Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά χίλια συγγνώμη για την ασυνταξία, να σας πω την αλήθεια ούτε και εγώ βγάζω νόημα. Την άλλη φορά πάντως θα είμαι πιο προσεκτικός, χίλια συγνώμη για την κοτσάνα.Πάντως φίλε μου aakunz σε ευχαριστώ πολύ για την άπάντηση του εροτήματός μου. Και πάλι χίλια συγνώμη!!Να είστε καλά !!!! :D :D

Μια ερώτηση να κάνω σε όσους γνωρίζουν.

Οι τιμές που διαφημίζει η Aegean για πτήσεις προς το εξωτερικό με 35

Re:

aakunz":1gh5ynag said:
Σαν πιο μικρή, η Α3 κοιτάει πως να γεμίσει τα ΔΙΚΑ ΤΗΣ αεροπλάνα πρώτα.

είναι λίγο ξεφτύλα όμως να "προτιμά" να γεμίζει τις θέσεις της με επιβάτες του συνεργάτη της (για να δείξει καλοσύνη) σε ξεφτυλιστικές τιμές. Ας μας πεί κάποιος (που δύσκολα να γνωρίζει) πόσο μπορεί να χρεώσει η Α3 στη LH μια θέση σε δρομολόγιό της :lol:

Δε ξέρω η Α3, τι κάνει στη Γερμανία. Πάντως στην Ιταλία με την Airone, συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις
το εισιτήριο από το site της Airone από αυτό της Α3...
Είναι τεράστιες οι διαφορές, καθώς η Α3 πουλάει "ακριβές" θέσεις για λογαριασμό της Airone...

θελω να κλεισω STR - SKG για 31.7.08 ( 3 ατομα )με Α3/3511 και μου βγαζει επευθειας πτηση 597,97 Ε και μεσω Αθηνων 301,14 Ε. Το παραδοξο ειναι ομως για να πας STR -ATH περνας απο Θεσνικη με την 3511. Τι γινεται εδω βρε παιδια ???

flightnumber":30nyxau1 said:
Πάντως στην Ιταλία με την Airone, συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις
το εισιτήριο από το site της Airone από αυτό της Α3...
Είναι τεράστιες οι διαφορές, καθώς η Α3 πουλάει "ακριβές" θέσεις για λογαριασμό της Airone...

εχεις δικιο!
'Εκλεισα χτές MXP - ATH για το Ιούλιο με air one 70 EUR ενω η ιδια πτήση, την ιδια μέρα με Α3 ειχε 139 EUR... :?:

γεια σε ολους παιδια.
οπωσ και να εχει το όλο ζήτημα θεωρω οτι ως προσ το συγκεκριμενο θεμα η συγκεκριμενη εταιρεια έχει ξεφυγει κατα πολυ...
δεν ειναι δυνατον να σου ζητανε για μια διαδρομη ΑΤΗ-SKG 150 ευρώ και πάνω στην οικονομικη θεση δυο μερες πριν την ημερ αναχωρησης...
μαλλον εχουν μπερδεψει το που πετανε...
παντωσ πεταω πολυ συχνα αθήνα-θεσσαλονικη τοσο με Α3 οσο και με την ΟΑ και πιστευω πως μπορω να εκφρασω την ταπεινη μου γνωμη και για τις 2 εταιρειες.η ΟΑ οπωσ και να την εχουν καταντήσει δυστυχως υπερεχει κατα πολύ απο την Α3 σε ολα τα επιπεδα...

Η αιτια ειναι η ενισχυση της Α3 και διαφωνω οτι υπερεχει σε ολα η ΟΑ. Το μονο καλο που εχουν εναντι της Α3 ειναι οι τιμες γενικοτερα,αλλα οταν βλεπω οπως ειπωθηκε στο Αθηνα - Θεσσαλονικη η μια να πεταει με 11 και η αλλη συνηθως με 7!και μαλιστα να βαζει και ATR ακομα κι εκει, τοτε καλα κανει και βαραει στις τιμες...
Βασικα οι φτηνες τιμες της Aegean ,ισχυουν μονο στην περιπτωση που κλεισει καποιος νωρις η μαλλον παρα πολυ νωρις και δεν υπαρχει ακομα μεγαλη ζητηση. Στην περιπτωση μεγαλης ζητησης οποτε και να κλεισεις ακριβα! θα πληρωσεις...

jetflight":1bh9ulk1 said:
Βασικα οι φτηνες τιμες της Aegean ,ισχυουν μονο στην περιπτωση που κλεισει καποιος νωρις η μαλλον παρα πολυ νωρις και δεν υπαρχει ακομα μεγαλη ζητηση.

Αυτό ξαναπέστο!έκλεισα εδώ και 2 βδομαδες πτήση για τις 25 Μαίου και δεν είχε στο πολύ φθηνό από τώρα!!ναι σίγουρα είναι για τις δύσκολες μέρες Παρ-Κυρ αλλά και πάλι μιλάμε για 3,5 μήνες αργότερα!

Αγαπητοί φίλοι,
Ξέρω ότι το έχουμε ξανασυζητήσει! Αλλά είναι πολύ σπαστικό, να σου τυχαίνει κάτι, να μην μπορείς να ταξιδέψεις,
και να ευχεσαι να σου επιστρέψουν τουλάχιστον τους φόρους!
Εμένα μου συνέβηκε τώρα, με Αegean και Airone! Δεν μπορώ τελικά να ταξιδέψω τις ημερομηνίες που είχα κλείσει πριν
1 μήνα, όχι στους οικονομικότερους ναύλους να σημειώσω, και την "πάτησα".
Έχετε καμμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Το όνομα πχ δεν αλλάζει έτσι, ώστε να τα μεταπωλήσω και γώ! Οι πιο ειδικοί ας
μου απαντήσουν παρακαλώ! (γιατί πετάω στα σκουπίδια πάνω από 160€) :evil: