Ταξίδια που ονειρευόμαστε ΙΙ

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

TAΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΙΙ

• ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Votes: 2 11,1%
  • ΜΠΟΥΤΑΝ

Votes: 0 0,0%
  • ΕΚΟΥΑΔΟΡ (ΝΗΣΙΑ ΓΚΑΛΑΠΑΚΟΣ)

Votes: 8 44,4%
  • ΤΑΣΜΑΝΙΑ

Votes: 1 5,6%
  • ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Votes: 7 38,9%

• Total voters
    18

COMPUTERISE

First-Class-Member
Επανέρχομαι με μια ακόμη σειρά ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
Ετσι για να ονειρευόμαστε και να πιάνουμε τον ταξιδιωτικό παλμό των μελών.Αυτή την φορά θα προτείνω μια σειρά από οικολογικά ταξίδια ,ένα από κάθε ήπειρο, πολυδάπανα σίγουρα, αλλά και μοναδικά!

Μια ωραία επίσης ιδέα θα ήταν, να προσπαθήσουμε σαν forum κάθε χρόνο να οργανώνουμε το ταξίδι που θα υπερψηφιστεί.

Νομίζοντας ότι μιλάμε για Τανζανία και όχι Τασμανία, ψήφισα λάθος. Οπότε η ψήφος μου θα πάει - αν και αργά πια - στη Μαδαγασκάρη...

Στα Γκαλαπάγκος εννοείται :!:

Η συγκεκριμένη τοποθεσία μου έχει εντυπωθεί στο μυαλό μου και έχω υποσχθεί πως θα πάω κάποια στιγμή, μιας και ως μαθητής που διάβαζα για τις πανελλήνιες για το Δαρβίνο που στα εν λόγω νησιά διαπίστωσε πως οι χελώνες της περιοχής άλλαζαν είδος ανάλογα με το νησί που μεγάλωσαν...

Ψηφίζω Γκαλαπάγκος λοιπόν! Θέλω να γίνω και εγώ φυσιοδίφης :!: :D

Εγώ θα ψηφίσω Μπουτάν...

Mε τραβάει το μυστηριώδες της χώρας και η περιορισμένος αριθμός τουριστών που δέχεται (18.000 επισκέπτες το 2006)

Φωτιές που μας άναψες πάλι!

Πρώτη μου επιλογή είναι το Ράπα Νούι (Νησί του Πάσχα) αλλά δυστυχώς δε συμπεριλαβάνεται στη λίστα. Γι' αυτό και θα προτιμήσω το Μπουτάν μαζί με ένα ταξίδι στο Θιβέτ και ίσως και Νεπάλ (αν και δεν καίγομαι για το τελευταίο).

Πότε αναχωρούμε, φίλε COMPUTERISE;

Από παιδί, οι πρώτες μου παρέες ήταν...κακές. Η κυρά Καλλιόπη που υπεραγαπώ έζησε και μεγάλωσε στις φτωχογειτονιές του Ανταναναρίβο δουλεύοντας σε ένα φούρνο. Οι ιστορίες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό. Όταν γυρίσω από την μαδαγασκάρη 8α της φέρω μία ωραία φωτογραφία από εκείνον τον φούρνο. :D

Εγω πάλι προς Μπουτάν με βλέπω!!
Γιατί;

1.Είναι ο μύθος των ελάχιστων ταξιδιωτών που το έχει επισκευθεί.
2.Τα υπέροχα βουνά.
3.Ο συνδιασμός με το Νεπάλ, μια που πρώτα εκεί ή στην Ινδία πρέπει να πετάξεις για να φτάσεις στο Μπουτάν. Δυό ταξίδια σε ένα!!

Journeys we're dreaming of? THIS one! (but not at that fuckin' price!!!)

Από το Όσλο προς το Longyearbyen οι τιμές των εισιτηρίων είναι πάντως αρκετά λογικές για την απόσταση του ταξιδιού. Τουλάχιστον είναι πιο φθηνές από αυτές αντίστοιχων προορισμών της Αρκτικής.

Οι τιμές ξεκινούν από €87,00 + φόρους ανά διαδρομή (αρκεί να κλεισεις έγκαιρα)

Μπουταν και Τασμανια απο την παραπανω λιστα ( ψηφισα Μπουταν ομως )
Και απο αυτα που δεν υπαρχουν στη λιστα : Νεα Ζηλανδια, Μεξικο , Ανταρκτικη ( amazing :roll: !!!)

@computerise συμφωνω απολυτα να οργανωνουμε το ταξιδι που θα ψηφιζεται,πολυ καλη ιδεα!