Aegean Services

Μήπως να περάσει το προσωπικό της Α3 του εδαφους στην aegean services ?

Μάλλον κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ. Προφανώς είναι σύμπτωση ότι ετοιμάζεται μετά την ανακοίνωση νομιμοποίησης του 6ήμερου ("περνάτε όλοι σε καινούργια εταιρεία με καινούργια συμβόλαια, α και καταλάθος γράψαμε 6ήμερο αντί 5ήμερο που είχατε πριν, ουπς").

Μήπως να περάσει το προσωπικό της Α3 του εδαφους στην aegean services ?
Ποσά άτομα μπορεί να είναι αυτά για να δικαιολογεί τέτοια βαβούρα;
Αν δεν υπάρχει νέα δραστηριότητα δύσκολα θα έμπαινε στην διαδικασία να αποσπάσει μέρος της εταιρίας και να δημιουργήσει μια νέα.
Post automatically merged:

Μάλλον κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ. Προφανώς είναι σύμπτωση ότι ετοιμάζεται μετά την ανακοίνωση νομιμοποίησης του 6ήμερου ("περνάτε όλοι σε καινούργια εταιρεία με καινούργια συμβόλαια, α και καταλάθος γράψαμε 6ήμερο αντί 5ήμερο που είχατε πριν, ουπς").
Καλύτερα έλα να δουλέψεις 7/7 και θα τα βρούμε.
Μα δεν έχασα τίποτα!:stupid:
Καλά μην έρθεις και θα δούμε αν έχασες κάτι.

Μια εικασία:
Διαχωρίζεται το πτητικό έργο από τις υπηρεσίες εδάφους (τεχνική βάση, handling κλπ).
Μπαίνει επενδυτής σε κάποιον από τους κλάδους του ομίλου (π.χ. μόνο στο πτητικό έργο).

Λέω εγώ τώρα...

Μήπως να περάσει το προσωπικό της Α3 του εδαφους στην aegean services?
Για ποιον λόγο όμως να γίνει αυτό; Θα τους αναθέσουν και περισσότερες αρμοδιότητες;;;
Και αυτό που συζητιέται για self handling δύσκολο το βλέπω. Τα κουκιά δεν βγαίνουν για να αναλάβουν κάτι τέτοιο και δεν νομίζω ότι τους συμφέρει κιόλας.

Βασικά ούτε εγώ γνωρίζω, απλά μια σκέψη έκανα. Το τι θα κάνουν σίγουρα θα φανεί στο μέλλον.

Έχει γούστο να μην βγαίνει το αφήγημα και να προέκυψε για αυτό τον λόγο!
Τίποτε disclosure requirements που να θολώνουν την εικόνα :stupid:
Αναμονή κοινού :mrgreen: