Aegean Cabin Crew

Καλησπερα σας, περασα για εκπαιδευση και επειδη εγω δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα ερχομαι απο αρκετα μακρια θα ηθελα να γνωριζω λιγα πραγματα οσο αναφορα την εκπαιδευση. 1ον) Υπαρχει περιπτωση να δωσουν μια ευκολια διανομης για τις μερες της εκπαιδευσης σε κοριτσια που δεν μενουν Αθηνα; Ή να αρχισω να ψαχνω σπιτι να νοικιασω απο τωρα; 2ον) Οσο αναφορα την βάση, απο την στιγμη που εστειλα βιογραφικο για Αθηνα και ολες οι συνεντευξεις εγιναν Αθηνα ειναι ευνοητο οτι η βαση μου θα ειναι Αθηνα ή υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξουν κατι ξαφνικα στο τελος;
 
Καλησπέρα! Πότε ξεκινάς την εκπαίδευση; Ξεκινάω κι εγώ! Όσο για το σπίτι, δεν νομίζω να υπάρχει κάποια ευκολία.
 
Αεροσυνοδός και πληρωμές

Καλησπέρα, θα ήθελα να ενημερωθώ για τα χρήματα/μήνα που μπορεί να έχει μία αεροσυνοδός στην aegean. Θεωρείτε αξίζει για πρώτη εμπειρία στον χώρο ή να περιμένω να έρθει κάποια εταιρία εξωτερικού? Ευχαριστώ
 
Καλησπέρα σε όλους, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα απο συνέντευξη για την aegean στην θεσσαλονίκη, η διαδικασία ήταν σχετικά χαλαρή και εύκολη, στο τέλος της συνέντευξης μας ενημέρωσαν ότι θα μας ειδοποιήσουν μέσα στις επόμενες μέρες, δεδομένου οτι έχουν περάσει 7 ημέρες θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος εάν πρέπει να περιμένω και άλλο ή όχι, επίσης δεν θα έπρεπε έστω και για αρνητική απάντηση να είχα λάβει κάποιο μέιλ; ευχαριστώ !
 
Καλησπερα Μαρακι, περασα την ιδια διαδικασια οι μερες περνουσαν και δεν ειχα λαβει κανενα σημαδι, ουτε μειλ που αυτο ηταν αρκετα θετικο αλλα ουτε καποια τηλεφωνικη εποκοινωνια. Μερικες φορες περνει περισσοτερο απο 7 μερες για να σε ενημερωσουν, εμενα με καλεσαν μετα απο 2 εβδομαδες. Οποτε υπομονη , καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα :D
 
Καλησπέρα παιδιά. Και εγώ πέρασα από τη συνέντευξη την περασμένη Τετάρτη και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση ακόμα και έχω αρχίσει να αγχώνομαι! Γνωρίζει κανείς αν έχουν ενημερώσει ήδη τις κοπέλες που θα πάρουν?!
 
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν σε ενημερώνουν απο την Αegean για το οτι δεν σε δέχτηκαν τελικά αφότου έχεις περάσει απο συνέντευξη. Ευχαριστώ πολύ!
 
Αν δεν κάνω λάθος, η ενημέρωση, που αποστέλλουν είναι μόνο για τις περιπτώσεις, που ένας/μία υποψήφιος/-ια έγιναν δεκτός/ή.
 
Ευχαριστώ πολύ, οπότε θα περιμένουμε ! καλή επιτυχία εύχομαι.
 
Ναι απαντούν και στους απορριφθέντες , για την ακρίβεια μου έστειλαν email την επόμενη κιόλας μέρα(για Αθήνα) οπότε ίσως και καλύτερα που δεν έχετε λάβει απάντηση ακόμα , όπως και να έχει καλή επιτυχία :)
 
Top