Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος η τουαλέτα που λέω εγώ ήταν μπροστά στην B/C.Τα υπόλοιπα τα λες μια χαρά.

Να πω εγώ τώρα πως αφού θένε να ξεκινήσουν το JNB το χειμώνα,έχουν μια καταπληκτική ευκαιρία για το ETOPS ή θα με κατηγορήσει το μέλος AEROSOL για μη σοβαρή κριτική;

Τι απόγινε τελικά το αερόσκαφος,έχει μάθει κάποιος;
Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες μεν αλλά έγκυρες πληροφορίες,τα πράγματα δε πάνε καθόλου καλά και η πιθανότητα να μην υλοποιηθεί το εγχείρημα είναι πλέον πολύ ισχυρή.

Τι λες τώρα, τόσες φωτογραφήσεις με κυβερνητικά στελέχη και να μην υλοποιηθεί το εγχείρημα;

αμα ονομαζονταν sky-hellas airlines την καταληξη θα την ξερατε νωριτερα... αλλα με το skygreece νομιζατε οτι θα ειναι κατι διαφορετικο! δεν ειναι τυχαιο οτι πρωτοεμφανιστηκαν την ιδια περιοδο. Προσωπικα δεν ειμαι αισιοδοξος

Η Skygreece είναι διαφορετική περίπτωση γιατί έχει απευθείας τη βοήθεια του θεού. Πρέπει να πετύχει!

alex96":s1g1jb0q said:
Τι απόγινε τελικά το αερόσκαφος,έχει μάθει κάποιος;
Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες μεν αλλά έγκυρες πληροφορίες,τα πράγματα δε πάνε καθόλου καλά και η πιθανότητα να μην υλοποιηθεί το εγχείρημα είναι πλέον πολύ ισχυρή.

Βρε παιδιά, για το αεροσκάφος μάλλον φταίει η άτιμη η EAZA ( :wink: ). Προφανώς καθυστερεί το certification, καθότι νέας γενεάς (Όπως είχαν πει). Α340-300 NG δηλαδή :lol:

Ρε παιδιά είναι Μάρτιος και η σεζόν ανοίγει.Που είναι τα αεροπλάνα οεοοο;Σιγά μην πετάξουν, εγώ δεν το πιστεύω πάντως,σε ένα μήνα θα φέρουν αεροπλάνα, θα πάρουν προσωπικό ,θα κάνουν διαφήμιση,το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; :wall: :wall: :wall:

andreasl":3jw5g9zf said:
Η Skygreece είναι διαφορετική περίπτωση γιατί έχει απευθείας τη βοήθεια του θεού. Πρέπει να πετύχει!
Οι υπόλοιπες δηλαδή αεροπορικές που κλείσανε ή δεν άνοιξαν καθόλου ήταν κατα κάποιο τρόπο ''καταραμένες''?? Συγνώμη αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική
:? :?: :? :?: :? :?: