Τιμολογιακή πολιτική της Olympic Air

• Thread starter Thread starter reyad
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έψαξα στη σελίδα της Ολυμπιακής αλλά δεν βρήκα τέτοια τιμή. Μήπως ήταν για περιορισμένες θέσεις?

Ξεκίνησαν με 5 θέσεις ανά πτήση. Όποιος πρόλαβε... πρόλαβε μάλλον.

Επίσης, δεν επιτρέπεται συνδυασμός με οποιοδήποτε άλλο ναύλο της ΟΑ στην ίδια κράτηση. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει μόνο για το ένα σκέλος της κράτησης, αλλά λόγω του ότι δεν επιτρέπεται συνδυασμός, να μην μπορείτε να το βγάλετε με μία συναλλαγή. Δοκιμάστε με 2 one-ways

Οκ το βρήκα αλλά θα ήταν καλυτέρα αν έστελνε ενημερωτικό μήνυμα σε αυτούς που έχουν εγγράφει στο news letter. Έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι υπάρχει τέτοιου είδους προσφορά!!

Η πιαθανότητα να έβρισκες μεσω newsletter θα ήταν πολύ μικρότερη, δεδομένου οτι θα το λάμβαναν περισσότερα άτομα! Εδώ ενα forum το δείξε και έφαγα αμέσως αμέσως 2 ναύλους :banana:
μακάρι να τα μαθαίνβουμε πάντα πρώτοι :D
με το που το ανακοίνωσε ο :thx: aakunz :thx: με μια πρόχειρη αναζήτηση χανιά αθήνα και χανιά θεσσαλονίκη, υπήρχε πληθώρα εισητηρίων, για κάθε ώρα, κάθε μέρα σχεδόν!

Μολις εκλεισα κι εγω ενα εισητηριο ATH-SMI για τις 29/11
Ναυλος: 1 EUR + Τέλη & Φόροι : 30 EUR + Χρεωση συναλλαγης: 8 EUR ΣΥΝΟΛΟ: 39 EUR
Σε περιπτωση ακυρωσης επιστρεφονται τα 30 EUR

Να πω και εγώ με την σειρά μου ένα ευχαριστώ που το βγάλατε αυτό στην φόρα γιατί έκλεισα με μόλις 60 ευρώ Λονδίνο - Αθήνα με επιστροφή ενόητε.
Να είστε καλά!!! :D :D :D

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, έκλεισα ΑΤΗ CDG ATH με 58,72!!! 1ο Ταξιδι με Αir ... καλή αρχή!!! :D

Angel Aviation":34m3a142 said:
...2 + 34 = 36, και από κάτω στο σύνολο ενώ την πρώτη φορά που έψαξα έγραφε 36, παίρνω τηλ. παρέα να δω αν είναι πάνω, και μετα το confirmation της παρέας, 2h αναζήτηση σύνολο 36, και Τελικό σύνολο 44...
Διαβάζοντας τα παραπάνω,
θυμήθηκα τα παρακάτω:
α) http://www.youtube.com/watch?v=MBSwunc_Wx8
β) http://www.youtube.com/watch?v=YaBFxeUJ ... re=related

ΑΤΗ PKV ATH 52 ευρώ;;;;Ειλικρινά δεν ξανάγινε...

@ Fotis
Έχεις δίκιο οτι μοιάζει λίγο με πρόεδρο του Εδεσσαικού, καθώς δεν υπάρχει εικόνα για να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ "Συνολικό ποσό EUR36.00", και "Σύνολο EUR44.00". Ωρίστε λοιπόν. Φαντάζομαι αυτή η διαφορά 8 ευρώ είναι το service fee. αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι στην πρώτη μου αναζήτηση, έγραφε Συνολικό ποσό 36 ευρώ και Συνολο 36 ευρώ.
4029520338_2b39920ae1_o.jpg