Aegean Cabin Crew

• Thread starter Thread starter lianakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για το ύψος δεν κόβεσαι. Το είχα ακούσει κι εγώ αυτό για το 1.60κάτι αλλά στην ομάδα μου ειχαμε πάρα πολύ κοντές κοπέλες, οπότε δεν ισχύει. Τώρα, για το αν σε βγάζουν πιο κοντη, δεν ισχύει ούτε αυτο. Όλες οι κοπέλες που περάσαμε ημασταν ακριβώς όσο μας έβγαλαν και είχαμε όλες μετρηθεί ξανά σε γιατρούς και αστυνομια. Σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που θα πάρουν, γνωρίζω από έγκυρη πηγή ότι θα πάρουν 2 γκρουπ εκπαίδευσης αυτό τον καιρό. Λογικά δε θα ήταν μόνο 7 άτομα για 2 γκρουπ αλλά πολλά παραπάνω. Επίσης, πήραν και άτομα που είχαν κοπεί πολλές φορές στο παρελθον οπότε μη σας αγχωνει αυτό.

Αν επιτρέπεται υπήρχαν κοπελες κάτω από το 1,65; Γιατί έχω στεναχωρηθεί πολύ με αυτά.

Βέβαια υπηρχαν και μάλιστα αρκετές. Να ξέρεις ότι αν κοπεις δε θα είναι λόγω ύψους.

Ειλικρινα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είχα στεναχωρηθεί παρα πολύ :/

RoseGoldWings":2tqn4svo said:
Για το ύψος δεν κόβεσαι. Το είχα ακούσει κι εγώ αυτό για το 1.60κάτι αλλά στην ομάδα μου ειχαμε πάρα πολύ κοντές κοπέλες, οπότε δεν ισχύει. Τώρα, για το αν σε βγάζουν πιο κοντη, δεν ισχύει ούτε αυτο. Όλες οι κοπέλες που περάσαμε ημασταν ακριβώς όσο μας έβγαλαν και είχαμε όλες μετρηθεί ξανά σε γιατρούς και αστυνομια. Σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που θα πάρουν, γνωρίζω από έγκυρη πηγή ότι θα πάρουν 2 γκρουπ εκπαίδευσης αυτό τον καιρό. Λογικά δε θα ήταν μόνο 7 άτομα για 2 γκρουπ αλλά πολλά παραπάνω. Επίσης, πήραν και άτομα που είχαν κοπεί πολλές φορές στο παρελθον οπότε μη σας αγχωνει αυτό.
Ένας πριν μας μετρήσουν μας ρωτούσαν τι ύψος έχετε.Κ έλεγα 1,76. Κ ρωτάω πόσο με βγάζετε κ μου λένε είστε 1,73. Κ αυτό έγινε με αρκετές κοπέλες.

πραγματικα τα μηνυματα δεν τα λες και ενθαρρυντικα.. κονε, αψογες κοπελες που τις κοβουν, κοπελες με απταιστα αγγλικα, με εμπειρια, απο σχολες αεροσυνοδων.. που παμε εμεις δηλαδη;! :(
υπαρχει καποια κοπελα που να εχει περασει και να μπορει λιγο πιο εμπεριστατωμενα να μας πει τι να προσεξουμε; τι ψαχνουν και τι ειναι απαγορευτικο; ακομα και για την εμφανιση, ο.τιδηποτε..

Το γεγονός ότι έχουν τελειώσει σχολή αεροσυνοδών μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά. Θέλουν κοπελες από το 0 να τις «πλάσουν» όπως αυτοί θέλουν.

Elenaellen":3a0mlqzw said:
Το γεγονός ότι έχουν τελειώσει σχολή αεροσυνοδών μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά. Θέλουν κοπελες από το 0 να τις «πλάσουν» όπως αυτοί θέλουν.
Κι όμως πολλές κοπέλες που τελείωσαν τη σχολή τις έχουν προσλάβει σε πολύ αξιόλογες εταιρείες τύπου Emirates,Qatar κ.α.Αυτο που λες το έχω ακούσει ότι ίσως λειτουργεί αρνητικά αυτό,αλλά από την άλλη δε στέκει όταν υπάρχουν αυτά τα παραδείγματα.Κ επιπλεον η Ellinair που είδα την αγγελία για αεροσυνοδούς θέλει κοπέλες με προϋπηρεσία.Δηλ στην aegean τι ακριβώς τους χαλάει στο να είναι η άλλη εκπαιδευμένη από πριν.

Εγώ θα πάω αύριο και ειλικρινά είμαι πολύ απογοητευμένη. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας το φόρουμ είναι ότι λειτουργούν ανάλογα τα κέφια τους. Έχω ρωτήσει αεροσυνοδούς και μου λένε θέλουν 1,60 άλλος από κει μου λέει 1,65 και πάνω. Δεν ξέρω τι να πω...

Elenaellen":3vigtdp1 said:
Εγώ θα πάω αύριο και ειλικρινά είμαι πολύ απογοητευμένη. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας το φόρουμ είναι ότι λειτουργούν ανάλογα τα κέφια τους. Έχω ρωτήσει αεροσυνοδούς και μου λένε θέλουν 1,60 άλλος από κει μου λέει 1,65 και πάνω. Δεν ξέρω τι να πω...
Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Αύριο θα περάσεις το γραπτό τεστ κ θα σε μετρήσουν.Κ αν τα έχεις πάει καλά κ θα σε καλέσουν μέχρι το απόγευμα για να περάσεις συνέντευξη.