Ταξίδια που ονειρευόμαστε ΙΙ

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

TAΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΙΙ

• ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Votes: 2 11,1%
  • ΜΠΟΥΤΑΝ

Votes: 0 0,0%
  • ΕΚΟΥΑΔΟΡ (ΝΗΣΙΑ ΓΚΑΛΑΠΑΚΟΣ)

Votes: 8 44,4%
  • ΤΑΣΜΑΝΙΑ

Votes: 1 5,6%
  • ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Votes: 7 38,9%

• Total voters
    18
Ονειρομαι να ειμαι στη Almaty και να μενω στα ξενοδοχεια στο Modeo.
Δευτερο ταξιδι θα ηθελα να παω Νεπαλ,αλεξανδρινα χωρια στις Ινδιες

Edo einai kapoia meri pou tha ithela na pao!

Carribean

Miami, Florida

Nice, France

Cape Town

Madagascar
[/b]

Το ταξίδι που θέλω κάποια στιγμή να κάνω (απαιτεί όμως ΠΟΛΥ χρόνο και χρήμα) είναι το εξής:
Ξεκινάμε από Αθήνα και πάμε Ντουμπάι.
Μετά περίπου μία εβδομάδα φεύγουμε για Μαλαισία (Κουάλα Λουμπούρ, Λανγάουϊ, ενδοχώρα). Εκεί μένουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 μέρες.
Αναχώρηση για Πούκετ, Πι Πι, Σαμούι και ενδοχώρα Ταϋλάνδης και παραμονή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 μέρες.
Αναχώρηση και tour στο Λάος, Καμπότζη, Βιετνάμ (25 μέρες). Επιστροφή Ταϋλάνδη και άμεση αναχώρηση για Αυστραλία(η Gulf Air να'ναι καλά). Νομίζω ότι 20 μέρες θα τις χρειαστούμε στην Αυστραλία.
Αναχώρηση για Hong Kong (μέσω Bangkok. Στην Bangkok ΜΟΝΟ στάση. Ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλη μόλυνση). Παραμονή στο Hong Kong περίπου 5 μέρες (για να κάνει η σύζυγος τα ψώνια της) και αναχώρηση για tour στην Ιαπωνία και από εκεί πέρασμα στην Κίνα.
Παραμονή στην Κίνα 20-25 μέρες (αναλόγως τους προορισμούς που θα επισκευθούμε) και..............
ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ με κατεύθυνση Μαϊάμι και Λος Άντζελες. Επιβεβλημένη παραμονή για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 μέρες και ύστερα αναχώρηση για New York (γιατί μέχρι τότε θα έχουν βγει οι χειμερινές collection). Παραμονή NYC επί 10ήμερο.
Αναχώρηση για Λατινική Αμερική και tour σε Αργεντινή, Βραζιλία, Κούβα, Μεξικό. ΕΛΑΧΙΣΤΗ παραμονή σε αυτά τα μέρη (συμπεριλαμβανομένου του tour) 60 ημέρες.
Αναχώρηση για Ακαπούλκο (10 μέρες), πέρασμα από Καζαμπλάνκα (10 μέρες), ξεκούραση στη Μαγιόρκα (5 μέρες), clubing στην Ίμπιζα (8 μέρες), επιστροφή μέσω Μιλάνου (2 ημέρες) για μια επιβεβλημένη επίσκεψη στον φίλο Roberto Cavalli και ανανέωση καρταρόμπας.
Και για το τέλος,
επειδή θα μας έχει ξαναπιάσει καλοκαίρι, ΔΕΝ επιστρεφουμε στην Αθήνα απ'ευθείας από Μιλάνο,
αλλά πάμε μέσω Βερολίνου έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε την πτήση της Air Berlin για Μύκονο (7 ημέρες).
Σύνολο 235 ημέρες (περίπου, δεν θα βιαστούμε κιόλας)

Και τώρα έχω δύο απορίες:
α) (εύκολη ερώτηση): Πού πάμε μετά τη Μύκονο? :hello?:
β) (μάλλον δύσκολη ερώτηση): Υπάρχει κάποιος χορηγός για αυτό το ταξίδι? :thx:

Ζητάω πολλά?

