Αεροπορική σύνδεση Ελλάδας -Κίνας

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
συμφωνα με πληροφοριες απο σιναδελφους κινεζους εχουμε 767-200ΕR σιγουρα μεχρι μαιο.ιουνιο-ιουλιο ισως μερικα δρομολογια με 747

Έτσι λέει και στο σάιτ τους!(για 767) Όσο για τις τιμές, αφήστε να ξεκινήσουν πρώτα τα τακτικά δρομολόγια και μετά τις βλέπουμε! Πιστεύω ότι θα τις αναθεωρήσουν...

οφ! Ελπίζω να μην κάνουν συντήρηση με "κινέζικα" ανταλλακτικά! :lol:

Ακόμα δεν άρχισαν καλά καλά οι πτήσεις και άρχισαν οι ακυρώσεις ???

Beijing Air China CA 943 Dubai 20/12/2007 06:40 Cancelled

Beijing Air China CA 944 Dubai 20/12/2007 09:30 Cancelled

aas59":3atdlsna said:
Ακόμα δεν άρχισαν καλά καλά οι πτήσεις και άρχισαν οι ακυρώσεις ???

Beijing Air China CA 943 Dubai 20/12/2007 06:40 Cancelled

Beijing Air China CA 944 Dubai 20/12/2007 09:30 Cancelled

Και την Δευτέρα είχε ακυρωθεί επίσης η πτήση για "τεχνικούς λόγους" και το αεροπλάνο έμεινε στο Dubai. Και σήμερα βλέπω οτι πήγε κανονικά μέχρι το Dubai αλλά απο εκεί δεν έφυγε ποτέ..
Πάντως εμένα δεν μου φαίνεται για "τεχνικό" πρόβλημα του αεροπλάνου αλλά για κάτι άλλο..

Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι οι λόγοι είναι τεχνικοί. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι το δρομολόγιο αυτό έγινε πραγματικότητα ύστερα από πολιτικές παρεμβάσεις και πιέσεις. Πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι το αεροσκάφος θα ''χαλάει'' συχνά στο DXB.

al.porto":2byhkf6p said:
.... Πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι το αεροσκάφος θα ''χαλάει'' συχνά στο DXB.

Καλύτερα γιατί δεν μας βολεύει το φως την ώρα που έρχεται τώρα.. :twisted: :twisted: :twisted:

Από:
Πεκίνο Air China CA 943 Ντουμπάι 21/1/2008 06:20 Ακυρώθηκε
Προς:
Πεκίνο Air China CA 944 Ντουμπάι 21/1/2008 09:30 Ακυρώθηκε
Πάλι "χάλασε";

Ας μας πληροφορήσει κάποιος ολοκληρωμένα σχετικά με το θέμα της σύνδεσης μεταξύ Κίνας-Ελλάδας...

Αναβάθμιση σε A330-200????

Σύμφωνα με το Wikipedia η Air China σκέφτεται να βάλει Α332 στο δρομολόγιο PEK-DXB-ATH-DXB-PEK.Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά το εύχομαι.Επίσης Λέει πως στο δρομολόγιο βάζει και Β763ER (το γράφει εκεί που λέει αναλυτικά το στόλο).Πράγματι ή είναι και αυτό μία απο τις ανακρίβειες που έχει μερικές φορές το σάιτ?

Δεν εχει βαλει ποτε Β763ER. Οσο για το Α332, τι να πω... Αν κρινω απο τις (χαμηλες) πληροτητες που μαθαινω για το δρομολογιο, δεν το βλεπω να μας ερχεται...