Sky wings

Καλησπερα φιλοι. Αγαπητε Captain Jack...

Oντως Gainjet και SW <<σφαζονται>> για το ποιος θα φερει πρωτος το 757, στην SW ειδικα ισως ερθει και λιγακι νωριτερα απο οτι γραφεις παραπανω.Οσων αφορα τα υπολοιπα που γραφεις θα ηθελα να σε ρωτησω...ειχες την ανεση να χασεις 2,5 χιλιαρικα η 30 χιλαρικα (μετα την 5ετια που θα περνανε τα δικαστηρια)???.Μπορει η ηθικη αποζημειωση να ειναι ολα τα λεφτα που λες αλλα στο τελος εσυ ζοριστηκες δυστυχως....Ελπιζω και μακαρι τα λογια σου να πιασανε τοπο και να μην πιαστηκανε κοροιδα τοσα και τοσα παιδια της καμπινας ψαχνοντας (εποχιακη) εργασια.
Το κακο με την SW ξερεις πιο ειναι?Ενω πετανε και εχουν συμβολαια, τα λεφτα δεν μενουν στην εταιρια..την κανουν για εξω....αποτελεσμα...καθυστερηση στις πληρωμες των εργαζομενων και κατι που φυσικα θα γνωριζεις και εσυ: εχουν φτασει στο σημειο να χρωστανε αστεια ποσα σε διαφορους οφειλετες (για τα δεδομενα μια εταιριας του μεγεθους της) και να γελανε και οι πετρες μαζι τους...Ρωτα απλα μερικα ξενοδοχεια κατω στο Ηρακλειο.....Λογικα τωρα σειρα θα παρει η Ροδος....

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά τις 2 τελευταίες εβομάδες υπάρχει αγγελία σε τοπική εφημερίδα της Ρόδου οτι ζητούνται ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές με ή χωρίς εμπειρία για επάνδρωση της νέας βάσης της εταιρίας στη Ρόδο

asterixx25":7u0k1kd2 said:
Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά τις 2 τελευταίες εβομάδες υπάρχει αγγελία σε τοπική εφημερίδα της Ρόδου οτι ζητούνται ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές με ή χωρίς εμπειρία για επάνδρωση της νέας βάσης της εταιρίας στη Ρόδο

Καλησπερα φιλε Asterixx25. Οντως εχουν βαλει αγγελια σε Ποδιτικη εφημεριδα εδω και καιρο,ειναι πανω απο μηνας.Μαλιστα οι εκπαιδευσεις ξεκινανε αυτην την εβδομαδα η το πολυ στις αρχες της επομενης μιας και τελη Μαιου θα ξεκινησουν πτησεις για Ιταλια. Οσα παιδια πανε SW ΠΡΟΣΟΧΗ στο τι υπογραφουνε και αν ειναι δυνατον να κοιταξουν να διασφαλιστουν ως προς το οικονομικο...Τα ζορια θα φανουν τον Οκτωμβρη οταν και θα ληγουν οι συμβασεις των περισσοτερων και θα πρεπει να πληρωθουν.

Ναι ξεκινάμε Δευτέρα εκπαίδευση :great:

Κυριοι καλησπερα σε ολους,
Μπορει να μου πει καπιος αν στην εν λογο εταιρια ACCOUNTABLE MANAGER ηταν ο Θ. Καραμπατης?

Καλησπερα φιλε Doris,

Οντως ο Θ.Καραμπατης ηταν accountable στην SW μεχρι που τον καθαιρεσαν (η ΥΠΑ).Αυτη την στιγμη συνεχιζει τα <<μαγικα>> του απο αλλο ποστο, δουλευοντας για τον αντιπροσωπο του Ουκρανου ιδιοκτητη ο οποιος ειναι δηλωμενος σαν προεδρος της εταιριας (και ο οποιος ειναι φανταζομαι γνωστος στην πιατσα για την οχι και τοσο καλη του φημη...Αν θελεις περισσοτερα στειλε μου ΠΜ και θα σου απαντησω).

Και για να περασουμε στα γνωστα θεματα παλι της SW.Ο Ουκρανος αρχισε παλι τα καραγκιοζιλικια...Υπαρχει κοσμος ακομα απο την καμπινα ο οποιος εχει να πληρωθει δυο μηνες τωρα χωρις καποια δικαιολογια.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Απο τον Flight Ops μεχρι και την CCM!!!.Ειναι δυνατον να κανουν παλι τα ιδια????.Μα τι πραγματα ειναι αυτα...κανεις δεν πεταει τζαμπα η για το κεφι του...Πισω απο τα παιδια αυτα υπαρχουν οικογενειες που πρεπει να ζησουν,ενοικια που πρεπει να πληρωθουν και αλλα πολλα.....Και ερχεται και το 757 στα τελη Μαιου.Μηπως σκοπευουν να πετανε χωρις να πληρωνουν τα πληρωματα????.Θα μου πειτε βεβαια εδω χρωστανε ακομη σε ολες τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας της Ελλαδος, στα πληρωματα θα κολλησουν???.Ακομη και να αρνηθουν τα πληρωματα να πεταξουν λογο μη πληρωμων τα λαμογια θα βρουν αλλα θυματα,εδω βρηκαν στην Ροδο,δεν θα βρουν σε Κρητη η Αθηνα???.Τι να πω....Παιδια, η επιθεωρηση εργασιας και η ΥΠΑ ολοι ξερετε που πεφτουν....μην αφησετε κανεναν να σας καβαλησει...

