Viking Hellas

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και έτρεξα με το που είδα το άρθρο να προλάβω να το γράψω εγώ πρώτος εδώ....

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι Ελληνική εταιρία. Από το "Hellas" θα το καταλάβει ένα πολύ μικρο ποσοστό του Βρεταννικού πληθυσμού. Όχι ότι κάποιος δεν έχει την δυνατότητα να το μάθει με μια απλή αναζήτηση, άπλα αναφέρομαι στο γεγονός ότι πλέον "πουλάει" στην Βρετανία ένα άρθρο που περιέχει το όνομα "Greece" στον τίτλο.

Αναρωτιέμαι αν ισχύει το ίδιο και με τα Tabloids (Sun, Daily Star, the Mirror), Η θα γράφουν με κεφαλαία "Greek Airline grounded at Birmingham".

Γιατί με απασχολεί; Τι να πω; Άπλα ίσως σκέφτομαι ότι δεν μας χρειάζεται και άλλη αρνητική δημοσιότητα αυτήν την περίοδο, ειδικά όσον αφορά τις αεροπορικές εταιρίες μας.

Re: Viking Hellas ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ!!!

nancy.l":2kcp0gpo said:
...Ουδεμία πληροφόρηση μας δώθηκε παρόλο που όλοι οι επιβάτες είχαν εμφανιστεί για την αναχώρησή τους εγκαίρως. Ούτε από την άνω εταιρεία ούτε απ την ολυμπιακή εταιρεία αλλά και οποιοδήποτε φορέα του ελληνικού αεροδρομίου-Αθηνών Ελευθέριος Βενιζλελος...

Όταν λές, "ούτε από την ολυμπιακή εταιρεία" τί ακριβώς εννοείς;

το handling λογικα η olimpic δεν τους εξυπηρετει;

Καλημερα. Το handling της VKH ειχε αλλαξει απο Swissport σε OA αλλα η VKH πληρωνε την ΟΑ πριν απο καθε πτηση (κατι σαν ad-hoc δηλαδη...)
Οσο για αυτο που εγινε στο UK τι να πει κανεις...λογικα θα υπαρξουν και αλλα τετοια φαινομενα αν η VKH δεν ενημερωσει ολους τουε επιβατες που εχουν εισιτήρια για τις επομενες μερες...
Και δυστυχώς η διοικηση και ο εκπροσωπος της εταιριας ειναι εξαφανισμενοι...Αραγε ποιος θα παραλαβει την <<προσκληση>> της ΥΠΑ που θα τους ερθει σε λιγες μερες;;;;;

Κανονικά πρόσκληση απο τη αστυνομία πρέπει να πάρουν για να τους κλειδώσουν μέσα,πως γίνεται να έχεις κοροιδέψει τόσο κόσμο ,τους ιδιους του εργαζόμενους σου και να συνεχίζεις να είσαι ελεύθερος?

Έχεις δει κανέναν να μπαίνει φυλακή στην Ελλάδα επειδή έκλεψε?Κανένας το ίδιο θα γίνει και με αυτόν.Θα ζει ζωή και κότα ενώ οι υπάλληλοι θα είναι απλήρωτοι.Δόξα τον Θεό έχουμε πολλά πλυντήρια στην ελληνική αεροπορία και μάλιστα άνοιξε και ένα κανούργιο πρόσφατα.Οι ειδικοί στο ξέπλυμα προτιμουν την Ελλάδα.

Καλησπέρα! Αν και διαβάζω το forum καθημερινά, είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να συμμεριστώ και εγώ την απόψη μου επί του θέματος.
Δεν έχω, παρά να συμφώνησω μαζί σου,ΧΧΧ. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι νόμοι κάνουν εξαιρέσεις...

Γνωρίζει κανείς με τι αεροσκάφος θα γινόταν η πτίση? απο τι στιγμή που τα 320 είναι στο Καναδά και το MD Σουηδία/Ερμπιλ? η μήπως ηταν με αεροσκάφος άλλης εταιρίας?

Καλημέρα σε όλους! αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι το MD έχει πουληθεί και τα 2 από τα 3 airbus έχουν επιστραφεί εκεί όπου τα ενοικίαζαν. Επίσης έχω πληροφορηθεί ότι τα γραφεία της εταιρίας είναι κλειστά,δεν βρίσκεται κανείς εκεί κι ο ιδιοκτήτης λείπει λέει σε ταξίδι. Συνεχίζουν και χρωστάνε μισθούς πάνω από 2 μήνες στους υπαλλήλους και κάποιοι την επόμενη εβδομάδα ίσως κινηθούν νομικά. Δεν ξέρω πια τί ισχύει για τον στόλο της....