Καλό Μήνα Φεβρουάριο σε όλους!
Αγαπητέ,λέω ό,τι πλέον αργούν πολύ.Από εκεί προκαλούνται τα ερωτήματα,τα όχι μόνο δικά μου.Το ίδιο τους λένε και διάφοροι αναγνώστες στο fb.Στο έχω ξαναγράψει:Όταν θέλεις να ταξιδέψεις το καλοκαίρι π.χ. από το Τορόντο στη Κάρπαθο,θα κάνεις κράτηση από τώρα γιατί η ζήτηση είναι τεράστια και η προσφορά μικρότερη.Αν εγώ περιμένω πότε ΚΑΙ ΑΝ θα δεήσει Η SkyGreece να λειτουργήσει σύστημα κρατήσεων και τελικά δε το κάνει,θα έχω μείνει αμανάτι και δε θα μπορώ σχεδόν καθόλου να βρω θέση ή θα τη/τις (έχω τα κουτσούβελα και τη γιαγιά μαζί) βρίσκω πανάκριβα μέσω Άμστερνταμ,Λονδίνου,Φρανκφούρτης κλπ.Ξέρω τι θα πω;:"Αστο για του χρόνου και βλέπουμε.Φέτος θα πάω με τη SWISS και αν πετύχουν θα τους δοκιμάσω".Οι σοβαρές εταιρείες λοιπόν ενεργούν ως εξής:"Κυρίες μου και Κύριοι,στις 26 Μαρτίου,στις 9:35 τοπική,θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δρομολόγιό μας από τη Ν.Υόρκη για την Αθήνα.Οι κρατήσεις ξεκίνησαν."
Είναι σαφές;Το δέχεσαι ή όχι;
Δε θα αναφερθώ στο τύπο αεροπλάνου,στις συνδέσεις,στο facebook και σε πολλά άλλα.Όμως,ΝΑΙ:Υπάρχει πιθανότητα οι εξΟΑ να μη βοηθούν.Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γνωρίσει μόνο ένα τρόπο λειτουργίας,μιας κρατικής εταιρείας όπου τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά.Γιατί ξέρουν να "στήσουν" μια ιδιωτική εταιρεία που πρέπει να σταθεί μόνη της;Επειδή μόνο και μόνο ήταν στην ένδοξη ΟΑ;Αυτά είναι καβαλημένα καλάμια.
Αν ήμασταν ένα-δυο μήνες πριν δε θα ήταν το ίδιο.Πλέον,αργούν.-