http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... thens.html
.... μονο στο ιρακ πεταγε....

ισχυει οτι και εδω οι πληρωμες αργουν κατα πολυ ? ? ? ?

Captain Jack":1hze7bec said:
απο χτες η skywings πεταει για την OAL με το BTG απο βενιζελο...... ξερει κανεις περισσοτερα?
απλα εκανε μερικες πτησεις της hellas jet που πεταει για οα. για μερικες μερες το εκανε μονο, η οα δεν θελει τα MD

LGGG":361f8ym4 said:
ισχυει οτι και εδω οι πληρωμες αργουν κατα πολυ ? ? ? ?
εγω εχω ακουσει οτι καθυστερουν πληρωμες, και οτι υπαρχουν πληρωματα που πετανε ανασφαλιστα και χωρις μισθους και συμβολαια απο φιλους που ειναι εκτος αθηνας βασης, μα ειναι δυνατον??? :shock:
τι σοι εταιρεια ειναι αυτη που δεν καλυπτει νομικα το προσωπικο της??
κ :shock: ι επισης οτι εχουν βαλει ατομα που ειναι ασχετα με το αντικειμενο που κανουν σε υπευθυνες θεσεις!!! τι ειναι αληθεια και τι ψεματα?

Η Sky wings κάνει ακόμα τις πτήσεις της hellas jet από και προς Ρωσία; ξέρει κανείς;

Δεν νομιζω οτι εχουν ξεκινησει οι πτησεις για Ρωσια.Αλλα μαλον κατι τρεχει μεταξυ των δυο εταιριων