Αεροπορική σύνδεση Ελλάδας -Κίνας

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οπως ανακοίνωσε η κινεζικη εταιρεια στον προεδρο του ελληνοκινεζικου επιμελητηριου, το δρομολογιο θα εγκαινιαστει οπως ξέραμε, στις 28 Νοεμβρίου και θα είναι 2 φορές την εβδομαδα μεσω Dubai. (Πεκίνο>Αθήνα κάθε Τετάρτη και Κυριακή, Αθηνα>Πεκινο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη)

MerNion":1v9v4pi5 said:
Οπως ανακοίνωσε η κινεζικη εταιρεια στον προεδρο του ελληνοκινεζικου επιμελητηριου, το δρομολογιο θα εγκαινιαστει οπως ξέραμε, στις 28 Νοεμβρίου και θα είναι 2 φορές την εβδομαδα μεσω Dubai. (Πεκίνο>Αθήνα κάθε Τετάρτη και Κυριακή, Αθηνα>Πεκινο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη)

Με τι εργαλειο,τελικα,ξερουμε?

jerry":3ljdx6lv said:

Έχουμε και τα δρομολόγια και είναι με 762:

MTWTFSS ATHENS /BEIJING
1..4... ATH1 PEK 0930# 0520 CA 944 762

MTWTFSS BEIJING /ATHENS
..3...7 PEK1 ATH 2040# 0550 CA 943 762

Τιμές Air China

Περιττο να πω ότι όσες φορες εχω επιχειρησει να μπω στο site της airchina ειναι μονιμως εκτός λειτουργίας το συστημα κρατησεων. Γενικά πάντως, είναι τσιμπημένα τα εισητηρια της 950 ευρω το φθηνοτερο ATH-PEK-ΑΤΗ για Μαρτιο όταν το ιδιο δρομολογιο με την Qatar για την ιδια περιοδο έχει 672 ευρω και με την Emirates 741 euro (όχι για ακριβως ίδιες ημερομηνιες το Μαρτιο). Με δεδομένο οτι το δρομολογιο της Air China δεν είναι απ ευθειας, δεν έχει κανένα συγκριτικο πλεονέκτημα σε σχέση με τις αλλες δυο που προανεφερα η οποιες μάλιστα πετουν και καθημερινά. Ωστόσο η AIR CHINA προς το παρον προσφερει το φθηνοτερο ναυλο ATH-DXB-ATH 359 Euro όταν η EMIRATES κοστίζουν το φθηνοτερο για μαρτιο 618 ευρω και Ολυμπιακη 440 ευρω.

Re: Τιμές Air China

flight052":2jsh8jqu said:
Ωστόσο η AIR CHINA προς το παρον προσφερει το φθηνοτερο ναυλο ATH-DXB-ATH 359 Euro όταν η EMIRATES κοστίζουν το φθηνοτερο για μαρτιο 618 ευρω και Ολυμπιακη 440 ευρω.

Πού τη βρήκες αυτή την τιμή?
Ψάχνω στο (υποτυπώδες) site τους αλλά μάλλον είναι λίγο πίσω σε e-bookings κλπ.
Αν μπορείς κάνε παράθεση τη διεύθυνση.

Re: Τιμές Air China

fotis":3hbkx0h9 said:
Πού τη βρήκες αυτή την τιμή?
Ψάχνω στο (υποτυπώδες) site τους αλλά μάλλον είναι λίγο πίσω σε e-bookings κλπ.
Αν μπορείς κάνε παράθεση τη διεύθυνση.

Μπορείς να τη βρεις σε οποιοδήποτε πρακτορείο αν και κάποια χρεώνουν και extra booking fee. Πάντως από το http://www.airticket.gr κοστίζει 359 ΕΥΡΩ τελική τίμη και στο στέλνουν δωρεαν με κούριερ στο σπίτι και πληρώνεις με αντικαταβολη. Η τιμή για Ντουμπάι ισχύει σχεδόν σε όλες τις πτήσεις της Air China επι του παρόντος, απλά όταν θα ψάχνεις φρόντισε να βάζεις ακριβώς τις ημερομηνίες που πετάει γιατι δε θα σου τη βρεί για άλλη μέρα. Πάντως σίγουρα υπαρχει 13-20 Μαρτίου που κοίταξα εγώ..

Επιλογή 2 - Συνολική τιμή 359.12 EUR
Περιλαμβάνει 49.12 EUR Φόρους

Αναχώρηση

Air China
CA0944 Athens
(ATH) 13.03.2008
09:30 Dubai
(DXB) 16:10

Επιστροφή

Air China
CA0943 Dubai
(DXB) 20.03.2008
02:40 Athens
(ATH) 05:50

2 ερωτήσεις

Εγώ άκουσα για 747, αληθεύει αυτό? :roll:
Handling θα κάνει η Ολυμπιακή :?:

Στο νεο timetable του ΕλΒεν, παντως, στον τυπο α/φ δεν γραφει "762". Γραφει EQV. Οποτε, στην αναμονη κυριοι! Ολο και κατι καλο θα μας φερει ο κινεζος! :wink:

Re: 2 ερωτήσεις

ThomasK":1pd4sgxu said:
Εγώ άκουσα για 747, αληθεύει αυτό? :roll:
Handling θα κάνει η Ολυμπιακή :?:
Δε νομίζω για 747 (μακάρι), ίσως το καλοκαίρι να δούμε κανένα.
Το handling το έχει πάρει η ΟΑ