Τιμολογιακή πολιτική της Olympic Air

• Thread starter Thread starter reyad
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είπα να κοιτάξω για Αθήνα - Νέα Υόρκη, ταξίδι που θα γίνει τον Ιούλιο.

Το site της Delta μου δίνει τελική τιμή 2.286 € για 3 άτομα, ενώ στο ίδιο αεροπλάνο, την ίδια κράτηση η Ολυμπιακή τη δίνει 4.405 € :shock: :shock: :shock: :shock:

Είπαμε είμαι βάζελος, αλλά 2.100+ € κε Βγενόπουλε δεν μου περισσεύουν. :evil: :evil:

Πλέον νομίζω πώς κάτι κάνει η Ολυμπιακή από θέμα ανταγωνισμού, για εσωτερικό δεν γνωρίζω η αλήθεια είναι αλλά όσο αφορά το εξωτερικό πλέον οι τιμές της Ολυμπιακής και Αιγαίου παίζουν σε διαφορές τις τάξεως 1-5 ευρώ. Και σε μερικές περιπτώσεις είναι ακριβός τα ιδία λεφτά και με τις 2 εταιρίες ούτε λεπτό παραπάνω. Αν είναι απλά σύμπτωση τότε πάω πάσο αλλιώς μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Θα πω ένα πολύ απλό παράδειγμα
Κω-Αθήνα-Κω με την νΟΑ 171.01€ και τις ίδιες ημερομηνίες και πάνω κάτω ώρες αναχώρησης και άφιξης με την Aegean στα 122€. Από ποια πλευρά και να το δεις είναι 50€ διαφορά.
Το μόνο θετικό στοιχείο σε σχέση με τις τιμές της νΟΑ είναι πως και τελευταία στιγμή πάνω κάτω βρίσκεις 150-180€ με επιστροφή (μιλάμε για το Κω-Αθήνα-Κω) ενώ με την Aegean θα πληρώσεις 130+ για εισητήριο απλής μετάβασης.

Συγνωμη, μια χαζη ερωτηση....

Οταν οι φοροι ειναι οι ακολουθοι:
TAX EUR24.00GR EUR12.56WP EUR5.45WQ EUR8.00YQ (συνολο 50.01EUR στο round trip)
Και ολα τα fares ειναι ακριβως (πχ 88.00)...
Τηλεφωνικα δεν υπαρχει αυτη η τιμη (X/class rt 167.01EUR και B/class rt 189.01)..Ουτε μεσω ιντερνετ (173.01 rt και μετα 209.01 η επομενη τιμη)...

Εσυ ΠΩΣ εβγαλες τελικη τιμη 177.03????? :thx: :thx: :thx:

Διοθώθηκε. Σόρρυ!! Ενοούσα 173,01€ :great: :wall:

Είναι αυτό που είπα πιο πάνω ότι δηλαδή σιγά σιγά θα αρχίσει να χτυπά τον ανταγωνισμό η Ολυμπιακή. Ενδεχομένως τις τιμές εσωτερικού να μην έχει αρχίσει ακόμα να τις ‘’φτιάχνει’’ αλλά με βάση διάφορους ελέγχους που κάνω για τις τιμές κατά διαστήματα (τρελό μεν αλήθεια δε) παρατηρώ ότι ή θα έχει ελάχιστη διαφορά ο ναύλος όποτε σε βάζει να διαλέξεις με πια εταιρία προτιμάς να πετάξεις από άποψη προτιμήσεων και όχι τιμής, ή το εισιτήριο θα έχει ακριβός τα ιδία λεφτά. Μελλοντικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο πιο πολύ νομίζω.

Ναι σε αυτό είμαι σύμφωνος. Η Α3 αρκετές φορές και ιδικά με τις προσφορές που κάνει αφήνει τον ανταγωνισμό πίσω με διαφορά. Θέλω να πιστεύω πώς αυτό μελλοντικά θα αλλάξει προς το καλύτερο για όλους.

Σήμερα έκλεισα για το "high season" τριήμερο των Χριστουγέννων για Χανιά, φυσικά με τη φθηνότερη. Τιμές:

Α3: 152,01 €
ΟΑ: 162,01 €
ZF: 178,99 €

Η Olympic Air λανσάρει το νέο ναύλο σε W class για το εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυό της με €1 + φόρους!

Είσαι θεός για την ταχύτατη ενημέρωση.
CHQ-SKG 30 οκτ
SKG-CHQ 2 Νοε

Σύνολο (και αυτό είναι πάλι εντυπωσιακό)
2 + 34 = 36, και από κάτω στο σύνολο ενώ την πρώτη φορά που έψαξα έγραφε 36, παίρνω τηλ. παρέα να δω αν είναι πάνω, και μετα το confirmation της παρέας, 2h αναζήτηση σύνολο 36, και Τελικό σύνολο 44.

Και πάλι άψογη τιμή

Cheers