cooljet
Low-Cost-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Μάλλον το έχετε δει ήδη
GG LGATSITN
211019 LGGGYNYX
(A1659/11 NOTAMN
Q) LGGG/QXXXX/IV/NBO/W /000/999/
A) LGGG B) 1109220930 C) 1109221230
D)SEP 22 0930-1230
E)DUE TO INDUSTRIAL ACTION OF AIR TRAFFIC CONTROL PERSONNEL SERVINGAT ATHINAI/MACEDONIA ACC, ATHINAI/TMA, ATHINAI/ELEFTHERIOS VENIZELOS ATZ/TWR, PARTICIPATING IN GENERAL WORK SUSPENSION OF THE CONFEDERATION OF UNIONS SYNDICATES OF GREEK CIVIL SERVANTS (ADEDY), FLIGHTS WILL BE AFFECTED.
THE FOLLOWING FLIGHTS WILL BE SERVED:
1.TRAFFIC DEPARTING/ARRIVING TO LGTS VIA LWSS/FIR, LBSR/FIR.
2.TRAFFIC DEPARTING/ARRIVING TO LGKR BIA LIBB/FIR, LAAA/FIR.
3.TRAFFIC DEPARTING/ARRIVING TO LGRP VIA LTBB/FIR.
4.ALL ACFT OVERFLYING ATHINAI FIR/HELLAS UIR.
5.VIP FLIGHTS (HEADS OF STATES-PRIME MINISTERS)
6.ALL STATE OPERATIONAL ACFT PARTICIPATING IN SCHEDULED EXERCISES.
7.FLIGHTS IN UNUSUAL OR EMERGENCY SITUATIONS.
8.HOSPITAL FLIGHTS.
9.HUMANITARIAN FLIGHTS
10.SEARCH AND RESCUE FLIGHTS.
Ερωτηση 1. Έτσι ξαφνικά?
Ερώτηση 2. Μόνο η ελεγκτές στην Αθήνα θα απεργήσουν??? Αυτό το θεωρώ αντισυναδελφικό. βλέπε SERVING AT ATHINAI/MACEDONIA ACC, ATHINAI/TMA, ATHINAI/ELEFTHERIOS VENIZELOS ATZ/TWR,
Ερώτηση 3. Γιατί δεν συμπεριλαμβάνει και την SMI, MJT, via Turkey EFL, ZTH, PVK (TMA Andravida) via Italy, HER στης πτήσης που θα εξυπηρετηθούν αφού οι ελεγκτές στα τοπικά αεροδρόμια δεν συμπεριλαμβάνονται στο ΝΟΤΑΜ αρά θα δουλέψουνε κανονικά. Ποιος θα πετάξει θα μου πείτε. Οι Αερολέσχες βρε παιδιά εντός της τερματικής για T&G. Εάν και βάζω στοίχημα ότι δεν θα πάρουνε ούτε αυτές άδεια από τον πύργο, το όποιο θα ήτανε απαράδεκτο εάν γινότανε.
Και έχουμε και συνέχεια
- Sunday, September 25, 2011, 24 hours
- Wednesday, September 28, 2011, 0900Z - 1300Z
- Thursday, October 6, 2011, 24 hours
Παιδιά εγώ μαζί σας, το έχω ξαναπεί, άλλα όχι και έτσι ξαφνικά με τους μίσους να δουλεύουνε.
GG LGATSITN
211019 LGGGYNYX
(A1659/11 NOTAMN
Q) LGGG/QXXXX/IV/NBO/W /000/999/
A) LGGG B) 1109220930 C) 1109221230
D)SEP 22 0930-1230
E)DUE TO INDUSTRIAL ACTION OF AIR TRAFFIC CONTROL PERSONNEL SERVINGAT ATHINAI/MACEDONIA ACC, ATHINAI/TMA, ATHINAI/ELEFTHERIOS VENIZELOS ATZ/TWR, PARTICIPATING IN GENERAL WORK SUSPENSION OF THE CONFEDERATION OF UNIONS SYNDICATES OF GREEK CIVIL SERVANTS (ADEDY), FLIGHTS WILL BE AFFECTED.
THE FOLLOWING FLIGHTS WILL BE SERVED:
1.TRAFFIC DEPARTING/ARRIVING TO LGTS VIA LWSS/FIR, LBSR/FIR.
2.TRAFFIC DEPARTING/ARRIVING TO LGKR BIA LIBB/FIR, LAAA/FIR.
3.TRAFFIC DEPARTING/ARRIVING TO LGRP VIA LTBB/FIR.
4.ALL ACFT OVERFLYING ATHINAI FIR/HELLAS UIR.
5.VIP FLIGHTS (HEADS OF STATES-PRIME MINISTERS)
6.ALL STATE OPERATIONAL ACFT PARTICIPATING IN SCHEDULED EXERCISES.
7.FLIGHTS IN UNUSUAL OR EMERGENCY SITUATIONS.
8.HOSPITAL FLIGHTS.
9.HUMANITARIAN FLIGHTS
10.SEARCH AND RESCUE FLIGHTS.
Ερωτηση 1. Έτσι ξαφνικά?
Ερώτηση 2. Μόνο η ελεγκτές στην Αθήνα θα απεργήσουν??? Αυτό το θεωρώ αντισυναδελφικό. βλέπε SERVING AT ATHINAI/MACEDONIA ACC, ATHINAI/TMA, ATHINAI/ELEFTHERIOS VENIZELOS ATZ/TWR,
Ερώτηση 3. Γιατί δεν συμπεριλαμβάνει και την SMI, MJT, via Turkey EFL, ZTH, PVK (TMA Andravida) via Italy, HER στης πτήσης που θα εξυπηρετηθούν αφού οι ελεγκτές στα τοπικά αεροδρόμια δεν συμπεριλαμβάνονται στο ΝΟΤΑΜ αρά θα δουλέψουνε κανονικά. Ποιος θα πετάξει θα μου πείτε. Οι Αερολέσχες βρε παιδιά εντός της τερματικής για T&G. Εάν και βάζω στοίχημα ότι δεν θα πάρουνε ούτε αυτές άδεια από τον πύργο, το όποιο θα ήτανε απαράδεκτο εάν γινότανε.
Και έχουμε και συνέχεια
- Sunday, September 25, 2011, 24 hours
- Wednesday, September 28, 2011, 0900Z - 1300Z
- Thursday, October 6, 2011, 24 hours
Παιδιά εγώ μαζί σας, το έχω ξαναπεί, άλλα όχι και έτσι ξαφνικά με τους μίσους να δουλεύουνε.