Εδω ο ''μαγος'' για τον φιλο η την φιλη Αirlaw , να δω ποτε επιτελους θα σταματησουν τα ψεματα και οι ανακριβειες απο διαφορους σχετικους η ασχετους με τον χωρο και αν εχουν διαθεση για συζητηση ας βγουν απο την μασκα της ανωνυμιας

Περιμενω...........

Φιλε Καραμπατη, ξερεις οτι δεν μπορω να αποκαλυψω την ταυτοτητα μου (οπως και δεν ξερω αν οντως εισαι εσυ αυτος...).Εαν ομως απεκαλυπτα την ταυτοτητα μου τοτε πολλα ατομα θα επρεπε να <<λογοδοτησουν>> για τις ανακριβειες που γραφουν εδω.Το οτι υπαρχουν ακομα πληρωματα απο την καμπινα που παραμενουν απληρωτα εδω και 2 μηνες ειναι γεγονος περα ως περα αληθινο και το γνωριζεις αυτο πολυ καλα.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το γιατι....γιατι ρε γαμωτο τους αφηνετε απληρωτους?.Η γιατι πληρωνετε παντα καθυστερημενα,γιατι????.Μπορει το big boss να εχει την φημη του φραγκατου αλλα οπως ολοι γνωριζουνε (και αρκετοι παθοντες απο αυτον φυσικα....) οταν ερχοντε οι πληρωμες τοτε αρχιζει το μαρτυριο της σταγονας....Επειδη ομως εδω ειναι ενα απλο φορουμ οπου ο καθενας μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε σημασια δεν εχει τι γραφουμε αλλα τι πραγματικα ισχυει.Και αυτο ο καθενας μπορει να το διαπιστωσει ιδίοις όμμασι και συνηθως κατοπιν εορτις (βλεπε Οκτωμβρη....).Οταν ερθει ο Οκτωμβρης που ολοι θα λετε οτι δεν υπαρχουν πτησεις και θα ξεχνατε να πληρωνετε την καμπινα ασ μας πουν τοτε τα παιδια που υπεγραψαν φετος (συμβολαιο μεχρι τον Οκτωμβρη φανταζομαι...) αν πηραν τα λεφτα τους η οχι (για δωρα και επιδοματα δεν μιλαω καν....ειναι απαγορευμενες λεξεις αυτες για το αφεντικο....).

AirLaw":2z70dxkm said:
Φιλε Καραμπατη, ξερεις οτι δεν μπορω να αποκαλυψω την ταυτοτητα μου (οπως και δεν ξερω αν οντως εισαι εσυ αυτος...)..

Καλησπερα φίλε/Φίλη Airlaw απο ότι καταλαβαίνω πρεπει να γνωρίζεις πολλά για αυτη την εταιρεία που η υψιλη διοικηση αποτελειται απο τα γνωστα ΛΑΜΟΓΙΑ της αεροπορικής Ελληνικής αγορας. συμφωνώ να μην αποκαλήψης το ονομά σου αλλα πρέπει να τα βγαλεις όλα οσα ξερεις για αυτους τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ στο site για να προστατευσεις τυχόν νέους που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Πολιτική Αεροπορία. Απορώ πως η ΥΠΑ έδωσε AOC στην εταιρεια αυτή γνωρίζοντας ποιοι απαρτήζουν το ΔΣ και ποιός ειναι ο Πρόεδρος της εταιρείας. Εψαξαν το παρελθον τους για ακάλυπτες επιταγές κλπ Τα ονόματά τους φιγουραρουν στις πρώτες θέσεις των ΛΑΜΟΓΙΩΝ της ΥΠΑ!
-------- Β757 τους μαρανε ----------
Υπαρχει καποιος να εχει να πει καλα λογια για αυτη την εταιρεία ???????
εχω μία απορια φίλε/φίλη Airlaw, δεν καταλαβαίνω πως ο συνονοματός μου ιδιοκτήτης της SW έχει ιδιοκτητη βίλα στη Βούλα, σκάφος και ιδιοκτητο learjet, και το προσωπικό του να ειναι συνεχεια στη ΖΗΤΙΑΝΙΑ να πληρωθει αυτα που έχει δουλέψει τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο τα δεδουλευμένα.
Τωρα τι να πω για τα ΛΑΜΟΓΙΑ της ΥΠΑ/Δ2 η τα ΛΑΜΟΓΙΑ της επιθεώρησης εργασίας.
Ξερω τι θέλουν όλοι αυτοι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Αλλα ποιος μπορει να τα βάλη με την Ρωσικη μαφία.
Η SW ειναι παράρτημα της πρωην KGB στο γραφείο τους δεν ακούς Ελληνικά μόνο Ρώσικα.
Συγνώμη εαν στεναχώρεσα τους τυχον FUN της SW
Γι' αυτους που δουλευουν ή πρόκειτε να δουλέψουν σε αυτη την εταιρεία ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ παιδια.
Συνιστώ να πανε παιδια που δεν εχουν οικονομική αναγκη και παιδια με γερο στομάχι. Ολοι οι άλλοι να μην πλησιάσουν
:wall: