Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
alex96":3suhj59m said:
γραφεία δεν γνωρίζει κανείς αν θα ανοίξουν
Κώστα,αυτά δεν υποτίθεται ό,τι λειτουργούν ήδη στο Μαρκόπουλο,στο Μόντρεαλ,στο Τορόντο,στη Ν.Υόρκη,στο Παρίσι,στα Τρίκαλα κ.α.; (όπως ο Σαράφης,βρε αδερφέ)
Δυστυχως διαβαζουμε αερολογιες.Τα γραφεια λειτουργουν στο Μαρκοπουλο Α.Κουμπη 24,οποιος δεν πιστευει να παει να δει!!!!!Ελεος,και στο Μοντρεαλ,και στο Τοροντο,και στι Νεα Υορκη,απλως οι ανθρωποι ειναι σοβαροι!!!!Σε λιγο αυτοι που γραφουν μ.........θα εξαφανιστουν.Οι περισσοτερες προσληψεις εχουν γινει........Γνωριζο πολυ καλα.....Σε λιγο μερικοι θα τριβουν τα ματια τους.

ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ!Έχουν και facebook!
Γιατί,βρε χριστιανέ,δε μας λένε και εμάς πότε θα πετάξουν;Τόσο δύσκολο είναι ή δε θενε να βγάλουν λεφτά;
ΥΓ:Σου επαναλαμβάνω ό,τι η σοβαρότητά τους θα κριθεί όταν θα ανακοινώσουν το πρόγραμμα και θα κάνουν κρατήσεις θέσεων.Αν δε τα θεωρείς σοβαρά κριτήρια αλλά θεωρείς σοβαρότερα τα γραφεία και τις αόριστες πληροφορίες που μας μεταδίδεις,τι να πω;Κάνε ό,τι νομίζεις.Κάτι τέτοια έλεγαν και κάποιοι άλλοι και είδαμε.Αλήθεια,εσύ έχεις κάποια σχέση με την εταιρεία;Α,πότε έκαναν προσλήψεις και δε το έμαθε κανείς;Δημοσίευσαν κάποια αγγελία;

Δυστηχως υπαρχει αρκετη ξερολογια και ειναι κριμα να κρινουμε μια προσπαθεια αρνητικη ακομα....

Λιγη υπομονη αδερφια

Καλέ μου φίλε aerozol το ότι έχουν γίνει οι προσλήψεις στα γραφεία του Τορόντο ή του Μόντρεαλ δεν λέει τίποτα.Εδώ εκτός από τους post holders δεν έχει γίνει το παραμικρό.Σου λέω με σιγουριά ότι στην ΥΠΑ πήγαν μόνο μια φορά.Κανείς δεν αμφισβητεί ότι εργάζονται σοβαρά αλλά ο χρόνος πιέζει ώστε το Μάϊο να πετάνε.

Δυστηχως υπαρχει αρκετη ξερολογια
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;Μήπως η "ξερολογία" χαρακτηρίζει την εταιρεία;Μήπως η πολύ εμπειρία αποδειχθεί κακό;Μήπως,τέλος,η νοοτροπία των εξΟΑ ερχόμενων δε βοηθά στη διαχείριση κόστους γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να έχουν περιορισμούς;

Θα ηταν πρεπον να μην λες πολλα λογια που δεν ξερεις///

Το αν στησουνε την εταιρεια και ποτε θα γινει θα το δουμε ολοι μας εν καιρο
Πιστευεις οτι οι εξΟΑ οπως λες δεν βοηθουνε???
Για ανελησε κατα την αποψη σου πως θα μπορουσε να αναπτυχθει σωστα η ιδρυση μιας εταιρειας???
Εγω ειμαι ασχετος και το παραδεχομαι οποτε δωσε μου μια λυση καλε μου φιλε....

Καλό Μήνα Φεβρουάριο σε όλους!
Αγαπητέ,λέω ό,τι πλέον αργούν πολύ.Από εκεί προκαλούνται τα ερωτήματα,τα όχι μόνο δικά μου.Το ίδιο τους λένε και διάφοροι αναγνώστες στο fb.Στο έχω ξαναγράψει:Όταν θέλεις να ταξιδέψεις το καλοκαίρι π.χ. από το Τορόντο στη Κάρπαθο,θα κάνεις κράτηση από τώρα γιατί η ζήτηση είναι τεράστια και η προσφορά μικρότερη.Αν εγώ περιμένω πότε ΚΑΙ ΑΝ θα δεήσει Η SkyGreece να λειτουργήσει σύστημα κρατήσεων και τελικά δε το κάνει,θα έχω μείνει αμανάτι και δε θα μπορώ σχεδόν καθόλου να βρω θέση ή θα τη/τις (έχω τα κουτσούβελα και τη γιαγιά μαζί) βρίσκω πανάκριβα μέσω Άμστερνταμ,Λονδίνου,Φρανκφούρτης κλπ.Ξέρω τι θα πω;:"Αστο για του χρόνου και βλέπουμε.Φέτος θα πάω με τη SWISS και αν πετύχουν θα τους δοκιμάσω".Οι σοβαρές εταιρείες λοιπόν ενεργούν ως εξής:"Κυρίες μου και Κύριοι,στις 26 Μαρτίου,στις 9:35 τοπική,θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δρομολόγιό μας από τη Ν.Υόρκη για την Αθήνα.Οι κρατήσεις ξεκίνησαν."
Είναι σαφές;Το δέχεσαι ή όχι;
Δε θα αναφερθώ στο τύπο αεροπλάνου,στις συνδέσεις,στο facebook και σε πολλά άλλα.Όμως,ΝΑΙ:Υπάρχει πιθανότητα οι εξΟΑ να μη βοηθούν.Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γνωρίσει μόνο ένα τρόπο λειτουργίας,μιας κρατικής εταιρείας όπου τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά.Γιατί ξέρουν να "στήσουν" μια ιδιωτική εταιρεία που πρέπει να σταθεί μόνη της;Επειδή μόνο και μόνο ήταν στην ένδοξη ΟΑ;Αυτά είναι καβαλημένα καλάμια.
Αν ήμασταν ένα-δυο μήνες πριν δε θα ήταν το ίδιο.Πλέον,αργούν.-

Φίλε alex96 αν ρωτήσεις πάντως στην ΥΠΑ(από εκεί μαθαίνω ότι μαθαίνω) θα σου πουν σε αντίθεση με την HELLAS AIRLINES(που δεν τους γέμισαν το μάτι)ότι η SKYGREECE μάλλον δεν είναι το ίδιο.Έχουν επιφυλάξεις λόγω της καθυστέρησης(και καλά κάνουν) αλλά δεν τους έχουν στην ίδια μοίρα με την HELLAS.

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.Εξ άλλου στη καθυστέρηση αναφέρομαι και εγώ.Ούτε σε ενδεχόμενα προβλήματα χρηματοδότησης και εγγυητικής επιστολής ούτε σε άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Άκρα του τάφου σιωπή και είμαστε δυομιση μήνες πριν την σεζόν,κανένα νέο από τους υπευθύνους δυστυχώς :(