urbietorbi
Low-Cost-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Είναι σίγουρα το service fee, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το λένε ξεκάθαρα...
Angel Aviation":g9ut999a said:Σύνολο (και αυτό είναι πάλι εντυπωσιακό)
2 + 34 = 36, και από κάτω στο σύνολο ενώ την πρώτη φορά που έψαξα έγραφε 36, παίρνω τηλ. παρέα να δω αν είναι πάνω, και μετα το confirmation της παρέας, 2h αναζήτηση σύνολο 36, και Τελικό σύνολο 44.
urbietorbi":g9ut999a said:ΑΤΗ PKV ATH 52 ευρώ;;;;Ειλικρινά δεν ξανάγινε...
urbietorbi":12r1rgg3 said:απ' το airtickets.gr πάντως τα εισιτήρια είναι ακόμα σε προσφορά και χωρίς χρέωση συναλλαγής...
Eκλεισα χτες ενα εισητηριο ATH-SMI για τις 29/11. Πριν το κλεισω ομως τηλεφωνησα στα κεντρικα της ΟΑ και ρωτησα σε περιπτωση ακυρωσης, τι επιστρεφεται (επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν θα ταξεδεψω τελικα...) και μου απαντησαν:"mikedlkece"Υ.Γ. διαβασα σε προηγουμενο ποστ οτι σε περιπτωση ακυρωσης του εισιτηριου επιστρεφονται οι φοροι, ισχυει κατι τέτοιο; Θελω να.. κτυπήσω αλλο ενα αλλα δεν ειμαι απολύτως σίγουρος..
Στην Α3 χρεώνουν και 14€ ακυρωτικά, τα οποία στην OlympicAir δεν τα χρεώνουν (ακόμα).red_fly9":178junj6 said:...Δεν επιστρεφεται ο Ναυλος κα η Χρεωση συναλλαγης αλλα το ιδιο ισχυει και στην Α3 για τον Οικονoμικο ναυλο!