Τιμολογιακή πολιτική της Olympic Air

• Thread starter Thread starter reyad
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είναι σίγουρα το service fee, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το λένε ξεκάθαρα...

Angel Aviation":g9ut999a said:
Σύνολο (και αυτό είναι πάλι εντυπωσιακό)
2 + 34 = 36, και από κάτω στο σύνολο ενώ την πρώτη φορά που έψαξα έγραφε 36, παίρνω τηλ. παρέα να δω αν είναι πάνω, και μετα το confirmation της παρέας, 2h αναζήτηση σύνολο 36, και Τελικό σύνολο 44.

urbietorbi":g9ut999a said:
ΑΤΗ PKV ATH 52 ευρώ;;;;Ειλικρινά δεν ξανάγινε...

Απο αυτα που λενε οι δυο φιλοι παραπανω φαινεται οτι το συστημα κρατησεων στο site εχει καποια (κενα -προβληματα) ακομα...
γιατι και στις δυο παραπανω περιπτωσεις δειχνει να μην χρεωθηκε η χρεωση συναλλαγης 8 EUR!

Αυτα βεβαια με χτεσινες τιμες γιατι σημερα βλεπω οτι η χρεωση συναλλαγης πηρε αυξηση 2 EUR και εγινε 10 EUR... :with:
Επισης Τέλη & Φόροι χτες που εκλεισα για ATH-SMI ειχαν EUR30.01 σημερα EUR 34,01....:with:

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για την πληροφορία :great:

Έκλεισα 2 εισιτήρια ATH - HER - ATH για το τελευταίο ΣΚ του Νοεμβρίου με € 95 ΣΥΝΟΛΟ.

Καλα ειμαι ο μονος που πληρωσε την χρεωση συναλλαγης για ATH-SMI?... :wall:

To site προφανώς και δεν λειτουργεί καλά...αυτό με τη χρέωση του service fee γινόταν χθες κατά περιόδους....σήμερα δεν βρίσκω καν ναύλους του 1 ευρώ...απ' το airtickets.gr πάντως τα εισιτήρια είναι ακόμα σε προσφορά και χωρίς χρέωση συναλλαγής...
μα δεν έπρεπε να ειδοποιηθούμε με newsletter;;;Να αναρτηθεί η προσφορά στη σελίδα;;;Λέω 'γώ τώρα...για να ξέρουμε και τι ισχύει!!!

urbietorbi":12r1rgg3 said:
απ' το airtickets.gr πάντως τα εισιτήρια είναι ακόμα σε προσφορά και χωρίς χρέωση συναλλαγής...

Με μια πρόχειρη ματιά, άμα πας να προχωρήσεις θα σου βγάλει μήνυμα : "Η τιμή της επιλογής σας έχει αλλάξει! κτλ κτλ κτλ".

OK,δεν το είχα προσέξει είναι η αλήθεια, αλλά μιας και έχει έτσι το πράγμα, ένας λόγος παραπάνω να ενημερώσει η ΟΑ για το τι συμβαίνει...τρελά ερασιτεχνικό μου φαντάζει όλο αυτό ρε παιδιά...

Οπως και να'χει για αρχη καλα ηταν, πιστευω οτι ηταν ενα ειδος πειραματισμου, να δουν την αποκριση του κοσμου στις προσφορες και την συμπεριφορα του συστηματος κρατησεων.
Μολις εκλεια το τελευταιο εισιτηριο με 1 ευρω συν φορους, συνολο 21 ευρω απο Χανια για Αθηνα στις 3/11! :o
Ελπιζω να συνεχισουν με αντιστοιχες προσφορες και να βελτιωσουν το συστημα κρατησεων γενικότερα..
Επισης θα ηθελα να (ξανα)δω την επιλογη "manage your booking" παλι..

Υ.Γ. διαβασα σε προηγουμενο ποστ οτι σε περιπτωση ακυρωσης του εισιτηριου επιστρεφονται οι φοροι, ισχυει κατι τέτοιο; Θελω να.. κτυπήσω αλλο ενα αλλα δεν ειμαι απολύτως σίγουρος..

"mikedlkece"Υ.Γ. διαβασα σε προηγουμενο ποστ οτι σε περιπτωση ακυρωσης του εισιτηριου επιστρεφονται οι φοροι, ισχυει κατι τέτοιο; Θελω να.. κτυπήσω αλλο ενα αλλα δεν ειμαι απολύτως σίγουρος..
Eκλεισα χτες ενα εισητηριο ATH-SMI για τις 29/11. Πριν το κλεισω ομως τηλεφωνησα στα κεντρικα της ΟΑ και ρωτησα σε περιπτωση ακυρωσης, τι επιστρεφεται (επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν θα ταξεδεψω τελικα...) και μου απαντησαν:
Μονο Τέλη & Φόροι! Δεν επιστρεφεται ο Ναυλος κα η Χρεωση συναλλαγης αλλα το ιδιο ισχυει και στην Α3 για τον Οικονoμικο ναυλο!

red_fly9":178junj6 said:
...Δεν επιστρεφεται ο Ναυλος κα η Χρεωση συναλλαγης αλλα το ιδιο ισχυει και στην Α3 για τον Οικονoμικο ναυλο!
Στην Α3 χρεώνουν και 14€ ακυρωτικά, τα οποία στην OlympicAir δεν τα χρεώνουν (ακόμα).