Airbus News

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχουν ανακοινώσει κάτι οι Aegean/Sky express σχετικά με τα δικά τους αεροπλάνα;

Δεν είμαι υπερβολικός, δες το site τους!

Η GQ έβγαλε ανακοίνωση στα social ότι τα αεροσκάφη της δεν συμπεριλαμβάνονται

Η A3 έστειλε στα ΜΜΕ την ακόλουθη ανακοίνωση:
Η AEGEAN ενημερώνει ότι, σε συνέχεια της οδηγίας που εκδόθηκε εχθές το βράδυ από την Airbus για άμεση επαναφορά λογισμικού ορισμένων αεροσκαφών της οικογένειας A320, ενεργοποίησε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες επιχειρησιακές και τεχνικές διαδικασίες.

Η εφαρμογή της οδηγίας ολοκληρώθηκε ήδη με επιτυχία και το πτητικό πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή ή διαφοροποίηση.

Η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων των πτήσεων μας αποτελεί την αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας.
(Aegean: Ολοκληρώθηκε η εφαρμογή της οδηγίας της Airbus -Κανονικά οι πτήσεις - iefimerida.gr)

Περίεργο..πότε πρόλαβε η Aegean και έκανε τα λογισμικά όλων των ceo χωρίς να τα καθηλώσει και να δημιουργηθει θέμα στο πρόγραμμα; Αφού η Airbus χθες εξέδωσε την οδηγία;

Περίεργο..πότε πρόλαβε η Aegean και έκανε τα λογισμικά όλων των ceo χωρίς να τα καθηλώσει και να δημιουργηθει θέμα στο πρόγραμμα; Αφού η Airbus χθες εξέδωσε την οδηγία;
Αν ήταν 1-2 μόνο που μπορεί κιόλας να ήταν εκτός λόγω συντήρησης ούτως ή άλλως πχ το DVK.
Επίσης περίπου στα 6000 ceo χρειαζόταν την ενημέρωση λογισμικού άρα όχι όλα της κάθε εταιρίας

Και η επόμενη βόμβα που είναι γνωστή περίπου μια εβδομάδα.
Το άρθρο αναφέρει μόνο για τα A320neo. οι πληροφορίες μου λένε ότι και οι operators των E2 έχουν λάβει γνώση. Για τα A220 δεν έχω μάθει ακόμα, αλλά λογικά έρχεται.
KLM καλά κρασιά …