- Περιοχή
- Dortmund
- Website
- www.airliners.gr
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ANA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDLW
Πέστα ρε COMPUTERISE, γιατί άρχισα να έχω αμφιβολίες αν εγώ είμαι λάθος.COMPUTERISE":36szdph2 said:Παιδιά έτσι είναι το παιχνίδι ή νωρίς και φτηνά ή αργά και ακριβά όποιος θέλει παίζει...

Δικό σου είναι το ρίσκο. Μπορείς να αποφασίσεις να αγοράσεις ένα non restricted εισιτήριο ώστε στην περίπτωση που θα πρέπει να ακυρώσεις να μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Αλλά εγώ κάτι άλλο θα σου πω. Αν αγοράσεις ένα εισιτήριο στον φτηνό ναύλο στο εσωτερικό, χάνεις μόνο την αξία του ναύλου, μιας και τους φόρους η εταιρία πρέπει να σου τους επιστρέψει. Η αξία του ναύλου είναι (στην καλύτερη περίπτωση) 10 € ow στο εσωτερικό. Βλέπεις, ότι δεν χάνεις και πολλά.Επισης δεν ειναι και οτι καλυτερο να κλεινει καποιος 4 μηνες πριν. Εαν αλλαξει κατι τι θα κανει? Θα χασει τα λεφτα του...
Σχεδόν όλα μου τα ταξίδια τα κλείνω μήνες πριν. Γιατί; Γιατί ξέρω πότε μπορώ να πάρω άδεια και να την κάνω. Επίσης ξέρω πότε η γιαγιά μου που ζει στην Καβάλα έχει γενέθλια, οπότε μπορώ να ασχοληθώ νωρίς με το θέμα του ταξιδιού. Φυσικά υπάρχουν και τα άτομα που ταξιδεύουν λόγω εργασίας. Αυτοί σίγουρα πληρώνουν πάντα τους ακριβούς ναύλους. Αλλά ... συνήθως αυτοί α) βγάζουν περισσότερα λεφτά και β) το εισιτήριό τους είναι πληρωμένο από την εταιρία.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι σκοπός της Aegean είναι να βγάλει λεφτά. Και αυτό μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείς να το κάνεις. Με αυτό το μοντέλο λειτουργούν σχεδόν όλες οι εταιρίες που τα τελευταία χρόνια οικονόμησαν αρκετά εκ.