Turkish Airlines

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η ΤΚ πρόλαβε την SkyGreece και αρχίζει συνεργασία κοινού κωδικού με την JetBlue Airways.
Με το που αρχίζει να πετά από IST – BOS αρχίζει και η συνεργασία η οποία θα περιλαμβάνει και την JFK όπου η TK πετά 3 φορές την ημέρα. Η συνεργασία θα συνδέει τις 2 αυτές πόλεις με 24 προορισμούς εντός ΗΠΑ.
Tην IAD δεν την συμπεριέλαβαν στην συμφωνία γιατί η JetBlue χρησιμοποιεί το DCA, εκεί έχει συνεργασία με την USAirways.
Ενώ στις άλλες δύο πόλεις που πετά η ΤΚ το IAH & ORD η JetBlue δεν έχει δίκτυο εκτός για BOS & JFK. Σε αυτές τις πόλεις έχει συνεργασία με την United καθώς και στο LAX. Μόνο από Σικάγο θα μπορούσες να πας San Juan P.R με την Β6 1563.

****Έχει και προσφορά το IST-BOS-IST από €399 περιλαμβανομένων των φόρων, για πτήσεις και αγορά μέχρι 30 Ιουνίου.

Re: Turkish Airlines στην Ελλάδα

Η Turkish Airlines αύξησε το επιτρεπόμενο όριο δωρεάν αποσκευών από 20 σε 50 κιλά για τους επιβάτες από Ουκρανία προς Κωνσταντινούπολη.

Αναρωτιέστε γιατί;

Γιατί απλά ξεκινάει το Istanbul Shopping Fest και θα πλακώσουν τουρίστες να αφήσουν ζεστό χρήμα στην χώρα.

Εμείς στην κοσμάρα μας....

Re: Turkish Airlines στην Ελλάδα

Το θεμα ειναι γιατι δεν το κανει για τα αλλα τα κρατοι.
Μηπως θελουν να τους πουν :κοιταξτε τι καλοι που ειμαστε σαν κρατος και οτι σας αγαπαμε;
Καποια εντολη απο τους φιλους μας τους γερμανους νομιζω πηραν .

Θέλω να γράψω 2 κουβέντες για την πρόσφατη εμπειρία μου με την ΤΗΥ στο IST-CDG, αλλά θα ξεκινήσω με το αν η ΤΗΥ θεωρείται Εταιρεία στην Ευρώπη ή όχι (σχετικά με την ενότητα που ανήκει το τόπικ), το οποίο βέβαια δεν είναι και το πιο σημαντικό.

Στο ζουμί: στο IST είδα τουρκάλες υπαλλήλους-μοντέλα να κάνουν πασαρέλα με μίνι, κάτι που μάλλον με αιφνιδίασε. Η πτήση έγινε με Α321 που όμως δεν θυμίζει σε πολλά τα γνωστά του Ελ-Χα γκρουπε. IFE για όλους σε κάθε κάθισμα, με πολύ καλή επιλογή ταινιών για 3 ώρες πτήση, business class με πολυθρόνες και μενού με τις επιλογές της ημέρας στην economy. Φαγητό πολύ πάνω του μέσου όρου - ίσως και κορυφή, και αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν η επιλογή ακόμα και φρεσκοστυμμένου χυμού πορτοκαλιού ή λεμονιού :great: Ναι, καλά διαβάσατε. Επίσης αλκοόλ για όλα τα γούστα, όχι μόνο μπύρα και κρασί.

Το προσωπικό όπως πρέπει να είναι και γενικά τίποτα που να με κάνει να σκεφτώ πολύ αν θα ξαναπετάξω μαζί τους. Όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή και μπράβο στους Τούρκους που παρέχουν τόσο καλές υπηρεσίες (με την εξαίρεση ενός μ*λακα στο ticket desk του CDG που έγραψα και αλλού)

Attachments

• 1908353_10152466170395979_8876095544481937879_n.jpg
    1908353_10152466170395979_8876095544481937879_n.jpg
    63,8 KB · Προβολές: 1.737
Την Παρασκευη πετάω SKG-IST..Επειδη το εισιτήριο ηταν προσφορά φαντάζομαι τα μιλια θα ειναι ελάχιστα,αλλά μιας και δεν εχω καρτα μιλίων της ΤΚ, μπορώ να τα περάσω στης Α3; Επίσης φαντάζομαι ότι μετά το διαζύγιο με LH/OS δεν περνάνε στην Miles and More πια;

Μπορείς να περάσεις τα μίλια σου στην κάρτα της Α3 (το codeshare με την LH σταμάτησε). Δυστυχώς όμως οι πολύ φθηνοί ναύλοι της Turkish δε δίνουν μίλια στην Α3 (δες εδώ αναλυτικά), βρες το booking class σου και θα δεις πόσα θα πάρεις

το οτι σταματησε το codeshare δε σημαινει οτι δεν μπορεις να περάσεις μίλαι της lh. Απο την στιγμή που είναι στην σταρ, μπορείς χαλαρά να περάσεις μίλια και LH.

Ναι, σόρρυ, ήσουν δεν ήμουν σαφής στο παραπάνω μήνυμα.

Μπορείς να δεις τι θα πάρεις στην LH εδώ

Δυστυχώς (όχι για την τσεπη μου) ειναι W class οποτε θα παρω...τα τγία... :twisted: