Τιμολογιακή πολιτική της Olympic Air

• Thread starter Thread starter reyad
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για την ακριβεια, η ΟΑ εβγαλε ναυλους των 15 και 30 ευρω (one way) χωρις φορους.Πολυ καλη κινηση.

Επεσα εξω 7 ευρω δλδ (το οποιο ισως να ειναι ο επιναυλος καυσιμου που ομως δεν υπαρχει στα μονοευρα εισιτηρια)
Πολυ καλη κινηση απο την ΟΑ, δεν το εβρισκα λογικο να υπαρχουν εισιτηρια του 1 ευρω και το επομενο φθηνοτερο να κοστιζει 44+
Τωρα μενει να α περασουν και στη σελιδα τους...

Από σήμερα ισχύουν οι νέοι επιπρόσθετοι ναυλοι της οικονομικής με booking classes T, U και V, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 16 Νοεμβρίου και μετά. Οι νέοι ναύλοι δεν επιτρέπουν ακύρωση με επιστυροφή χρημάτων ή αλλαγές (NON REFUNDABLE / VALID FOR FLIGHTS SHOWN ONLY).

Να ρωτήσω λιγο.. Κοιτάζω κάτι εισητήρια για την περίοδο των Χριστουγέννων με ΟΑ και στο site της ΟΑ μου βγάζει τελική τιμή 171,01€ σε κάποιο άλλο site βγάζει τελική τιμή για τις ίδιες μέρες και ώρες 163,01€ και σε άλλο site 166,01€. Τι λέτε γιατί όλος αυτός ο χαμός? Στο παρελθόν έκλεινα πάντα μέσω του site της ΟΑ γιατί ήξερα πως είναι η καλύτερη τιμή τώρα πρέπει να ψάχνω τόσο? Και γιατί αυτή η διαφορά τιμής?

Ειχα μιλησει τηλεφωνικως με ατομο του airtickets.gr για να κανω επιβεβαιωση καποιων εισιτηριων και ρωτησα γιατι αυτη η διαφορα με τις τιμες που δινει η σελιδα της Ολυμπιακης και μου απαντησαν οτι εχουν κανει ειδικη συμβαση με την Ολυμπιακη και δεν χρεωνουν το booking fee (8 ευρω). Το αλλο site μαλλον ουτε αυτο χρεωνει booking fee 8 ευρω αλλα προφανως 3. ΘΑ σου προτεινα να κλεισεις απο το πιο φθηνο. Απο το airtickets.gr εχω κλεισει αμετρητα εισιτηρια και δεν ειχα ποτε προβλημα, μαλιστα σου στελνουν και sms με τις πληροφοριες της πτησης!!

Μόνο που εγώ έκλεισε Παρασκευή ένα εισιτήριο για Κυριακή και η επιβεβαίωση με τον αριθμό του e-ticket μου ήρθε τη Δευτέρα από το airtickets... Βέβαια πέταξαν κανονικά αλλά δεν ήξερα αν η κράτησή μου ισχύει μέχρι να ανοίξει το e-checkin της αεροπορικής... Και στο airtickets Σάββατο πρωί δεν σηκώνανε τα τηλέφωνα!

Πρεπει να εχει να κανει με την επιβεβαιωση της καρτας, γι'αυτο και δεν μπορεις να κλεισεις εισιτηριο για τις επομενες 2 μερες. Τωρα εσυ επεσες στην περιπτωση..
Την αεροπορικη δεν δοκιμασες να την παρεις?

Kαι εδώ έρχομαι να πω τον πόνο μου...απ΄ όλους τους προορισμούς που έχω δει, μόνο στο Άκτιο έχουν κοπεί τα εισιτήρια του ενός ευρώ και τα εισιήρια των 16 κ 30 δεν έχουν εμφανισθεί καν στο σύστημα...και λέω...μήπως επειδή εκεί δεν υπάρχει ανταγωνισμός απ την Α3;;
είναι άδικο πάντως να κάνεις τέτοιου είδους εξαιρέσεις...γιατί δεν νομίζω τα εισιτήρια να έγιναν κ τόσο ανάρπαστα...όταν έκανα το ΑΤΗ-PVK πριν καν'αν μήνα, η πληρότητα δεν ξεπερνούσε το 35%..στην επιστροφή ήταν σχεδόν γεμάτη η πτήση,κυρίως όμως από τουρίστες που είχαν ξεμείνει εκεί γύρω...
Αν συνεχίσει έτσι, σύντομα το δρομολόγιο θα κοπεί καθώς δεν εξυπηρετεί κάποια μεγάλη πόλη, αλλά μια ευρύτερη περιοχή..χωρίς όμως να υπάρχουν συγκοινωνίες απ το αεροδρόμιο, παρά μόνον ταξί...αν οι τιμές μείνουν λοιπόν στα παλιά επίπεδα των ΟΑ..οι πτήσεις θα είναι όπως όταν ήμουν φαντάρος και ταξίδευα ΑΤΗ-PVK πριβέ...

mikedlkece":21711jdz said:
Πρεπει να εχει να κανει με την επιβεβαιωση της καρτας, γι'αυτο και δεν μπορεις να κλεισεις εισιτηριο για τις επομενες 2 μερες. Τωρα εσυ επεσες στην περιπτωση..
Την αεροπορικη δεν δοκιμασες να την παρεις?
Τους πήρα τηλέφωνο 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και ήταν κάποια κοπέλα στο γραφείο που περίμενε την τελευταία πτήση. Μου έκανε την κράτηση επι τόπου (επειδή ήθελα να πετάξω την επομένη) αλλά επίσης με έβαλε και της έστειλα 12 η ώρα το βράδυ φαξ με φωτοτυπία της κάρτας και την υπογραφή μου...
Εξυπηρετήθηκα, αλλά ήταν μεγάλη ταλαιπωρία και δεν είχε να κάνει με την επιβεβαίωση της κάρτας γιατί το έλεγξα και αν έβαζες οποιαδήποτε ημερομηνία λιγότερο από ένα μήνα μετά απλά σου έλεγε ότι δεν γίνεται κράτηση γι'αυτή την πτήση. Οι άλλες εταιρείες πώς επιβεβαιώνουν κατευθείαν την κάρτα; Προφανώς έχουν άμεση σύνδεση με τα συστήματα των τραπεζών!

Γενικά το όλο σύστημα μου φάνηκε κάπως πρόχειρο (με φαξ και φωτοτυπίες κτλ) όταν οι άλλες αεροπορικές κάνουν τηλεφωνικά χρέωση της πιστωτικής με επιβεβαίωση του cvv2 (τα pos δίνουν δυνατότητα για τέτοιες χρεώσεις)...

Τέλος πάντων, ελπίζω να το φτιάξουν το σύστημά τους τώρα που έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν!

Πως γίνετε να χρεώνει από Αθήνα για Παρίσι την διακεκριμένη με περιορισμούς 420 ευρώ και την διακεκριμένη χωρίς περιορισμούς 300???? :shock: :with: