Aegean Services

  • Thread starter Thread starter nick7488
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μήπως να περάσει το προσωπικό της Α3 του εδαφους στην aegean services ?
 
Μάλλον κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ. Προφανώς είναι σύμπτωση ότι ετοιμάζεται μετά την ανακοίνωση νομιμοποίησης του 6ήμερου ("περνάτε όλοι σε καινούργια εταιρεία με καινούργια συμβόλαια, α και καταλάθος γράψαμε 6ήμερο αντί 5ήμερο που είχατε πριν, ουπς").
 
Μήπως να περάσει το προσωπικό της Α3 του εδαφους στην aegean services ?
Ποσά άτομα μπορεί να είναι αυτά για να δικαιολογεί τέτοια βαβούρα;
Αν δεν υπάρχει νέα δραστηριότητα δύσκολα θα έμπαινε στην διαδικασία να αποσπάσει μέρος της εταιρίας και να δημιουργήσει μια νέα.
Post automatically merged:

Μάλλον κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ. Προφανώς είναι σύμπτωση ότι ετοιμάζεται μετά την ανακοίνωση νομιμοποίησης του 6ήμερου ("περνάτε όλοι σε καινούργια εταιρεία με καινούργια συμβόλαια, α και καταλάθος γράψαμε 6ήμερο αντί 5ήμερο που είχατε πριν, ουπς").
Καλύτερα έλα να δουλέψεις 7/7 και θα τα βρούμε.
Μα δεν έχασα τίποτα!:stupid:
Καλά μην έρθεις και θα δούμε αν έχασες κάτι.
 
Μια εικασία:
Διαχωρίζεται το πτητικό έργο από τις υπηρεσίες εδάφους (τεχνική βάση, handling κλπ).
Μπαίνει επενδυτής σε κάποιον από τους κλάδους του ομίλου (π.χ. μόνο στο πτητικό έργο).

Λέω εγώ τώρα...
 
Μήπως να περάσει το προσωπικό της Α3 του εδαφους στην aegean services?
Για ποιον λόγο όμως να γίνει αυτό; Θα τους αναθέσουν και περισσότερες αρμοδιότητες;;;
Και αυτό που συζητιέται για self handling δύσκολο το βλέπω. Τα κουκιά δεν βγαίνουν για να αναλάβουν κάτι τέτοιο και δεν νομίζω ότι τους συμφέρει κιόλας.
 
Βασικά ούτε εγώ γνωρίζω, απλά μια σκέψη έκανα. Το τι θα κάνουν σίγουρα θα φανεί στο μέλλον.
 
Έχει γούστο να μην βγαίνει το αφήγημα και να προέκυψε για αυτό τον λόγο!
Τίποτε disclosure requirements που να θολώνουν την εικόνα :stupid:
Αναμονή κοινού :mrgreen:
 
Δε ξέρω που να το γράψω αυτό και ίσως είναι off topic ,αλλά παρατηρώ μεγάλη πτώση στις υπηρεσίες της Αιγαίου. Ελειπείς τεχνική υποστήριξη σε θέματα check in , ελειπείς βοήθεια απο το τηλεφωνικό κέντρο, συνεχές αλλαγές ώρων πτήσης, cabin crew experience χειρότερη απο εταιρείες χαμηλου κόστους. Είμαι μόνος και γκρινιάρης ή έχετα παρόμοιες εμπειρίες;
 
Δεν πετάω και πολύ συχνά (εχω κάνει 6 roundtrips τους τελευταίους 4 μήνες) και σε καμία απο αυτές δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα πτώσης στις υπηρεσίες, πέρα του κλασσικού silver παραπόνου πρόσβασης στο lounge σε ώρες μη αιχμής, οπου βεβαια καθιστά και obsolete το silver status που ούτως η άλλως προφανώς ειναι γενναιόδωρο για τον αριθμό πτήσεων που κάνω.
Έτσι ενδεχομένως να κοιτάξω και σε ανταγωνισμό ενώ υπο άλλες συνθήκες δεν θα κοιτούσα καν.

Κατα τα άλλα τηλεφωνικό κέντρο ευγενικό, καμπίνα ευγενική, food and service ok, αλλαγές πτήσεων δεν είχα αντιμετωπίσει, και σίγουρα καμία σχέση με low cost. Τα λίγα χιλιοστά επιπλέον χώρου στις upfront σε σχέση με τις πίσω θέσεις ειναι ευπρόσδεκτα. Σε κάθε πτήση ο μόνος λόγος που θα χαλάσει την εμπειρία μου αφορά κατά 99% ενοχλητικούς συνεπιβάτες. Έχω την εντύπωση επίσης οτι σε ΚΑΘΕ πτήση υπάρχουν τουλάχιστον 10 άτομα που πετάνε πρώτη φόρα και δεν ξέρουν καν που να βρουν την θέση τους, τουλάχιστον 5 άτομα που χωροταξικά δεν μπορούν να βάλουν την χειραποσκευή όπως πρέπει στο ντουλαπάκι, αλλά αυτά δεν αφορούν μονο την Αιγαίου.

Ως μόνο παράπονο, που ελάχιστα με ενδιαφέρει, αλλά τουλάχιστον μη το διαφημίζεις, η αδυναμία συνδεσης στο wifi, σε όλες τις πρόσφατες πτήσεις πλην μια - ATH-CHQ. το inflight μια χαρά για περίπτωση που απο λάθους μου δεν ειχα μεριμνήσει σε offline σειρές ταινίες. All good, περιμένουμε σύντομα επόμενες ευκαιρίες για ταξίδι.
 
Top