οκ με το Equador και τα νησια Γκαλαπαγκος. θελω κι εγω να παω εκει και θα το προσπαθησω. κριμα ομως δε θαναι τοσο ταξιδι απλα για να δουμε τις χελωνες και τις παραλιες? αφου λοιπον χοτασουμε γιγαντια χελωνα, γρηγορα αεροπλανο (ΤΑΜ ισως?) για Sao Paolo και απο εκει γραμμη για Montevideo και Uruguay! ονειρο μου ειναι και να με συχωρειτε αλλα θα καθησω μερικες μερες! αφου δω την Penarol να κερδιζει στο el cassico τη μισητη Nacional με 4-0 θα παρω Pluna και γραμμη για Buenos Aires! και ποσες μερες να κατσει κανεις εκει για να απολαυσει τα παντα. ενοειται οτι η βασιλλισα Boca Juniors με περιμενει στο la Bombonera χρονια τωρα! αφου δραπατευσω σωος απο τα τρομακτικα επεισοδια στις εξεδρες, γραμμη για Μαδριτη με τα 744 της Aerolineas. παραμονη μερικες μερες εκει για επισκεψη σε φιλους και πισω στην Αθηνα με ΟΑ, μπουγατσα τσιπς και ντολμαδακι, ετσι για να μη μου κατσει αποτομα η Αθηνα!

Κούβα, Νοτια Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Χιλή, Ουρουγουάη, Παραγουάη...), Νησιά Μπόρα Μπόρα (έχουν κ ωραίο αεροδρόμιο... on the atoll!)...

μμμμμμ.... ίσως κ Νότιο Αφρική...

Βόρεια Νορβηγία και τα μυαλιά στα κάγκελα! Οτι είναι πιο κοντά σε Σκανδιναβία το υπερψηφίζω~!

Στο μοτιβο του fotis
fotis":3puayiq4 said:
...Σύνολο 235 ημέρες (περίπου, δεν θα βιαστούμε κιόλας)

Ξεκινάμε με Σιγκαπούρη για μια γεύση Ανατολής. Συνεχίζουμε με Σύδνευ (λόγω τοπίου), Καμπέρρα (για το κοινοβούλιο στο λόφο) και Μελβούρνη (για επίσκεψη στους συγγενείς) στην Αυστραλία, έπειτα Νέα Ζηλανδία απο το νοτιότερο άκρο και μέσω Christchurch/Wellington/Rotorua καταλήγουμε στο Auckland. Επιβίβαση στο 340 της LAN και γνωριμία με τη Χιλή από βορρά ως νότο. Μερικές χιλιάδες χλμ βορειότερα και Los Angeles (για επίσκεψη σε φίλους) και Vancouver (γιατί είναι η ωραιότερη πολη του Καναδά). Τελευταίος σταθμός το Λονδίνο και η Ρώμη (γιατί απλά έτσι μας αρέσει).

Να' ναι καλά η Star Alliance και τα RTW εισιτήρια της, αν και με βλέπω να αρκούμαι σε ενα πιο συντόμο ταξίδι σε Σύδνευ/Νεα Ζηλανδια. Δεν χρειάζεται φυσικά να τονίσω ποιος είναι ο ονειρεμένος προορισμός και με ποια εταιρεία. Φαίνεται απο το avatar...

Αχ αυτά τα όνειρα....

Αχ αυτά τα όνειρα....

Το πίο εφικτό (επειδή μου έχει κολλήσει) για μένα είναι το Dubai αφού τελειώσουν οι φοίνικες και το τέρας...
Εαν το συνδιάσω και με Μαλδίβες, θα είναι σούπερ..
(Όλα τα λεφτά το αεροδρόμιο του Male)
Κλείνοντας, (μην με ξυπνάτε ακόμα βρε!!) λέω να την κάνω και λίγο προς τα κάτω, γιά διαφορά...Γαλλική πολυνησία , Bora-Bora..
Υγεία να χουμε και θα έρθουν και αυτά....