"Spotting Trips & Events"

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί αν τα κάνουμε και τα 2 υπάρχει πρόβλημα?
Ναι παίζει και καλοκαίρι ανεξάρτητα από τώρα. Βασικά όποτε υπάρχει διάθεση είμαστε ΟΚ.

γιατί όχι ?

es ξεκινήσουμε με κάποια σχέδια για το καλοκαίρι και βλέπουμε

αλλα όπως το ανακίνησε ο ακης, τι γίνετε με το Le Bourget ? υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους ?

καλημέρα και καλή μέρα

Εγώ αναμένω στο ακουστικό μου. Οι public days του Le Bourget είναι Σαββατοκύριακο 23&24/6

Λοιπόν, εάν είναι τελικά να βάλουμε και Bourget, ε τότε πάει για το 23-26/6. Βάζω και Δευτέρα μέσα για πιο χαλαρά. Βέβαια είναι πιο δύσκολο για μένα, αλλά έαν είναι να υπάρχουμε μπούγιο μεγάλο...ε...θα το παλαίψω ρε μπαγάσικα.
Αλλά...η τιμή της easy τρέχει..και φοβάμαι ότι θα αρχίσει να τρέχει περισσότερο. Σε αυτό το σημείο θα πρότεινα -εάν υπάρχει τέτοια δυνατότητα- να κλειστούν τα αεροπορικά της easy ΟΜΑΔΙΚΑ. Δηλαδή να κλειστούν από μία κάρτα και να γίνει μετά μοιρασιά. Το λέω γιατί εάν κλείσουμε διαφορετικά θα κλείσουμε σε διαφορετικές τιμές. Η άλλη λύση είναι..συγχρονισμός ρολογιών και ταυτόχρονη κράτηση. Μη σας φαίνεται γελείο...έχει νόημα... :)
Σκεφτείτε το όλοι το ΣΚ και κλείνουμε από Δευτέρα (εάν δεν μας έχει προλάβει ο δαίμων της easy.... :evil: ).

ΥΓ: και μην μπαίνετε να τσεκάρετε τιμές...μετράνε τα κλικ και ανεβάινει η τιμή...κανονίστε. Άπό ΑΤΗ είναι τώρα στα €100. Υπομονή και εγκράτεια :idea: :wink:

Λοιπόν, κλείνουμε ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο? Υπάρχει ενδιαφέρον?

Sta mesa Iouliou eduvamai (meta kuras) mia bdomada CFU n JSI (GP diabases? :P ) kai mou dw8nke n adeia gia mia mera spotting! 8)

Akouw.....

PS: Gia ta greeklish mou 3erete kai bariemai twra va briskw to link.. :P

Έχοντας γράψει καμιά 300.000 χλμ μέσα στο LGAV σε 5 χρόνια να σου πω ότι δεν είναι πάντα εύκολο να φωτογραφήσεις ακόμη και από μέσα. Σίγουρα ευκολότερο από ότι έξω αλλά για site tour δεν προλαβένεις από την μία, ούτε μπορείς να το κάνεις και 8 ώρες από την άλλη. Ακόμη όμως και να κάνεις 8 ώρες site tour δεν υπάρχει (πια) όχημα που να μορεί να τρέχει από South σε North για να προλάβεις "καθαρό" το αεροπλάνο.

Hristos":mg5jmbxb said:
Hristos έγραψε:
κρίμα,

300€ στα 15 άτομα θα ήτανε 20€ το άτομο... ίσος ενδιαφέρον για εσάς - την ημερα του τελικού τις Champions League ?

φιλικά

Eγω μεσα ειμαι για Orly παντως... :D

Λοιπόν, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για gates closed..
Εγώ προσωπικά προτείνω 22-25/6. (δεν έχω άλλη επιλογή :? )
(εντός Μπουρζέ public days)

Προτείνω αύριο στις 10:00 το πρωί ακριβώς όπως μπούμε ομαδικά όσοι ενδιαφερόμαστε και να κάνουμε τις κρατήσεις μας. :idea:
feedback welcome

Εγώ θα ήθελα αν έρθω αλλά δεν ξέρω ακόμα το πρόγραμμα της εξεταστικής μου για τον Ιούνιο του 2007.. Θα βγει μέσα στον Ιανουάριο, οπότε αν με βολεύουν οι ημερομηνίες, θα κλείσω αργότερα εισιτήρια για τις μέρες εκείνες..
Αλήθεια, για ξενοδοχείο έχετε δει τίποτα; Μετάβαση στο Le Bourget κλπ κλπ; (Με μετρό ή RER και λεωφορείο βολεύει). Αν θελετε έχω κάποιες προτάσεις μιας και ήμουνα εκεί πριν 2 βδομάδες..
Επίσης η επιστροφή είναι στις 6:10 το πρωί.. Να σας ενημερώσω επειδή το έκανα πρόσφατα (ORY-SXF) οτι δεν έχει μετρό ή λεωφορείο ή οτιδήποτε εκείνη την ώρα (στις 4:30-5 που πρέπει να κάνεις check in).. Μόνο taxi...